Zsoltee Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 GSI lökösön azért van kettő mert azok nagyon szoktak száguldozni és csak így lehet jo fotot csinálni este B) És a fészlift utáni GSi-n is 2 van? B) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 amúgy ma megtaláltam az összes kábelét az ABS-nek úgyhogy már csak 4 jeladó kell meg két csati a hátsó két kerék kábeléhez. HA valaki tud segíteni mit kell hova kötni az jó lenne. Van 6 db kábelem ami színhelyes a kapcsrajz szerint de pl az abs led vezetéket gondolom nem a ledre kell forrasztani. Há meg ilyenek. Valami relé is kell gondolom. Na mind1 szóval kapcsrajzom megvan, vezetékek megvannak de hogyan kell bekötni azt nemtom. Please HELP! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 és utána megkérnek hogy kapcsold csak fel és kész Múlt hónapban egy hét alatt 4x állítottak meg,egyszer sem volt szívózás. Ha kiszállsz és normális,nyugodt hangon beszélsz velük és rendben vannak a papírjaid nem sok gond lehet. Amelyik meg kötözködik,az úgyis talál valamit,ha akar. Izzókészletem rendben,ha akarja ott a helyszínen kicserélem neki. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 És a fészlift utáni GSi-n is 2 van? B) ;) B) hogymi? Én csak Kadettos vagyok nem tudom mit írol, na de most megyek megnézem miko lesz mégegy gooooooooool, innentől izgalmas az elején úgyis csak simizik egymást. Azér Agassit hiányolom kicsit de vannak itt új nevek is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 amúgy ma megtaláltam az összes kábelét az ABS-nek úgyhogy már csak 4 jeladó kell meg két csati a hátsó két kerék kábeléhez. HA valaki tud segíteni mit kell hova kötni az jó lenne. Van 6 db kábelem ami színhelyes a kapcsrajz szerint de pl az abs led vezetéket gondolom nem a ledre kell forrasztani. Há meg ilyenek. Valami relé is kell gondolom. Na mind1 szóval kapcsrajzom megvan, vezetékek megvannak de hogyan kell bekötni azt nemtom. Please HELP! Én segítek, de nem jársz jó B) B) Egyértelmű, hogy Futó Gabi amúgy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Múlt hónapban egy hét alatt 4x állítottak meg,egyszer sem volt szívózás. Ha kiszállsz és normális,nyugodt hangon beszélsz velük és rendben vannak a papírjaid nem sok gond lehet. Amelyik meg kötözködik,az úgyis talál valamit,ha akar. Izzókészletem rendben,ha akarja ott a helyszínen kicserélem neki. B) ez így van én tudom hidd el. Egyébként azért nem büntethet meg ha nem világít mert kiéghetett út közben is, max felszólíthat hogy cseréld ki ott helyben, hisz izzókészletnek kell lennie pont ezért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Múlt hónapban egy hét alatt 4x állítottak meg,egyszer sem volt szívózás. Ha kiszállsz és normális,nyugodt hangon beszélsz velük és rendben vannak a papírjaid nem sok gond lehet. Amelyik meg kötözködik,az úgyis talál valamit,ha akar. Izzókészletem rendben,ha akarja ott a helyszínen kicserélem neki. B) újabban rákaptak a "muti csak az elsősegély dobozt" mondatra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Én segítek, de nem jársz jó B) B) Egyértelmű, hogy Futó Gabi amúgy :D Jó mi Pitta, holnap kivi leszek rád ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Én segítek, de nem jársz jó B) B) Egyértelmű, hogy Futó Gabi amúgy ;) ha kijön akkor elkapom a ribit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 ez így van én tudom hidd el. Egyébként azért nem büntethet meg ha nem világít mert kiéghetett út közben is, max felszólíthat hogy cseréld ki ott helyben, hisz izzókészletnek kell lennie pont ezért. Nem szólíthat fel...sött megnézném, hogy xenonhoz hol van pótizzó, és ki mikor cserélné ki... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 újabban rákaptak a "muti csak az elsősegély dobozt" mondatra Nekem az is rendben van. Háromszög is bent van. Még valamit biztos úr? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Nekem az is rendben van. Háromszög is bent van. Még valamit biztos úr? :D ;) hát nekem egyik sincs de még az izzókészlet is kint figyel B) benzin legyen forogjon a kerék és fogjon a fék B) De van poroltóm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 De van poroltóm B) én meg nem sz.arok a perem alá B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 én meg nem sz.arok a perem alá B) De béna vagy! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 :D hát nekem egyik sincs de még az izzókészlet is kint figyel B) benzin legyen forogjon a kerék és fogjon a fék B) De van poroltóm ;) Ok ok,én értem kollega,de nem nekem kell megmagyaráznod,hanem annak a tányérsapkás micsodának! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Ok ok,én értem kollega,de nem nekem kell megmagyaráznod,hanem annak a tányérsapkás micsodának! B) ellopták a kocsiból mialatt vásároltam a tecóban B) Van mindenem csak mivel állandóan szétszedek és cipelek magammal valamit nincs helye a kocsiban :D De hosszabb utakra bekerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 csak mivel állandóan szétszedek és cipelek magammal valamit nincs helye a kocsiban B) Mint a tigrisben a Róka ladájában? B) Abban sem volt ülés mer "kell a hely a cuccnak"! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Bocsi Dini, most jutott eszembe hogy ma estére beszéltük meg, holnap eltudod hozni a lurdyhoz? Persze ha jössz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 f.ck you MU!!! Le is fexek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 f.ck you MU!!! Le is fexek B) A ruszkinak elmarad az otthoni buli! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 A ruszkinak elmarad az otthoni buli! B) ruszki ide vagy oda én magát a MU-t nem szeretem. Olyan már lassan mint a Juventus. Mákos kis sz@r csapat. Hát terryt sajnálom. Elcsúszott és ezért lőtte kapufára a 11-est. Ha nem csúszik el bent van és ők a No.1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 én meg nem sz.arok a perem alá B) Francnak iszol, ha nem bírod B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Hozzad hát...aztán valamelyik lájtosabb nap, kéne tolni valami kis okospókert... B) Engem ki ne hagyjatok ám! :D ha kijön akkor elkapom a ribit ;) akkó nem m'ek! B) nem keresem én a bajt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Szerzet egy ilyet és mindekinek mást írok a gumija oldalfalára : http://www.magnumtuning.hu/index.phtml?op=...p;termek_id=654 B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Szerzet egy ilyet és mindekinek mást írok a gumija oldalfalára : http://www.magnumtuning.hu/index.phtml?op=...p;termek_id=654 B) B) Remélem csak az autógumira gondoltál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts