redline Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ott több a papucs??? :D ;) Majd feltérképezem a terepet jövére B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Amúgy neked van egy saját Dynód? vagy köcsön dynó? és hús vagy növényevő? :D Cerka elmet eszik! B) B) Hát amolyan közös lenne,,,, de akkor van nálam mikor akarom! ;) Szal amúgy ahéten hozom el akarok méricsgélni a kocsival kicsit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Előtte megkeresed a kistáskában a vazelint? B) B) Inkább megvárom amíg arrébbmegy de Te úgy oldod meg ahogy akarod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Azért Bali sem rossz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Inkább megvárom amíg arrébbmegy de Te úgy oldod meg ahogy akarod B) Én ezt inkább nővel oldom meg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Én ezt inkább nővel oldom meg B) Nekem ahhoz nem kell csaj hogy ha leejtek valamit fel tudjam venni. Na elmentem a focicuccomért aztán focizni cső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Csávó milyet sprintel... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Nekem ahhoz nem kell csaj hogy ha leejtek valamit fel tudjam venni. Néhány csaj előtt már leesett párszor az állam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ez Gelko niveája???volt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 nem hajolok le érte egyből B) Először szólsz hogy figyeljek mert hajolsz B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Csávó milyet sprintel... B) B) :D Ez nagyonnagy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Először szólsz hogy figyeljek mert hajolsz B) ;) Oszt befigyel a vazelines köbgyök! B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 srácok, kezd kicsit Kék Osztriga hangulat lenni a topikban B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 srácok, kezd kicsit Kék Osztriga hangulat lenni a topikban B) B) Kezd otthonossá válni? :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Csávó milyet sprintel... B) B) :D Bááz..ez nagyon naaaagy!! ;) De ez igaz? hogy nem borúlt fel? úgy mozgott mint egy inga... vagy izé Jancsi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Anti! Téged vertelek ma el haza fele az m3-ason? B) Sárga 5 ajtós seat B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Na beszóóót a papucsdíler... ;) ;) Te szólsz be? B) B) "Esik az eső,haza megyünk mert megázik a séróm!" :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Csávó milyet sprintel... B) B) :D Ez szerintem fake,de ez viszont nem: Colin Edwards picit megfogja,aztán még int a közönségnek is,hogy Így kell csináni-e More! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Kezd otthonossá válni? B) :P B) Te fogtad meg a seggem? Nem? De meg akartad? :D ;) ;) Hehe viszont Csabi rafkós volt, elvitte a társaságot a Kék Osztrigába és egyből nemérdekelt senkit, hogy mit is csinált a kocsijával :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Te fogtad meg a seggem? Nem? De meg akartad? B) :D ;) Hehe viszont Csabi rafkós volt, elvitte a társaságot a Kék Osztrigába és egyből nemérdekelt senkit, hogy mit is csinált a kocsijával ;) :lol: Pedig már a heterok tűkön ülnek. B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Pedig már a heterok ne offolj vazz B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 ne offolj vazz B) :D ;) Bocsánat. B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 István!!!Csütörtökön délután ráérnél Karcsikával egy kicsit???? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Főoffság: PuwerCup-ot mennyiért dobálnak utánna ha esetleg be szeretnék nevezni egyre? Előnyei, hátrányai, gyári légszűrőn van, ezen a motoron az is marad, esetleg sportlégszűrő betét lesz benne, azzal is ad némi változást? Miben nyilvánul meg... ilyesmi... Ha valaki tud linket ahol lehet róla olvasni ne tartsa magában... Azt hallottam valahol hogy szívóhangja lesz a kocsinak tőle... Meg olvasgattam hogy +5Le ez igaz? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 István!!!Csütörtökön délután ráérnél Karcsikával egy kicsit???? B) és mivel megy haza? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts