Goofy Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Hangulat kép :wink: http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery.../goofy_gsi3.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Hangulat kép :wink: http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery.../goofy_gsi3.jpg Kircsi ilyet szeretnék én is. Neked ez be lett vágatva vagy préselve, vagy pedig ilyen készen kapható darab lett beheggesztve?? Ahogy látom neked is ugyanugy eláll a lökösöd ming az enyém :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Kircsi ilyet szeretnék én is. Neked ez be lett vágatva vagy préselve, vagy pedig ilyen készen kapható darab lett beheggesztve?? Ahogy látom neked is ugyanugy eláll a lökösöd ming az enyém :lol: Azért áll el mert után gyártott és akárhogy probáltam nem lehet patentul megcsinálni :lol: Be lett vágva,. a W t-4 es kisbusz beőmlöje van benne...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Nekem is ilyen kell majd (illetve nem pont ilyen, de hasonló) a direkthez. Neked ki csinálta? Jó árban dolgozott az illető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Nekem is ilyen kell majd (illetve nem pont ilyen, de hasonló) a direkthez. Neked ki csinálta? Jó árban dolgozott az illető? Én igy vettem,de a hernádi tomi csinálta ,konkrét árat nem tudom,de azt tudom,hogy egy bontott t4 es oldal elemtet kelett venni hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 t4 és mercije szintén jó. házi hekkelés nem ajánlott, mert könnyen beáz6, pont ez ellen véd ha pl t4esét teszed be. De ez is csilli villi értelmetlen tuning, mert mögötte a merevítés és azt is ki kellene vágni,h értelme legyen... Most h csinálgatjuk a vasam én is akartam de pont a merevítés mijatt lemondtam róóóla :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 t4 és mercije szintén jó. házi hekkelés nem ajánlott, mert könnyen beáz6, pont ez ellen véd ha pl t4esét teszed be. De ez is csilli villi értelmetlen tuning, mert mögötte a merevítés és azt is ki kellene vágni,h értelme legyen... Most h csinálgatjuk a vasam én is akartam de pont a merevítés mijatt lemondtam róóóla :wink: Nemár hogy mögötte merevítés van. :evil: :evil: Akkor felülről kell ajert szereznem, like Futó Gabi. Csak az még neccesebb a beázás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 igen csak gabinál értelme is one, not only design :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 nekem dizajn miatt kell :lol: a Kurgyis Gabi tavaly azt mesélte, hogy neki préselve van...keresni kellene erre embert Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Ma délután pihenésképpen bevágtam magam az autóba: Irány monor, nyáregyháza, újlengyel, dabas, majd vissza bp. Végigküldtem ezen az útvonalon, nyomtam szépen... nem is hét litert írt a BC :wink: Az út egész jó volt, forgalom alig mivel vasárnap van 8) Jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Kis szívemet meleg bizsergés járja át, ha arra gondolok, hogy nem vagyunk a fene nagy világon egészen egyedül: http://www.clubopelcalibra.com/ http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=97747&f=18 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 ENNEK is egész jó ára van!MEg most jónéhány verda elfogadható áron van kint. Bár ugye az állapot kérdés! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Hátsó "tuning" lámpák egy helyen lehet választani.http://addesign.promedia.lv/gsi/tun_rearlamp.php hát nekem inkább ez jön be: http://addesign.promedia.lv/gsi/tuning/O0470-pp.jpg vagy ez: http://addesign.promedia.lv/gsi/tuning/FKR...KRLX06021_s.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 a felső a kedvencem :wink: Amúgy a ködölést hogyan szokták csinálni nem tuggya vki :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 ENNEK is egész jó ára van!MEg most jónéhány verda elfogadható áron van kint. Bár ugye az állapot kérdés! :roll: Mondjuk elég érdekes... Tekerős ablak, fotón egyből látszó szakadozott váltóbőr, elektromos tükröt ír, miközben kézi tükre van.... Valami itt büdös. Mondjuk az ár tényleg nem rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Ezt 1x már hírdették! Az ülésekből emléxem ilyen hülye piros-kék színű kagylószerűségek vannak benne... De akkor jóval drágábban árulták :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 valaki megtudja nekem mondani, hogy olajteknő tömitést hol és mennyiért lehet kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 nékem van ha kell 1 parafa és one 1 gumi is :wink: Ha kő akkor pm :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Mi a helyzet szotyi ? Hogy áll a kocsid ? :lol: :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 stabilan e 7en ha minden igaz összerakjuk ugyyeee mint mondottam nemcsak rajtam múlik, az ídő meg tellik :lol: de egyelőre olyvá tünik h 7végén gsi hekk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 e 7en ha minden igaz összerakjuk annyi ezresem lenne ahányszor irtad má ott figyelne az airride a pudvaláda alatt :lol: (jovannnn nem baxtatlak :lol:) nem mintha a mostani fütómű kombóval bármi probléma lenne de akkor is pimpebb lenne ha valami ott fujtat a kocsi alatt ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 jogos! jómagam is érzem h segget csinálok a szájambó" de ha 1x ez one :lol: L tudom mondani részletesen mind1ik 7végén mivel buktuk be a szerelést - ez legyen mentségemre :lol: viszont mindez fost nem ér, a lényeg ua = gsi not workin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Pudvaláda :lol: :lol: ;) Ez k jó!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 ....nem mintha a mostani fütómű kombóval bármi probléma lenne de akkor is pimpebb lenne ha valami ott fujtat a kocsi alatt :D :D.... Vegyél 1 jegesmedvéd, rakd be csomiba és garantálom,hogy ebben a melegben ott fog fujatni, sőt ha megunja a bezártságot, akkor garantálom, hogy még morogni is fog :lol: :lol: ;) :( :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts