warwolf Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 És a fészlift utáni GSi-n is 2 van? B) :D B) A síma GSi lökösben 2db van, és egyezik a Calibráéval.Nem túl olcsóság még az ugy. sem, de a célnak tökéletesen megfelel.Bontottat nem ajánlok, mert hamar megzakkan, ill. jó esélyel össze van nőve.A gyári BOSC horror áron van, szal addig menj, míg identet nem találsz.Vktr-nál a Csergőben hegyekben áll. A 96' utáni GSi-n normál lökös van.Pont mint az enyémen, ott már csak az ajtón lévő díszcsíkon volt kiírva, hogy GSi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Miért érdekes ez ? Egyszerűen csak érdekel, semmi extra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Norbi... mit láttam reggel hazajövet! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Szerzetem egy ilyet és mindekinek mást írok a gumija oldalfalára : http://www.magnumtuning.hu/index.phtml?op=...p;termek_id=654 B) B) Köszönjük Emese! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Nem szólíthat fel...sött megnézném, hogy xenonhoz hol van pótizzó, és ki mikor cserélné ki... B) hidd el felszólíthat. Sőt ha akra és ezt megmondod neki akkor még meg is baszkurál egy csekkel esetleg. Ráfogja hogy sötétben nem vagy kivilágítva amit ugye a kressz előír és ennyi. Ami igaz is ha nem világít a lámpád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Engem ki ne hagyjatok ám! B) akkó nem m'ek! B) nem keresem én a bajt! :D egyszer úgyis kijövöl Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 egyszer úgyis kijövöl ez most fenyegetés akar lenni? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 na most akkor miről is van szó?! B) Ha az izzó akkor azt lehet kapni bárhol. Ha a "búra" akkor abból az utángyuri az első télen megreped és szét is törik...bosnyák utcai bontóban annó nekem 1000 forintért hozták volna... a gyári tényleg horror... nekem a bontott egy éve van benn és teljesen jó... A síma GSi lökösben 2db van, és egyezik a Calibráéval.Nem túl olcsóság még az ugy. sem, de a célnak tökéletesen megfelel.Bontottat nem ajánlok, mert hamar megzakkan, ill. jó esélyel össze van nőve.A gyári BOSC horror áron van, szal addig menj, míg identet nem találsz.Vktr-nál a Csergőben hegyekben áll. A 96' utáni GSi-n normál lökös van.Pont mint az enyémen, ott már csak az ajtón lévő díszcsíkon volt kiírva, hogy GSi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Piiista nem kéne avatart cserélni??? B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Piiista nem kéne avatart cserélni??? B) :D ;) mitvettmitvett? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 mitvettmitvett? B) mé ezis megvan nem? Semmi extra csak a szokásos 5 kerék abból egy a csomiba és 4 pedig gurul. Körülötte fém nem pedig rozsda, az ICE teás flakonok már lassan de biztosan tuti kerülgetnek befelé. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Piiista nem kéne avatart cserélni??? B) B) :D nem lebuktatni engem halo ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 nem lebuktatni engem halo B) Én nem köpök.... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 az bztos hogy kiöntö betonna a következőt belülről! Anno nekem is lelopták a fóti cora parkolóban. B) Majd nagynehezen vettem egy másikat és lefesetettem mert sötétkék volt majd 2 komponenses ragasztóval oda hackeltem,hogy többet véletlenül se lehessen leszedni max. letörni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Anno nekem is lelopták a fóti cora parkolóban. :D Majd nagynehezen vettem egy másikat és lefesetettem mert sötétkék volt majd 2 komponenses ragasztóval oda hackeltem,hogy többet véletlenül se lehessen leszedni max. letörni. B) Peti! Fiat feeling bejött végül, mert nem jól indult azt tudom... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 nem lebuktatni engem halo B) én meg már régebb óta tudom hogy mivan mint Pista B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Peti! Fiat feeling bejött végül, mert nem jól indult azt tudom... B) Igen bejött.................ma megnézte egy mániákus olasz autós és jövőhéten foglalózza a gépet ha minden igaz B) Egyébként nem rossz csak aki német autóhoz van szokva annak kicsit idegen ez a technika. De a motorhang és klíma az kiváló és a gyári futóműre sincs panasz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Igen bejött.................ma megnézte egy mániákus olasz autós és jövőhéten foglalózza a gépet ha minden igaz B) Egyébként nem rossz csak aki német autóhoz van szokva annak kicsit idegen ez a technika. De a motorhang és klíma az kiváló és a gyári futóműre sincs panasz B) és mi lesz helyette??? GSI??? :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Dettó... 2 komponensű és festegetés :D Anno nekem is lelopták a fóti cora parkolóban. B) Majd nagynehezen vettem egy másikat és lefesetettem mert sötétkék volt majd 2 komponenses ragasztóval oda hackeltem,hogy többet véletlenül se lehessen leszedni max. letörni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 és mi lesz helyette??? GSI??? B) B) :D Egyenlőre USA V2.0 ;) Ősszel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Egyenlőre USA V2.0 :D Ősszel Ja hogy megint... ;) ;) Akkor GSI lesz... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Ja hogy megint... :lol: :P Akkor GSI lesz... B) :D Ha maradok akkor 95-96 os gsi :P klímás . (Ha találok ilyet egyáltalán) ;) Vagy sima Leon 1.8 T B) vagy Audi A3 1.8T vagy nemtudom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Ha maradok akkor 95-96 os gsi ;) klímás . (Ha találok ilyet egyáltalán) :D Vagy sima Leon 1.8 T B) vagy Audi A3 1.8T vagy nemtudom B) Sima 1.8T leont ne vegyél ha nem akarsz csalódni, mert a 150 meg 180 Le, az olyan kevés ezekben, hgoy csuhajjjjj.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Én nem köpök.... ;) :lol: ez azért több volt mint infó.....minden világos B) :D B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Sima 1.8T leont ne vegyél ha nem akarsz csalódni, mert a 150 meg 180 Le, az olyan kevés ezekben, hgoy csuhajjjjj.... 4-7 éves autó, 180 LE, jó futómű, jó ülés, klíma, egész jo hangcucc......ha nem egy bontószökevényt vesz miben csalódik? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts