Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Kircsi ilyet szeretnék én is. Neked ez be lett vágatva vagy préselve, vagy pedig ilyen készen kapható darab lett beheggesztve??

Ahogy látom neked is ugyanugy eláll a lökösöd ming az enyém :lol:

Azért áll el mert után gyártott és akárhogy probáltam nem lehet patentul megcsinálni :lol:

Be lett vágva,. a W t-4 es kisbusz beőmlöje van benne......

Elküldve

Nekem is ilyen kell majd (illetve nem pont ilyen, de hasonló) a direkthez. Neked ki csinálta? Jó árban dolgozott az illető?

Elküldve
Nekem is ilyen kell majd (illetve nem pont ilyen, de hasonló) a direkthez. Neked ki csinálta? Jó árban dolgozott az illető?

Én igy vettem,de a hernádi tomi csinálta ,konkrét árat nem tudom,de azt tudom,hogy egy bontott t4 es oldal elemtet kelett venni hozzá.

Elküldve

t4 és mercije szintén jó.

házi hekkelés nem ajánlott, mert könnyen beáz6, pont ez ellen véd ha pl t4esét teszed be.

De ez is csilli villi értelmetlen tuning, mert mögötte a merevítés és azt is ki kellene vágni,h értelme legyen...

Most h csinálgatjuk a vasam én is akartam de pont a merevítés mijatt lemondtam róóóla :wink:

Elküldve
t4 és mercije szintén jó.

házi hekkelés nem ajánlott, mert könnyen beáz6, pont ez ellen véd ha pl t4esét teszed be.

De ez is csilli villi értelmetlen tuning, mert mögötte a merevítés és azt is ki kellene vágni,h értelme legyen...

Most h csinálgatjuk a vasam én is akartam de pont a merevítés mijatt lemondtam róóóla :wink:

Nemár hogy mögötte merevítés van. :evil: :evil:

Akkor felülről kell ajert szereznem, like Futó Gabi. Csak az még neccesebb a beázás miatt.

Elküldve

Ma délután pihenésképpen bevágtam magam az autóba:

Irány monor, nyáregyháza, újlengyel, dabas, majd vissza bp. Végigküldtem ezen az útvonalon, nyomtam szépen... nem is hét litert írt a BC :wink:

Az út egész jó volt, forgalom alig mivel vasárnap van

8)

Jó volt.

Elküldve
ENNEK is egész jó ára van!MEg most jónéhány verda elfogadható áron van kint.

Bár ugye az állapot kérdés! :roll:

Mondjuk elég érdekes... Tekerős ablak, fotón egyből látszó szakadozott váltóbőr, elektromos tükröt ír, miközben kézi tükre van.... Valami itt büdös. Mondjuk az ár tényleg nem rossz.

Elküldve

Ezt 1x már hírdették!

Az ülésekből emléxem ilyen hülye piros-kék színű kagylószerűségek vannak benne...

De akkor jóval drágábban árulták :roll:

Elküldve

stabilan

e 7en ha minden igaz összerakjuk

ugyyeee mint mondottam nemcsak rajtam múlik, az ídő meg tellik :lol:

de egyelőre olyvá tünik h 7végén gsi hekk :lol:

Elküldve
e 7en ha minden igaz összerakjuk

annyi ezresem lenne ahányszor irtad má ott figyelne az airride a pudvaláda alatt :lol:

(jovannnn nem baxtatlak :lol:)

nem mintha a mostani fütómű kombóval bármi probléma lenne de akkor is pimpebb lenne ha valami ott fujtat a kocsi alatt ;) :(

Elküldve

jogos!

jómagam is érzem h segget csinálok a szájambó"

de ha 1x ez one :lol:

L tudom mondani részletesen mind1ik 7végén mivel buktuk be a szerelést - ez legyen mentségemre :lol: viszont mindez fost nem ér, a lényeg ua = gsi not workin...

Elküldve
....nem mintha a mostani fütómű kombóval bármi probléma lenne de akkor is pimpebb lenne ha valami ott fujtat a kocsi alatt :D :D....

Vegyél 1 jegesmedvéd, rakd be csomiba és garantálom,hogy ebben a melegben ott fog fujatni, sőt ha megunja a bezártságot, akkor garantálom, hogy még morogni is fog :lol: :lol: ;) :( :D :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.