babagsi Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött: > a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor > Ferenc krt. - Üllői út sarok > Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé) > Attila utca - Alagút sarok > Hegyalja út - Jagelló út sarok > Fehérvári úti piacnál > Budafoki út > Mártírok útja - Bimbó utca sarok > Moszkva tér > Kőbányai út (Egészségháznál) > Kőbányai út - Könyves Kálmán krt. > Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor > Csillaghegyi elágazásig > Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor > Szamuely utca - Petofi híd felhajtónál Én is úgy kaptam az infót nem tudom hogy mennyire tuti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 PuwerCup-ot mennyiért dobálnak utánna ha esetleg be szeretnék nevezni egyre? Előnyei, hátrányai, gyári légszűrőn van, ezen a motoron az is marad, esetleg sportlégszűrő betét lesz benne, azzal is ad némi változást? Miben nyilvánul meg... ilyesmi... Ha valaki tud linket ahol lehet róla olvasni ne tartsa magában... Azt hallottam valahol hogy szívóhangja lesz a kocsinak tőle... Meg olvasgattam hogy +5Le ez igaz? ;) powercup vagy ebay, vagy hihetetlen nagy mák, vagy Csuby karsztajlingon hátrány nemnagyon, +5 le akár még igaz is....amit önmagában érezni nemnagyon fogsz de esetleg besegíthet tunedbe sztajlingon B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 és mivel megy haza? B) B) Valamit majd csak nézünk neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött: Én is úgy kaptam az infót nem tudom hogy mennyire tuti! hoax B) http://www.urbanlegends.hu/2005/10/14/traffipax-kormail/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ez szerintem fake,de ez viszont nem: Colin Edwards picit megfogja,aztán még int a közönségnek is,hogy Így kell csináni-e More! B) Állat B) Nekem ez az egyik kedvencem : http://de.youtube.com/watch?v=4Bfw7ZLAXUY :D Meg volt pár éve egy idősebb pilóta, aki olyan szinten keresztbe közlekedett a kanyarokban, mintha jégautózna ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 István!!!Csütörtökön délután ráérnél Karcsikával egy kicsit???? B) mitbontasz? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 István!!!Csütörtökön délután ráérnél Karcsikával egy kicsit???? B) Persze...szóljál mikor és hol B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Persze...szóljál mikor és hol B) B) Oksi,valamikor meló után kb 5-6 óra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Oksi,valamikor meló után kb 5-6 óra. Jó.....Motort hozunk Bodmérról????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Jó.....Motort hozunk Bodmérról????? Igen,tegnap beszéltem Lalival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Igen,tegnap beszéltem Lalival. Oksa...... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 István megvan a memoria, holnap má nálam lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 István megvan a memoria, holnap má nálam lesz. Oksa..akkor ki is cseréled?????De úgy kellene hogy a gari megmaradjon B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Oksa..akkor ki is cseréled?????De úgy kellene hogy a gari megmaradjon :D mindig csak a sötét biznisz B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Anti! Téged vertelek ma el haza fele az m3-ason? B) Sárga 5 ajtós seat :D Háháháááá...szerintem valami 1.6-ossal futottál össze... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Hehe viszont Csabi rafkós volt, elvitte a társaságot a Kék Osztrigába és egyből nemérdekelt senkit, hogy mit is csinált a kocsijával B) B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 mitbontasz? B) Karcsikááát... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 István megvan a memoria, holnap má nálam lesz. Megjött az eszed??? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Karcsikááát... B) Szeretnéd mi,ha a komoly ellenfeledet elbontaná :lol: ;) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Hali. Xray-nek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Szeretnéd mi,ha a komoly ellenfeledet elbontaná ;) ;) B) B) :D Isten ments... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ez Gelko niveája???volt??? nem az ! reggel megyek ótótnézni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 nem az ! reggel megyek ótótnézni B) Mit nézel ? B) Ismerőstől ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Mit nézel ? B) Ismerőstől ? :D jah jó állapotban műszakival és sose vágnának át ;) egy asconát nézek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 jah jó állapotban műszakival és sose vágnának át B) egy asconát nézek B) De csak B lehet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts