mélykék76 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Az csak kicsit drágább ,mint egy alucső B) Csak kiváncsiságból. Nem akarod átírni az aláírásodat ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Egy betű?Ugyan mé?Még arra is lusta vagy hogy a billentyűzet másik felére tévedjen a kezed? B) 5 lóerőért bárhova eltévedne B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Csak kiváncsiságból. Nem akarod átírni az aláírásodat ? B) máris! igazából nem tudom mi az a sok minden elötte, de irom is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 vagy az N-re gondoltál? 5 lóerőért X-re? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 máris! igazából nem tudom mi az a sok minden elötte, de irom is! Másik szerintem jobb lett volna, ha működik, mint ez B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 valamiért nem működött B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 valamiért nem működött B) ird le h mit akrtál és Mk megcsinálja...de működnie kell B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Sziasztok! Lenne egy szakmai kérdésem... ;) GSI hátsó ajtóm van és 4 db furat a szélén a belsőkbe megy valami műanyag cucc amiben menet van, gondolom arra megy rá a szárny alsó része. Érdekelne hogyan lehet jól összerakni? Nemtom segít-e, de KATT IDE (nekem ugyan kicsi szárnyam van) Ma éjjel ellopták a vonószemtakaróm, amit 2-3 hete vettem talán, egyszerűen nem találok szavakat. B) ;) :lol: HOgy miért nem rohad le a keze, az ilyen embernek :P Az f..a!! amióta nekem is az van fent, azóta én is tartok tőle. Bár nekem van egy kis okosság rajta, ami miatt nem olyan egyszerű leszedni.. de nem is olyan nehéz.. de 2 perc helyett, eltart kb 5-10-ig... :P A legszomorúbb, hogy vagy GSi-s, vagy olyan szedhette le, aki kapcsolatban van vele.. B) Amúgy nálatok a ház elöl? Ez elég jó ötlet, mert nem nagyon szalalgálnak csavarhúzóval az emberek, vagy igen :D Mostmár igen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Kezdem kapizsgálni hogy mi lehet ez... életemben nem láttam még ennek a motornak a folytószelepházát, de ha elkap az gépszíj lehet nemsokára fogom. B) Tessék! B) És még van pár kép.. csak katt rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Tessék! B) És még van pár kép.. csak katt rá :D ŐŐŐ ha jólselytem ez van az SFI doboz alatt! ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 ŐŐŐ ha jólselytem ez van az SFI doboz alatt! ? B) Jól.... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 ŐŐŐ ha jólselytem ez van az SFI doboz alatt! ? B) Ollééé! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 János fiam, Mennyiért vetted a gsi rugókat ? Zsolti kérdezte mennyit érnek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 János fiam, Mennyiért vetted a gsi rugókat ? Zsolti kérdezte mennyit érnek B) Dinitől vettem Apu,szal őt kérdezd! B) Egyébként 10E volt a 4db! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Ollééé! B) Sapnyol módra! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Sapnyol módra! B) Az az! Szombaton este elmondtam haveroknak,volt nagy röhögés,mondjuk hozzátettem,hogy nem én találtam ki,hanem egy "normális" klubtársam! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Laci! Veszélyes toalett! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 egyébiránt kb mennyit érhet 4db gyári Gsi rugó + 4db gyári gátló? Kaptam a kocsival de szerintem én már nem fogom használni őket... gondoltam eladom... csak nemtom mennyit lehet rá kiírni... a gátlókat nemtom hogy jók-e vagy nem... szal azok pl zsákbamacskák, de a rugók jól néznek ki. Nincsenek görbülve, fintulva... :D az én gsi rugóimat uhuhuék berakták az 1.8 16v klimás asztrába és magasabban volt mint a saját gyárijával B) B) tedd el, jól jön esős napokon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Köszönöm az infókat, de az én Gsi ajtóm nem ilyen... B) A szárny alsó részét a műanyag anyákon kivül oldalanként 2 x 2 db csavar fogja és van egy műanyag sín ami bepattan a csomitérajtóba. A felső részét oldalanként 2 x 2 csavar felül a széleknél 2 csavar és persze a szokásos helyen hátul 2 db csavar fogja. A probléma az volt, hogy a csomitérajtó és a szárny nem passzoltak mivel nem együtt vettem őket, kellet még 1 furatot csinálnom az ajón és utánna minden helyére került. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Veszélyes toalett! Hát ez nem semmi B) Hungarikum B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Az az! Szombaton este elmondtam haveroknak,volt nagy röhögés,mondjuk hozzátettem,hogy nem én találtam ki,hanem egy "normális" klubtársam! B) Most gondolj bele , mikor esetleg olyan helyzetbe kerülsz a való életbe és olvasod SEX spanyol módra te már tudod mire számíthatsz!! B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Tudja valaki, hogy a x20xev mennyiben más, mint c20xe? A 125 LE-s 1.8-nak mi a motorkódja? A 116Le x18xe.. Talán c18xe? Miben más a két motor? Eddig még senki nem tudott érdemben hozzászólni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Közben találtam még infót. Volt 116LE-s c18xel is... A 125lovas ténylec c18xe. Viszont mégmindig nem tudtam kideríteni, miben térnek el egymástól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Tudja valaki, hogy a x20xev mennyiben más, mint c20xe? A 125 LE-s 1.8-nak mi a motorkódja? A 116Le x18xe.. Talán c18xe? Miben más a két motor? Eddig még senki nem tudott érdemben hozzászólni... x20xev az az ecotec motor, magasabb környezetvédelmi osztályba tartozik de visszábvan folytva mint a C20XE! Kicsit több a hibaforrás benne! Teljesítménye: 100 kW, 136 LE Nyomatéka:185Nm C20XE : 110Kw /151LE Nyomaték :198 Nm! Az 1.8 asokról nemtudok semmit! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Itt vannak motor adatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts