coupe Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Köszi! De, én arra lennék kiváncsi, hogy szerkezetileg mennyiben külön(m?)böznek, mivel gyengítették le a teljesítményt?... Tudja ezt vki? Hiszen elég sok guru van ezen a fórumon... Nem mindegy??????? B) Az x18xebe van agr szelep..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 azt még én is nézem sztem, imádom a teniszt :D B) tenisz. ugye ezt direkt írtad nem pedig véletlen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Nem mindegy??????? B) Az x18xebe van agr szelep..... Mind1nek tulkép mind1, de ha tudni az okot, akkor azt vissza is lehet csinálni, és akkor hipp-hopp 10-15 ló plusz... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mind1nek tulkép mind1, de ha tudni az okot, akkor azt vissza is lehet csinálni, és akkor hipp-hopp 10-15 ló plusz... B) Szerintem motorvezérló elektronikában van különbség,meg magasabb környezetvédelmi normáknak felel meg...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Blitzre hozzam magammal a koffert? B) Szerintem nem lesz erőd használni majd! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 István holnap csörgetlek. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 B) tenisz. ugye ezt direkt írtad nem pedig véletlen ;) :D hát ezt azé még tom h mi, még ha Kadettos is vagyok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 István holnap csörgetlek. B) Oksa.....gondolom együtt megyünk B) vagy ott talizunk???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Szerintem nem lesz erőd használni majd! B) nem is gondoltam annyira komolyan B) tudom hogy nem leszek koncentrációs készségeim tetőfokán akkor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 úúúúúúúúúúh tényleg B) én meg pont akkor nyomom a wsop qualit B) no mind1 egy kis poker egy kis foci :D Most már tényleg jó voln e egyszer élőben is pókerezni klubbon belül. Blitzre hozzam magammal a koffert? ;) Feltétlenül ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mind1nek tulkép mind1, de ha tudni az okot, akkor azt vissza is lehet csinálni, és akkor hipp-hopp 10-15 ló plusz... B) Miért érdekes ez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Oksa.....gondolom együtt megyünk B) vagy ott talizunk???? Jaja igen,de sztm Budaörsnél talizunk hogy ne keljen kijönni ide hozzám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Feltétlenül B) Pííííííísta téged sem úgy ismerlek mint aki blitzen leül party helyett zsugázni B) esetleg napközben másnaposságűzésnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Pííííííísta téged sem úgy ismerlek mint aki blitzen leül party helyett zsugázni B) esetleg napközben másnaposságűzésnek B) Helyette nem is, de ha elhozod, akkor nyomathatnánk pár kört :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Hozzad hát...aztán valamelyik lájtosabb nap, kéne tolni valami kis okospókert... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Hozzad hát...aztán valamelyik lájtosabb nap, kéne tolni valami kis okospókert... B) rábeszéltetek már pakolom is be a csomiba nehogy elfelejtsem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 rábeszéltetek már pakolom is be a csomiba nehogy elfelejtsem :D Aztán ne e miatt menj majd szar időt valami gyorsuláson... ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Aztán ne e miatt menj majd szar időt valami gyorsuláson... ;) B) B) Ez nem elhízott,birkaszállító szeját! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 GSi hátsó lökibe rendszámtábla világítást vajon mezei autósboltban is tudnak hozni vagy ahhoz az Opelhez kell mennem? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 GSi hátsó lökibe rendszámtábla világítást vajon mezei autósboltban is tudnak hozni vagy ahhoz az Opelhez kell mennem? B) Nem tudom,de nálunk simán beszerezhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Ez nem elhízott,birkaszállító szeját! B) B) Ezt most nem értem...de lehet úgy van ahogy mondod...Mr überlassú kollega... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 GSi hátsó lökibe rendszámtábla világítást vajon mezei autósboltban is tudnak hozni vagy ahhoz az Opelhez kell mennem? B) Autósbolt a mezőn ? B) :D ;) Eltér a gsi rendszámpilácsa régi kocsidtól ? Dzsoni beírta mennyit ér a gsi rugó kb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Ezt most nem értem...de lehet úgy van ahogy mondod...Mr überlassú kollega... :D B) Jogos a vissza adott labda! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 B) Jogos a vissza adott labda! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Autósbolt a mezőn ? :D ;) :lol: Eltér a gsi rendszámpilácsa régi kocsidtól ? Dzsoni beírta mennyit ér a gsi rugó kb. :P Ja.. olyan mint a cd bolt a réten... Tod diszkrét... ;) Annyiban biztos hogy abban csak egy volt, ebben meg kettő van, de hogy a kiképzése eltér-e az passz. Igen igen, olvastam... Köszönöm is zsugabubus... akinek a neve dzsoni... Húúúú ez melyik filmben is volt... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts