Gelko Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 De csak B lehet... B) eggyel régebbi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 eggyel régebbi B) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Sziszegett B) 3. - ból repülő rajt volt :D Háháháááá...szerintem valami 1.6-ossal futottál össze... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 eggyel régebbi B) Na az is lehet.. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Na az is lehet.. B) :D reggel körbenyálazom hogy első ránézésre milyen -vagyis vételi szándékkal mert eddig úgy nem néztem- utána műhely... közben lehet egy olyan gubanc h más is megy megnézni holnap.... kiváncsi leszek de megint elgurult a gyógyszer.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 B) B) http://www.zsiguli.hu/forum/viewtopic.php?f=11&t=487 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 B) B) Na mi ujság volt már nézelődő az autóra?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Hali. Xray-nek! Szép példány ez is! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Megyek ledöglök, éjjel zümmögtettük a 107000 ccm es kis V18-as Bi-turbós Diesel mocit! ;) Jah Anti akkora turbó kéne a Cuprára , 1 akkora mint a motorod a kocsiban! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 eggyel régebbi B) A kombi ? Te sem lszel már bölcsebb az évek előrehaladtával úgy látom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Ez a Voyage azé a csajszié, akit kivágtak a CS-ről? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Azé. Ha a piroskára gondolsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Igen, gondolom azt nézi meg Gelko. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Na mi ujság volt már nézelődő az autóra?? :D Persze, izzanak a vonalak éjjel-nappal .... B) Egyébként az égvilágon senki. Még egyszer sem csörrent meg a telefonom ezügyben... Nemtom örüljek vagy sem ennek. Mindenesetre azért azt hittem, van annyira khm szép talán az autom, hogy legalább néhányan érdeklődnek. B) lehet tele kéne aggatnom minden sz**ral, akkor több érdeklődő lenne ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 jó reggelt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Ez a Voyage azé a csajszié, akit kivágtak a CS-ről? B) igen, Melcsié...asconaclubbos is... megnéztem+más is de meggondolta magát és nem adja el a kocsit...egyik szemem sír a másik nevet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 ... megnéztem+más is... Ja voltak róla fényképek... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Ja voltak róla fényképek... B) B) hülyeee :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 igen, Melcsié...asconaclubbos is... megnéztem+más is de meggondolta magát és nem adja el a kocsit...egyik szemem sír a másik nevet Jópofa autó B) De annak ott cabrió nem ? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Ja voltak róla fényképek... B) :D ha hőhullámok gyötrik..valahogy lekell hűtenie magát B) vagy így vagy úgy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Jópofa autó B) De annak ott cabrió nem ? :D ;) 2 jópofa mégjobb B) lett volna egy niva de azt nem hozzák el átnézetésre, a 11.kerben van mégegy de oda max jövőhéten tudok kimenni (az is vagy elhozza vagy nem ), van még egy esélyes E kadett tök gyári állapotban és nagyon szép csak a papírjai nincsenek rendben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 és ha már racionális döntés : akkor ez B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 nem akarok szemét lenni de múltkor Ócsán az ember az út szélén szerelte ezt B) nem indult pöccre B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Davey! A Hada Laci NE vagy XE kadettet keres... CS-n írj neki szerintem (Laci Astra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 ha hőhullámok gyötrik..valahogy lekell hűtenie magát B) vagy így vagy úgy Akkor inkább zuhanyozzon! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts