Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Aztán ne e miatt menj majd szar időt valami gyorsuláson... ;) B) :D

a hétvégén volt gyorsulás Kalocsán, be is akartam nevezni csak mire felértem és hagytam magam rábeszélni addigra már lezárult a nevezés. De csak 201 méter volt és az nem igazán fexik a gépnek. De a kategóriámban nem is igen volt kocsi. Nem tudom az AMG oda tartozott volna e. de ha jól láttam még kupát sem osztottak hanem vmi bögrét kaptak B)

Megosztás:

a hétvégén volt gyorsulás Kalocsán, be is akartam nevezni csak mire felértem és hagytam magam rábeszélni addigra már lezárult a nevezés. De csak 201 méter volt és az nem igazán fexik a gépnek. De a kategóriámban nem is igen volt kocsi. Nem tudom az AMG oda tartozott volna e. de ha jól láttam még kupát sem osztottak hanem vmi bögrét kaptak B)

Egy bögréért meg kár behorpasztani a tankot... :D B)

Megosztás:

Ja.. olyan mint a cd bolt a réten... Tod diszkrét... ;)

Annyiban biztos hogy abban csak egy volt, ebben meg kettő van, de hogy a kiképzése eltér-e az passz.

Igen igen, olvastam... Köszönöm is zsugabubus... akinek a neve dzsoni...

Húúúú ez melyik filmben is volt... B) B)

1 ? :D

Biztos jól emlékszel ?

Ha az egyik nem ég, attól még lehet 2 ;)

Megosztás:

1 ? B)

Biztos jól emlékszel ?

Ha az egyik nem ég, attól még lehet 2 ;)

Én úgy emlékszem hogy annak csak középen volt egy... B)

A mondás meg az "És megint dühbe jövünk" filmből volt... Közben rákerestem. :D

Szerk.:

800px-Opel_Astra_F_Hatch_HL.jpg

Jól emlékeztem ez nem is ua. ;)

Megosztás:

Mr überlassú kollega... :D

Amúgy ezért egyáltalán nem haragszom,mindig jól esik egy erős gépbe beülni,de aztán elriaszt a fenntartás és más költségek.

Nem rossz dolog erőből lenyomni valakit,de én sokkal jobbat mosolygok,amikor inkább körbeautózom kanyarban. B)

Pista bátyám nagy igazságot mondott azzal,hogy vannak tartalékok a gyári futóműben. B)

Megosztás:

Hidd el ebben sem rossz a Cupra...nagyon bitang a kanyarban... ;)

Ezt nem kérdőjelezem meg,csak ne lenne fosvágeny származék B) ...bár ha meg azt nézem a WTCC-ben a dízel seat-ok elég jól mennek. B)

Arról meg nincs kétségem,hogy te adsz is pofájának! :D

Megosztás:

Történeti hűséghez azért hozzátartozik, hogy a kék rugói eléggé kivoltak.

Bár amikor új - igaz utángyártott - rugók került be hátulra, akkor sem lett bakkkkkkkkecske B)

B) Akkor sem volt egy über porrá ültetett verda és mégis elég jól használtad téli gumával is.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.