mackosajt Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Reggel majdnem megzúztam az elejét a kocsinak B) Jövök ki a lakótelepről, ott macisajt van a raktár utcára... kikérem magamnak... Én nem voltam, ártatlan vagyok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Coupe, és akkor kit is kell keressek a matrcia ügyben a lurdynál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Coupe, és akkor kit is kell keressek a matrcia ügyben a lurdynál? Andrást,vagy engem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 csapatnév: drinkING lehet találgatni ki volt a keresztapa? B) B) Lehet de ha rám gondolsz akkor tévedsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Coupe, és akkor kit is kell keressek a matrcia ügyben a lurdynál? Csabi, keresd a matricás fedőnevű manust! :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mibe kerül manapság 2 db GSI ülés ami még nincs leharcolva ??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Srácok van valakinek ötlete akövetkező "kis" hibára? B) : elindultam reggel a kocsival , indítom ,elindul de dadog mintha csak 2 henger menne, nyomok egy kis gázt helyreáll a dolog, viszont kigyulladt a diag. lámpa..., ezt eljátszotta 2-3 indításig a negyediknél lefulladt és azóta sekép sehang, tekeri az önindító és annyi... szétszedtem már a gyújtáselosztót, az összes gyertyát kivettem, injektort megnéztem... benzin és szikra van viszont nem indul... valakinek ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mibe kerül manapság 2 db GSI ülés ami még nincs leharcolva ??? B) Diny a naprakész a GSI alkatrészek árfolyamán B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 ha rosszat kívánsz neki te sem leszel különb mint ő B) ez de szar duma. Mi vagy te hittérítő? Igenis dugja meg egy ló az ilyen fas@parasztot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Andrást,vagy engem..... És te hogy nézel ki? B) Vagy ki az az András? :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 És te hogy nézel ki? B) Vagy ki az az András? ;) B) ő szarúl az András meg még szarabbúl :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Többet kéne járni talikra és akkó nem merülne fel benned ilyen kérdés B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Többet kéne járni talikra és akkó nem merülne fel benned ilyen kérdés B) B) ;) Antika, te jössz holnap lurdyba?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Antika, te jössz holnap lurdyba?? :D Mint a kisgyerek anyuci szoknyájához... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mint a kisgyerek anyuci szoknyájához... B) B) Nem, akkor Antikácska lenne, ez sima Apai nadrágjához szisztéma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mibe kerül manapság 2 db GSI ülés ami még nincs leharcolva ??? B) Sok utánajárásba, és egy kis csodába B) Szacsa: ki kellene villogtatni a hibakódot :D Ha nem tod, hogy kell keress rá, vagy majd linkelik.. nicns időm megkeresni, most rohanok melóba.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 És te hogy nézel ki? B) Vagy ki az az András? :lol: B) Szarul...egyébként matrica lesz a kezébe :P :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Szarul...egyébként matrica lesz a kezébe :lol: B) B) :D OKé, szóval szarulkinéző de matricás embert kell keresni,,, oké ;) Ui: EZ menni fog, az ember megismeri a fajtáját. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mivel ismerlek így ma :lol: B) :D Amúgy meg jövöhéten csütörtökön megyünk...... ;) B) Redi remélem figyelsz te is.Jövőhéten megyünk,nem holnap. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 :D Antika, te jössz holnap lurdyba?? B) Megyek, mert Detti este sokáig melózik, utána onnan meg Dart's... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 De én nem lopom le más vonószemtakaróját... elmegyek és megveszem inkább... máris külömb vagyok! B) B) De azt tudod ugye, hogy ha külön veszel ilyen darabot, akkor annak a származása is sejthető. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Elmentem BL döntőt nézni. Öt perce még nem tudtam hogy ma van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Elmentem BL döntőt nézni. Öt perce még nem tudtam hogy ma van B) azt még én is nézem sztem, imádom a teniszt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Itt vannak motor adatok... Köszi! De, én arra lennék kiváncsi, hogy szerkezetileg mennyiben külön(m?)böznek, mivel gyengítették le a teljesítményt?... Tudja ezt vki? Hiszen elég sok guru van ezen a fórumon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Elmentem BL döntőt nézni. Öt perce még nem tudtam hogy ma van ;) úúúúúúúúúúh tényleg B) én meg pont akkor nyomom a wsop qualit B) no mind1 egy kis poker egy kis foci :D Most már tényleg jó voln e egyszer élőben is pókerezni klubbon belül. Blitzre hozzam magammal a koffert? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts