mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nekem sajnálatosan hangos a kipuffffffrendszered István B) Kartervédő még megvan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nekem sajnálatosan hangos a kipuffffffrendszered István B) Kartervédő még megvan ? ha neki már nincs meg nekem még van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Csak nem alszik még a keménymag? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Háááááá de ott másik. Tessék alkudni. Mi a veszetnivalód ? B) Ezt is nézted? http://www.hasznaltauto.hu/2052433_opel_astra_1995 Ha igen, milyen állapotban van? Van olyan jó, mint a Hófehérke? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Csak nem alszik még a keménymag? B) Sajnos nem, bár nem is kemény, nem is mag... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Szép reggelt! tegnap rugót cseréltem elöl, nem szenvedek többet az "ültetéssel", 70mm-es rugó van bent elvileg 50mm-el rövidített szárú Konival és kb alig ül valamit. Rugó kb 5 menetből áll és 1.5x vastagabb mint normál rugó, és alig kellett összehúzni, elönye h egyáltalán nem üt fel ellenben az elöző elvileg 40mm-es rugóval(ezt sem értem) bár ugyanolyan magasan van..... B) Kormányösszekötő rúd csavarját kb fél óra volt becsavarni így fél 10 felé nagy élmény volt Jah és majdnem egyedül munkálkodtam, csak Bratyóm segített fizikailag, nem is szellemileg :D igénytelen Kadettos révén alsó toronymerevitővel csavaroztuk ki a féltengely csavarját(persze 30-as fej is kellett azért, köszi Diny) AMÚGY NO COMMENT, érrájd kell B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nekem sajnálatosan hangos a kipuffffffrendszered István B) Kartervédő még megvan ? Én szerettem volna megvenni coupetól de közbejött elég sok minden és arra nem maradt már keret... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Pistának is nevet kéne változtatnia, Mélykékről Hófehérkére B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ezt is nézted? http://www.hasznaltauto.hu/2052433_opel_astra_1995 Ha igen, milyen állapotban van? Van olyan jó, mint a Hófehérke? B) Így kép alapján egész jónak tünik de meg kell nézni akkor derül ki csak ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Melyik? Ez? http://www.hasznaltauto.hu/2052433_opel_astra_1995 Kicsit drágállom. A fehér azért 200-zal soványabb volt... Ebbe csak bele kell ülni,nem kell rajta vezérést,féket,semmit cserélni......Azt hiszem hogy talán csak olajat......Ngayon zsír állapotban van,egyvele a gond hogy eléggé látszik a belsején hogy van 2 gyerek,de ez meg könnyen javítható......Tényleg nagyon szép ez is B) Kartervédő még megvan ? Megvan még,mertZsoltee azt mondta kell neki,én meg megigértem hogy várok rá...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Csak nem alszik még a keménymag? B) Jól bírod B) :D ;) Ezt is nézted? http://www.hasznaltauto.hu/2052433_opel_astra_1995 Ha igen, milyen állapotban van? Van olyan jó, mint a Hófehérke? :P Van olyan jó :lol: ;) csak drágább,és nem is nagyon akar engedni belöle,de szerintem 750ért el lehetne hozni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Én szerettem volna megvenni coupetól de közbejött elég sok minden és arra nem maradt már keret... B) Azért szólhattál volna,mert többen is megvették már volna...... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ....Van olyan jó :D B) csak drágább,és nem is nagyon akar engedni belöle,de szerintem 750ért el lehetne hozni ;).... Be kell ajánlani 650et és az idő elteltével lehet annyiért is el lehet majd hozni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Be kell ajánlani 650et és az idő elteltével lehet annyiért is el lehet majd hozni ;) Vagy odamenni 650el és megmutatni , az álltalában hatásos a Diesel golfomat ígyvettem 400 ra tartotta 300 mutattam meg neki és odaadtta! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Be kell ajánlani 650et és az idő elteltével lehet annyiért is el lehet majd hozni B) Biztos nem adja oda annyiért,mert nem akarja nagyon eladni..és tisztában van vele hogy ebböl kevés van,és hogy csak olyanok fogják megvenni akik ilyet akarnak.....ráadásul a felesége abszolút nem szeretne kocsit cserélni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Vagy odamenni 650el és megmutatni , az álltalában hatásos a Diesel golfomat ígyvettem 400 ra tartotta 300 mutattam meg neki és odaadtta! B) B) :D Egy 37éves emberről beszélünk 2 gyerekkel...nem egy fiatal suhancról :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Vagy odamenni 650el és megmutatni , az álltalában hatásos a Diesel golfomat ígyvettem 400 ra tartotta 300 mutattam meg neki és odaadtta! B) B) :D ÁÁÁÁááááááá, kicsit hosszabb folyamat lenne szerintem nem egy hülyegyerek az eladó, teljesen jófej különben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Azért ha jobban bele gondolunk akkor nem drága....meg kell nézni hogy a hasonló felszereltségű 1.4es caravanok mennyiért vannak hirdetve.....Jó árban van,csak most mindenki a fehérhez viszonyít......Ami meg azért volt ennyi mert beszámolták egy autóba és ennyit akart érte gyorsan kapni a srác....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Teganap éjjel mikor jöttem haza lenulláztam a BC átlag fogyiját,és mivel elég rossz az út hazafelé 7L mutatott mire hazaértem..... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Azért ha jobban bele gondolunk akkor nem drága....meg kell nézni hogy a hasonló felszereltségű 1.4es caravanok mennyiért vannak hirdetve.....Jó árban van,csak most mindenki a fehérhez viszonyít......Ami meg azért volt ennyi mert beszámolták egy autóba és ennyit akart érte gyorsan kapni a srác....... meg ha ehez hozzáadod a vezérlést féket, olajat egyéb költségeket ha kell persze.. lehet, hogy kb ugyan ott leszel mint a 800al Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Teganap éjjel mikor jöttem haza lenulláztam a BC átlag fogyiját,és mivel elég rossz az út hazafelé 7L mutatott mire hazaértem..... B) ;) a vácin Diny mellett teli 4-be nekem 6.3at mutatott B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 a vácin Diny mellett teli 4-be nekem 6.3at mutatott B) B) Csak azt mindenki tudja hogy a tied hazudik :lol: :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Csak azt mindenki tudja hogy a tied hazudik ;) B) B) :D nah jo 36,3 volt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Azért nem volt olyan rossz az este,mint ahogy indult.....azért ennek örülök,mert szét szívtátok volna a véremet.... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 nah jo 36,3 volt... B) B) :D az viszonylag elfogadható! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts