loree_gsi16v Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Leszedem a lökhárítót és belülről körbevarratom műanyagossal, meg még nem tudom mit találok ki, lehet kívülről is.. még agyalok rajta. Ha már belül varrják akkor sajnos fényezni kell kívülről. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Leszedem a lökhárítót és belülről körbevarratom műanyagossal, meg még nem tudom mit találok ki, lehet kívülről is.. még agyalok rajta. nekem egészen jól mutat benne a feketet kiscsavar B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 nekem egészen jól mutat benne a feketet kiscsavar B) Ez elég jó ötlet, mert nem nagyon szalalgálnak csavarhúzóval az emberek, vagy igen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Leszedem a lökhárítót és belülről körbevarratom műanyagossal, meg még nem tudom mit találok ki, lehet kívülről is.. még agyalok rajta. Elég belül,Losinak is úgy volt felrakva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Szívesen! Köszi Laci, el is hoztam! Igaz fehér de lefényeztetem és beműanyagoztatom majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Ha véletlenül rendelnél akkor nekem is kell és akkor már feleződik a posta és átutalás költség. Üvegszálasat ne vegyél mert nagyon gagyi kidolgozás, szerintem az alu a legjobb. Egyenlőre egy ártalmatlan érdeklődés volt, kb 2-3 hónap mire lesz belőle valami... meg assetom hol lehet kapni, mennyiért stb... csak olvastam valahol és érdekellt hogy jó-e egyátalán. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Ha véletlenül rendelnél akkor nekem is kell és akkor már feleződik a posta és átutalás költség. Üvegszálasat ne vegyél mert nagyon gagyi kidolgozás, szerintem az alu a legjobb. Inkább csináltass egy ilyet.Kb. ugyanazt tudja, és klasszisokkal olcsóbb.A tömegmérőhöz pedig az X20XEV csövével csatizod.Ez Kiskasza XE Corsáján van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Inkább csináltass egy ilyet.Kb. ugyanazt tudja, és klasszisokkal olcsóbb.A tömegmérőhöz pedig az X20XEV csövével csatizod.Ez Kiskasza XE Corsáján van. http://img0.tar.hu/warwolf/size2/34513965.jpg Hmm érdekes dolog ez... egyébként az a Powercup csak egy aludarab? Akkor honnan az extra power? nem értem... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 egyébiránt kb mennyit érhet 4db gyári Gsi rugó + 4db gyári gátló? Kaptam a kocsival de szerintem én már nem fogom használni őket... gondoltam eladom... csak nemtom mennyit lehet rá kiírni... a gátlókat nemtom hogy jók-e vagy nem... szal azok pl zsákbamacskák, de a rugók jól néznek ki. Nincsenek görbülve, fintulva... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Hmm érdekes dolog ez... egyébként az a Powercup csak egy aludarab? Akkor honnan az extra power? nem értem... B) Szedd le az sfi dobozt és nézzél bele...akkor megérted hogy jön meg a plussz power....Abba össze vissza kering a levegő,a kupaktól meg egyből a helyére megy B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Hmm érdekes dolog ez... egyébként az a Powercup csak egy aludarab? Akkor honnan az extra power? nem értem... B) Elvileg úgy cirkulál benne a beszívott levegő, hogy ezt a cirkulálást folytatja egészen az égéstérig.Ennél a verziónál nincs cirkulálás, direktben megy bele a levegő a folytószelepházba.Demó elmondása alapján, az angolok esküsznek rá.Mert XE Corsánál vagy a PC, vagy pedig ez fér csak el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Elvileg úgy cirkulál benne a beszívott levegő, hogy ezt a cirkulálást folytatja egészen az égéstérig.Ennél a verziónál nincs cirkulálás, direktben megy bele a levegő a folytószelepházba.Demó elmondása alapján, az angolok esküsznek rá.Mert XE Corsánál vagy a PC, vagy pedig ez fér csak el. aham... így már értem... akkor ez kb olyan mint a dob nélküli kipuffrendszer... csak ott a gáz hamarabb tud távozni, itt meg hamarabb tud bejutni... Azé ragad rám valami a koszon kívül. B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 aham... így már értem... akkor ez kb olyan mint a dob nélküli kipuffrendszer... csak ott a gáz hamarabb tud távozni, itt meg hamarabb tud bejutni... Azé ragad rám valami a koszon kívül. B) B) Ebként ez az "angol" verzió pár ezer forintból kivitelezhető.Mert a Power Cup meg v.hol 26e.ft+P.K...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Ebként ez az "angol" verzió pár ezer forintból kivitelezhető.Mert a Power Cup meg v.hol 26e.ft+P.K...... hmm B) Na hát az drága egy aludarabért... Erről az angol verzióról van valahol valami leírás meg esetleg egy műszaki rajz? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 hmm B) Na hát az drága egy aludarabért... Erről az angol verzióról van valahol valami leírás meg esetleg egy műszaki rajz? B) :D A dolog viszonylag 1Xű.Adott egy C20XE folytószelepház.CSinálsz a tetejére egy sablont, és kivágatod/kifúratod.Aztán pontosan olyan belsővel rendelkező alucső darabot teszel rá, mint azt majd mutatja a belső átmérőben, ill. az X20XEV szívócsövének belseje.Óvatiban szageber öszevarrja, csinálsz hozzá papírtömítést, rárakod, és örülsz! ;) Ennyi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 A dolog viszonylag 1Xű.Adott egy C20XE folytószelepház.CSinálsz a tetejére egy sablont, és kivágatod/kifúratod.Aztán pontosan olyan belsővel rendelkező alucső darabot teszel rá, mint azt majd mutatja a belső átmérőben, ill. az X20XEV szívócsövének belseje.Óvatiban szageber öszevarrja, csinálsz hozzá papírtömítést, rárakod, és örülsz! B) Ennyi! B) Kezdem kapizsgálni hogy mi lehet ez... életemben nem láttam még ennek a motornak a folytószelepházát, de ha elkap az gépszíj lehet nemsokára fogom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 kukk kuksi dukk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Hagyd őket Udi! Ezek nem értenek ehhez! B) Még a kezük sem lett soha piszkos autószereléstől! :D Majd gyere át,kiagyaljuk és összerakjuk! Nono,csak vannak akik este olvasgatnak. ;) B) Igen a 3 oldalsó csvar fogja a szárny felső részét.Az alját pedig a csomiajtón lévő csavarokra tudod felrakni és műanyag anyával van gyárilag lefogatva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Hmm érdekes dolog ez... egyébként az a Powercup csak egy aludarab? Akkor honnan az extra power? nem értem... B) Igen ez így is működik,jó hozzá a C18xe cső is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 c20ne-hez nincsen ilyen "olcsó" lóerő trükk? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 c20ne-hez nincsen ilyen "olcsó" lóerő trükk? B) az egyik betűt x-re kell változtatni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 c20ne-hez nincsen ilyen "olcsó" lóerő trükk? B) Vegyél bele Dinitől XE-t! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Nono,csak vannak akik este olvasgatnak. :D B) Igen a 3 oldalsó csvar fogja a szárny felső részét.Az alját pedig a csomiajtón lévő csavarokra tudod felrakni és műanyag anyával van gyárilag lefogatva. Ok ok! Te kivétel vagy,neked koszos a kezed! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 az egyik betűt x-re kell változtatni B) Az csak kicsit drágább ,mint egy alucső B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Az csak kicsit drágább ,mint egy alucső B) Egy betű?Ugyan mé?Még arra is lusta vagy hogy a billentyűzet másik felére tévedjen a kezed? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts