Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ja és neki van egy új 5-ös BMW 240 ló, azt mondta csörögjek és elvihetem kipróbálni, következő kérdésem egyből Péntek este? :D http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_70b...9e232ff0c5b.jpg Hát akkor tudhat valamit...mert biztos "kétkezi" munkával kereste meg az árát... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Tegnap a Ringen miden buszos kapott maga mellé egy hosztesz kisasszonyt B) Nem kevés az egy kicsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Nem kevés az egy kicsit? Látom rajtad volt a napszemüveg az utóbbi napos időkben... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Nem kevés az egy kicsit? Na jó, de te szép vagy! B) Énmegcsúnya és vén szar B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Na jó, de te szép vagy! B) Énmegcsúnya és vén szar ;) Akkor jöhet az "azért puha, hogy ne fájjon" meg a "Én egy kamiont is elhúzok vele, de egy gyufásdobozt sem tok eltolni"...duma... B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Akkor jöhet az "azért puha, hogy ne fájjon" meg a "Én egy kamiont is elhúzok vele, de egy gyufásdobozt sem tok eltolni"...duma... B) B) :D Miért, nálad mostanság ez a téma? :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Hát akkor tudhat valamit...mert biztos "kétkezi" munkával kereste meg az árát... B) B) Kivételesen nem, nagyon gazdagok a szülei, mondta is hogy ngyon jó helyre született, ez a tegnapi meló is csak a sulijából válogattak, vagyis lehetett jelentkezni a ringre hoszteszkedni, és mivel BMW-s az egész családja ezért ment. ;) Most csütörtökig hozhatom el az autóját, mert pénteken utaznak el dubajba :D és majd csak 3.-án jönnek haza, szegények ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Akkor jöhet az "azért puha, hogy ne fájjon" meg a "Én egy kamiont is elhúzok vele, de egy gyufásdobozt sem tok eltolni"...duma... B) B) :D Én nem azt mondtam hogy sz@r a fa@@om, és nem müxik ;) hanem hogy vén kecskére nem buknak amai fiatalok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Kivételesen nem, nagyon gazdagok a szülei, mondta is hogy ngyon jó helyre született, ez a tegnapi meló is csak a sulijából válogattak, vagyis lehetett jelentkezni a ringre hoszteszkedni, és mivel BMW-s az egész családja ezért ment. B) Most csütörtökig hozhatom el az autóját, mert pénteken utaznak el dubajba B) és majd csak 3.-án jönnek haza, szegények :D ;) Ha nagyon belehúzol, még talán mehetsz is velük nyaralni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ha nagyon belehúzol, még talán mehetsz is velük nyaralni... B) Ááá elég már nekem csak az álmodozás! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Miért, nálad mostanság ez a téma? ;) B) B) Hát a napi 10. után előfordul...de hát nálad ez a téma ismeretlen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Én nem azt mondtam hogy sz@r a fa@@om, és nem müxik :D hanem hogy vén kecskére nem buknak amai fiatalok B) Próbáld ki, hogy megsózod...hátha megnyalják...vagy nem így szól, hogy a vén kecskének is megnyalják ha sós??? ;) ;) :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ááá elég már nekem csak az álmodozás! B) Akkor kérek egy telszámot, én nekirugaszkodnék... B) :D Hát a napi 10. után előfordul...de hát nálad ez a téma ismeretlen... ;) Jaja, igaz, rajtam nem kell tízszer próbálkozni, hogy álljon a zászló... :lol: :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Akkor kérek egy telszámot, én nekirugaszkodnék... B) B) Jó nagyot kell ugranod, ahogy elnézem a képet... :D Jaja, igaz, rajtam nem kell tízszer próbálkozni, hogy álljon a zászló... :P :P ;) Na lehet itt a gond Gabi...nem elég lobogtatni... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Jó nagyot kell ugranod, ahogy elnézem a képet... B) Fekve tök mindegy milyen magas ;) A többiért meg kárpótol a gazdagsága B) Na lehet itt a gond Gabi...nem elég lobogtatni... ;) :lol: De legalább van mit! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 B) B) Igazad lehet , elmegyek lemázsáltatom a méhtelepen! .... Na nem kell a duma hogy mivan leadod??? :D ;) Nyugi, én is így mérettem le! És nekem bé is szoltak a jómunkás emberek... "hoztad leadni?" mondom, azt azéért még neeem! :P Súly viszonyítási alap(mért értékek): Amúgy neked van egy saját Dynód? vagy köcsön dynó? és hús vagy növényevő? :P ha fókatested eléggé előrebillen és lendületbe hozza az autót akkor igen...de csak felkapcsolt lámpánál! ;) ;) Ezt Lanti be is mutatta 2 videón is..(most nem linkelem.. valszeg láttátok már..de nem nagyon jött be :P :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 5.75... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 5.75... B) Sose lesz megint olyan jó...... ;) :D B) Bár ha azt nézem hogy 1 év alatt az Attilánál állt több mint fél évet mióta eladtad hát........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 5.75... B) Szoftvert frissítettek? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 pénteken utaznak el dubajba B) és majd csak 3.-án jönnek haza, szegények :lol: :P Van ilyen? Megőrülök ;) Na jó, de te szép vagy! :D Hűha B) Előtted is vigyázok ha leejtek valamit nem hajolok le érte egyből ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Szoftvert frissítettek? B) Még nem jöttek rá, hogy a hardvert kéne... ;) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Van ilyen? Megőrülök B) Azért Bali sem rossz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Hűha B) Előtted is vigyázok ha leejtek valamit nem hajolok le érte egyből B) Előtte megkeresed a kistáskában a vazelint? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Sose lesz megint olyan jó...... ;) :D B) Bár ha azt nézem hogy 1 év alatt az Attilánál állt több mint fél évet mióta eladtad hát........ És most újabb fél év vár rá szintén az udvaron... B) ...lagalább is amekkora aktivitást mutatott Atti... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Azért Bali sem rossz B) Ott több a papucs??? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts