coupe Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Mi legyen este??????Menjünk a szigetre,vagy esetleg oda ahova B_Csabáék szoktak menni?????????? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Mi legyen este??????Menjünk a szigetre,vagy esetleg oda ahova B_Csabáék szoktak menni?????????? B) Ők hova szoltak menni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Ők hova szoltak menni? Iveco B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Mi legyen este??????Menjünk a szigetre,vagy esetleg oda ahova B_Csabáék szoktak menni?????????? B) most hétvégén "nyit" a hajógyári bulik lesznek mindenhol....kiváncsi vagyok leszedik e a behajtani tilos táblát a hidról B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Mi legyen este??????Menjünk a szigetre,vagy esetleg oda ahova B_Csabáék szoktak menni?????????? B) Matricámat föl kéne rakni, nem merek nekikezdeni :D ferde lesz vagy nemtudom B) Ui: Tegnap lezárták a repteret és Pozsonyban tudott leszállni csak, így oda kellett vinni a személyzetet, szép mi? Kicsit örültem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Matricámat föl kéne rakni, nem merek nekikezdeni B) ferde lesz vagy nemtudom B) Ui: Tegnap lezárták a repteret és Pozsonyban tudott leszállni csak, így oda kellett vinni a személyzetet, szép mi? Kicsit örültem.. Kocsival szembe leraksz egy áló tükröt,,, és benézed magadnak! :D ;) :lol: :P Motorhoz hozzámer nyúni és egy matricához nyuszi??? :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Motorhoz hozzámer nyúni és egy matricához nyuszi??? :D ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Matricámat föl kéne rakni, nem merek nekikezdeni B) ferde lesz vagy nemtudom B) Nem rajtam múlik..... Nekem is lehet ferde....de jobb egyedül nem neki kezdeni...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Nem rajtam múlik..... Nekem is lehet ferde....de jobb egyedül nem neki kezdeni...... B) Most lementem az asszonnyal, letakarítottu az ablakot, benéztük, és nem raktuk fel, félek elb@@om.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Ezt kellett ennyire titkolni? B) Vett egy KOMBIT,na és? :D János Fiam, Nem érted a lényeget. Az információ erős szűrés volt a játék lényege B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Nem rajtam múlik..... Nekem is lehet ferde....de jobb egyedül nem neki kezdeni...... B) Mindkettő kajla lett nekem B) Majd kérek Andrástól másikat és felrakjuk VILÁGOSBAN :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Megyünk ki a bátyáméknál, ott leszek én B) apám, anyám, a tesóm, a sógornőm, a lányom, a feleségem, tesóm lánya, szóval ha ferde lesz akkor minden kiderül a családomról :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Mindkettő kajla lett nekem B) Majd kérek Andrástól másikat és felrakjuk VILÁGOSBAN B) :D gratula Pista az új Caravánhoz! Soksoksoksoksok együtt megtett km-t kívánok ;) Mutimááá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 gratula Pista az új Caravánhoz! Soksoksoksoksok együtt megtett km-t kívánok ;) Mutimááá B) Hiába nyalsz akkor sem mutatja meg... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 gratula Pista az új Caravánhoz! Soksoksoksoksok együtt megtett km-t kívánok ;) Mutimááá B) Fehér Carván, béna 14es felnikkel :D Csak a matrinya különleges rajta, de nem a ferdesége kapcsán elsősorban ;) Amúgy hamarosan lesz mégegy ilyen fehér, kombi, c20xe a közelünkben B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Hiába nyalsz akkor sem mutatja meg... :D B) Hát pedíg jólenne ha megmutatná végre a szarzrményét! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Fehér Carván, béna 14es felnikkel :D Csak a matrinya különleges rajta, de nem a ferdesége kapcsán elsősorban ;) Amúgy hamarosan lesz mégegy ilyen fehér, kombi, c20xe a közelünkben B) Píísta dobjál már fel képeket PLS!!!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Hát pedíg jólenne ha megmutatná végre a szarzrményét! B) még nem is láttad de már sz@rozod? B) :lol: :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 még nem is láttad de már sz@rozod? B) :lol: :D ;) ;) Ehh Sorry elírtam! B) SZERZEMÉNY!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Ehh Sorry elírtam! B) SZERZEMÉNY!!!!!!!!!!!!!!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 még nem is láttad de már sz@rozod? B) ;) :D ;) ;) Nincs kép B) :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Nincs kép B) :lol: :P :P Na jóvan akkor nincs! ;) Majd lessz! B) :D Szines gumifüstel ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Coupe, az egyik matrica elszakadt, tudnál nekem intézni egyet, mondjuk ma estére? B) Az első szélvédőre fölraktuk, szerintem jó lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Írd be ha mered, hogy milyen kocsit veszel ;) nem szégyen B) Opel Kadett E 1.4i metálbordó és 3 ajtaja van...asszem az extralistának itt vége is.. a hibalista se hosszabb...a bal hátsó kerékív rohad...ezen kívül szinte hibátlan kívül-belül gyenge de nem fogyaszt....ha nagyon zavar hogy gyenge akkor max mehet rá hengerenkénti befecsi :D végre lesz ( mert jövőhéten lesz meg) egy olyan autóm mibe nem kell ölni a pénzt hanem csak beülni és menni te meg itt baszogatsz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Coupe, az egyik matrica elszakadt, Ezt nem hisem el.... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts