MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Aztán ne e miatt menj majd szar időt valami gyorsuláson... ;) B) :D a hétvégén volt gyorsulás Kalocsán, be is akartam nevezni csak mire felértem és hagytam magam rábeszélni addigra már lezárult a nevezés. De csak 201 méter volt és az nem igazán fexik a gépnek. De a kategóriámban nem is igen volt kocsi. Nem tudom az AMG oda tartozott volna e. de ha jól láttam még kupát sem osztottak hanem vmi bögrét kaptak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 a hétvégén volt gyorsulás Kalocsán, be is akartam nevezni csak mire felértem és hagytam magam rábeszélni addigra már lezárult a nevezés. De csak 201 méter volt és az nem igazán fexik a gépnek. De a kategóriámban nem is igen volt kocsi. Nem tudom az AMG oda tartozott volna e. de ha jól láttam még kupát sem osztottak hanem vmi bögrét kaptak B) Egy bögréért meg kár behorpasztani a tankot... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Ja.. olyan mint a cd bolt a réten... Tod diszkrét... ;) Annyiban biztos hogy abban csak egy volt, ebben meg kettő van, de hogy a kiképzése eltér-e az passz. Igen igen, olvastam... Köszönöm is zsugabubus... akinek a neve dzsoni... Húúúú ez melyik filmben is volt... B) B) 1 ? :D Biztos jól emlékszel ? Ha az egyik nem ég, attól még lehet 2 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 1 ? B) Biztos jól emlékszel ? Ha az egyik nem ég, attól még lehet 2 ;) Én úgy emlékszem hogy annak csak középen volt egy... B) A mondás meg az "És megint dühbe jövünk" filmből volt... Közben rákerestem. :D Szerk.: Jól emlékeztem ez nem is ua. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mr überlassú kollega... :D Amúgy ezért egyáltalán nem haragszom,mindig jól esik egy erős gépbe beülni,de aztán elriaszt a fenntartás és más költségek. Nem rossz dolog erőből lenyomni valakit,de én sokkal jobbat mosolygok,amikor inkább körbeautózom kanyarban. B) Pista bátyám nagy igazságot mondott azzal,hogy vannak tartalékok a gyári futóműben. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Nem rossz dolog erőből lenyomni valakit,de én sokkal jobbat mosolygok,amikor inkább körbeautózom kanyarban. B) Hidd el ebben sem rossz a Cupra...nagyon bitang a kanyarban... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 GSi hátsó lökibe rendszámtábla világítást vajon mezei autósboltban is tudnak hozni vagy ahhoz az Opelhez kell mennem? B) calibráé dettó ugyanaz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 calibráé dettó ugyanaz B) Köszi... Holnap betévedek akkor autósboltba és megkérdezem hogy lehet-e rendelni vagy kapni... Csattnál mind a kettő eltört... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Hidd el ebben sem rossz a Cupra...nagyon bitang a kanyarban... ;) Ezt nem kérdőjelezem meg,csak ne lenne fosvágeny származék B) ...bár ha meg azt nézem a WTCC-ben a dízel seat-ok elég jól mennek. B) Arról meg nincs kétségem,hogy te adsz is pofájának! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Én úgy emlékszem hogy annak csak középen volt egy... B) A mondás meg az "És megint dühbe jövünk" filmből volt... Közben rákerestem. B) Szerk.: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm..._F_Hatch_HL.jpg Jól emlékeztem ez nem is ua. :D Tényleg csak 1. De béna, kombin kettő van ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Nem szar hidd el...tele van audiemblémás alkatrészekkel... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Tényleg csak 1. De béna, kombin kettő van B) :D Nekem úgy rémlik Losi GSi lökösén is kettő volt...vagy én emléxem rosszul? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Tényleg csak 1. De béna, kombin kettő van B) :D ég is a pfám így visszagondolva... Ilyen autót vezettem amin csak egy van... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Nem szar hidd el...tele van audiemblémás alkatrészekkel... :D Nem bírsz elszakadni a múltadtól! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 ....Pista bátyám nagy igazságot mondott azzal,hogy vannak tartalékok a gyári futóműben. B).... Történeti hűséghez azért hozzátartozik, hogy a kék rugói eléggé kivoltak. Bár amikor új - igaz utángyártott - rugók került be hátulra, akkor sem lett bakkkkkkkkecske B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Nekem úgy rémlik Losi GSi lökösén is kettő volt...vagy én emléxem rosszul? B) GSi lökösön kettő is van... de a sima astra lökin csak egy. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Nem szar hidd el...tele van audiemblémás alkatrészekkel... B) Meglátjuk hosszú távon hogy bírjak a magyar utakat. Lassan tényleg UAZ kell az útviszonyokhoz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Történeti hűséghez azért hozzátartozik, hogy a kék rugói eléggé kivoltak. Bár amikor új - igaz utángyártott - rugók került be hátulra, akkor sem lett bakkkkkkkkecske B) B) Akkor sem volt egy über porrá ültetett verda és mégis elég jól használtad téli gumával is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 GSi lökösön kettő is van... de a sima astra lökin csak egy. B) Ahaaaaaa,akkó jó van akkó! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 ég is a pfám így visszagondolva... Ilyen autót vezettem amin csak egy van... B) ;) Feledd a múltat, ne meséld senkinek B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 ég is a pfám így visszagondolva... Ilyen autót vezettem amin csak egy van... B) :D Nemem mióta megvan a gép azóta nem világít!Lusta vagyok kicserélni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Nemem mióta megvan a gép azóta nem világít!Lusta vagyok kicserélni. B) Nekem meg most nem világít és félek hogy *n*lisan zaklatnak miatta a zsernyákok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Nekem meg most nem világít és félek hogy *n*lisan zaklatnak miatta a zsernyákok. B) Egyszerű! Amikor megállítanak első mozdulattal állítod le a verdát,lámpa le,kiszállsz és kész. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 GSi lökösön kettő is van... de a sima astra lökin csak egy. B) GSI lökösön azért van kettő mert azok nagyon szoktak száguldozni és csak így lehet jo fotot csinálni este B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Egyszerű! Amikor megállítanak első mozdulattal állítod le a verdát,lámpa le,kiszállsz és kész. B) és utána megkérnek hogy kapcsold csak fel és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts