warwolf Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 igeeeeen B) hehe énis tudom mit vett ;) B) Fentebb írta már.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Csak nem??? A hasznaltauto-n volt fenn egy fehér caravan, a képek alapján nagyon rendben volt... Be is próbálkoztam a srácnál, de nem ment bele a cserébe. B) Fáj a szívem... Milyen az autó? Szerintem mindenki elégedett vele, aki körbeszimatolta B) Ezért kérdezgetted a motorokat ? Csereberén töröd a fejed ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 próbálkozni azért szabad B) Gratulálok Pííísta... :D Írd be ha mered, hogy milyen kocsit veszel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Alex, Van a másik kombi, amit Gellértnek is linkeltem, azt megnéztük jó állapotban van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Fehér B) Aláírásod mikor update-eled? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Írd be ha mered, hogy milyen kocsit veszel B) Meséjé' csak! B) Ebként pedig drakula az új vashoz.Majd alkalom adtán némi képet prezentálhatnál róla! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Ez az az autó amire gondoltam, hogy gondolsz? Vagy esetleg ez? Nem. Erre: http://www.youtube.com/watch?v=qn7Z-iLa8h0...feature=related :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 tegnap végül megtudtátok a tutit Csabától? B) csepegtetett... :D de majd azt mondta készít egy írást belőle ide B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Nem. Erre: http://www.youtube.com/watch?v=qn7Z-iLa8h0...feature=related ;) :D B) Ez nem ugyanaz, csak 4 ajtósban? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Ez nem ugyanaz, csak 4 ajtósban? B) nem is hasonlít B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 IDÉZET(PetiGSI @ 2008-05-22 - 14:56) * Kitalálom : Egy kék színü Astra Caravan GSI . 2.0 16V smile.gif 1995-ös évjárat! B) Fehér B) Uhhh....majdnem eltaláltam :D Sok sikert kívánok a géphez! Remélem sok örömöd leled majd benne! Mégegyszer grat ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Tegnap écaka vagy leért a kipuffom valahol vagy egyszerűen csak elfáradt az anyag...lényeg hogy kifúj eléggé... Létezik olyan kipuffos aki szombaton megcsinálja nekem vajon? ötlet? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Nagyon szép Pista autója.....És még az is lehet hogy valós 159e km van benne,a belseje gyönyörű,a kormány nincs leharcolva a váltóbőr is csak kicsit kopott,a hátulja nem volt sérülve,lagalábbis durván nem.....Kicsit el van lustulva,de azon könnyen lehet segíteni.....Örülök Pista hogy nem sokat gondolkodtál :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 ötlet? B) A Lender szerintem nyitva van szombaton...... ui:nyitva van 2ig...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Nagyon szép Pista autója.....És még az is lehet hogy valós 159e km van benne,a belseje gyönyörű,a kormány nincs leharcolva a váltóbőr is csak kicsit kopott,a hátulja nem volt sérülve,lagalábbis durván nem.....Kicsit el van lustulva,de azon könnyen lehet segíteni.....Örülök Pista hogy nem sokat gondolkodtál ;) B) :D Ez a jó,hogy ezekben a kocsikban (astra caravan) tuti nincs széthajtva az XE mint pl. egy GSI -ben. Nem hiába tapasztalható,hogy 1-2 C18XE jobban megy mint néhány C20XE. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Ma sok traffipax van és lesz Bp.-en! 13 darab !!! Be és kivezető utakon. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 köszönöm! közben a Proex kőér utcai műhelye azt mondta rálesnek holnap délben.... A Lender szerintem nyitva van szombaton...... ui:nyitva van 2ig...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Ezt kellett ennyire titkolni? B) Vett egy KOMBIT,na és? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 ...a belseje gyönyörű... még... :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 még... ;) ;) B) Ja, remélem jól megnézte most mindenki a szép belsejét, mert jövő héttől már csak az icetea kárpitozást lehet megcsodálni B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 ,a belseje gyönyörű, de már elkezdte belakni B) egyébként tényleg pofás darab B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Tényleg mi is a Csaba féle Antiverős tunying? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Ez a jó,hogy ezekben a kocsikban (astra caravan) tuti nincs széthajtva az XE mint pl. egy GSI -ben. Nem hiába tapasztalható,hogy 1-2 C18XE jobban megy mint néhány C20XE. B) Na tehát annyi már kiderült hogy Fehér Caravan, C20XE motorral. Már csak képeket kellene valakinek linkelni... Esetleg gyorsulási, drift vagy gumifüstölős videót. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Tényleg mi is a Csaba féle Antiverős tunying? Ez sem derült még ki? B) Béreljük fel kálámbót! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Ez sem derült még ki? B) Béreljük fel kálámbót! B) Ugysem meri elmondani :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts