J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 a navigátor az zseniális B) B) :D "lépjél oda neki rendesen, mert nem tudjuk igy megb@szni" "assetudom mivan" kééééészsszzz ;) ;) Az még semmi,de amikor olyan szakszavak hangzanak el hogy: "Na innentől cipő végig!" :lol: Néha olyan fékutakat vesz,hogy el sem hiszem,hogy meg fog állni,meg olyanokat összeszed,ahol én már ereszteném a pics@ba...ááá egyszer ülnöm kell egy ilyenben! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Ezt láttátok már? B) Na így kell egy utcai sportautót vezetni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Na és akkor még egy röhögés ebéd után! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Nem tudom mennyi lóerő lehet a Cupra...papíron tényleg le van írva, hgoy 181kw...de az csak egy papír...passz... először beórázom, hogy kiderüljön, hogy a turbónyomással rendben van e minden, nem fúj e ki...ha az is okés, akkor még logolunk egyet, aztán ha ott is ok minden, akkor irány a pad... :D Ha szólsz akkor megyek én is! B) Illik? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Ha szólsz akkor megyek én is! B) Illik? B) http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_c6a...e19af8cbef2.jpg ja, elnéztem a képet ez akartam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Johnny csak neked, csak most: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Ezt láttátok már? B) Na így kell egy utcai sportautót vezetni! B) barna félcipőben meg fehér frotírzokniban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 barna félcipőben meg fehér frotírzokniban? B) Bameg Norbi! Te komolyan ezen akadtál fenn? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Johnny csak neked, csak most: Hááát,akkor is vfts RLZ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Meg kell kérni a Lalit hogy intézzen egy paot,és ha többen mentek,megyünk még olcsób is...... Énisénis. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Tegnap hajnalban veresről jöttem haza, ködlámpa és a refi is fel volt kapcsolva, mert arrafele nemsok fény van...kvázi nulla De volt köd? B) Akármilyen sötét is van, ha refivel nem látsz elég jól, akkor nem jó a lámpa. A bünti kicsit sok, dehát tartunk az unijóba. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Ja, megkérdezted a matricámat? B) :D Még nem mert nem volt rá időm,de nem felejtettem el.... Elég és olyan tuning van amivel elő lehet csalógatni plussz lovakat a c20xe-ből.....Azért is vagyok arra kiváncsi hogy mit találtál ki.....A papír meg elég kevés ahhoz hogy tudjuk biztosra hogy tényleg 250LE a cupra...... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Pehi!!!!!!! Megcsináltam a képeket,ki kellett törölni a #3 a végéről....azért nem müködött neked......Jól mutatt rajta a felni...... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Xray!!!!!!! Láttuk ma az álom crx-et.....annyira nem szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Volt egy hasonló crx itt kecsón,egyik ismimé volt,az is ilyen sportszelet zöld volt,de az össze lett csukva csúnyán,aztán eladta.Lehet ez lenne az? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 jaaaaaaaaaa ezzel jön mindenki pedig ebből max a kupak ér valamit...a chiptől max kevesebbet fogyaszt...Mikor vissza raktam a gyárit talán még jobb is volt........ ;) :lol: A 60as rendszer pedig hátrány és nem elöny...ráadásul még nehéz is És leírom még 1 x hogy szart se ér az f18+ ba a spernek nevezett valami,karcsikával jobbat rajtolok.... És szerintem kuplungot kell cserélnem........Amit ma vezettem abban olyan volt a kuplung mint a vaj....beleültem utána az enyémbe és alig bírtam benyomni :P Kuplung: Én ugyanígy voltam amikor a Petyának cserélve volt, és utána vezettem. Amikor elösször kinyomtam az övét, majdnem kiszakítottam a padlólemezt... elvittem kipuffoshoz, vissza.. aztán beültem az enyémbe.. azt hittem leszakad a lábam:D Lehet nekünk még a gyári van benne :P Sper: szerintem se nagy durr.. egy hangyaf..nyit ha számít... inkább a motorjainkban lévő km-erek, meg a lábunk ami számít.. Bár én már marha rég gyorsúlgattam. 60-as rendszer.. ezért akarod eladni? :D Rendőrök: videók: behajtani tilos, korlátozás: Dúrva :P B) Egyre komolyabban nyomják.. Jó lenne tudni, mi lett a vége a múltkori hírekben szereplő videós feljelentés-eljárásnak... Lehet van valami új okosságuk, ami alapján ezek alapján is büntethetnek? B) BCsabi: Lambda tunning? ;) Vagy azért valami komolyabb ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Pehi!!!!!!! Megcsináltam a képeket,ki kellett törölni a #3 a végéről....azért nem müködött neked......Jól mutatt rajta a felni...... B) köhi szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Xray!!!!!!! Láttuk ma az álom crx-et.....annyira nem szép http://www.kepfeltoltes.hu/080518/K_p023_w...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/080518/K_p024_w...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/080518/81786410...ltoltes.hu_.jpg B) Köszi köszi!!!! Ennyi hiba az enyémen is van de írta a srác is hogy nem makilátlan! Jók a képek! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 BCsabi: Lambda tunning? :P Vagy azért valami komolyabb ? B) Ugysem árulja el félti mint egy titkot!!! B) :D ;) Csabi: Lehet csak kipaklotál a csomitartóból mi?? ;) :lol: :P ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Ugysem árulja el félti mint egy titkot!!! B) Csabi: Lehet csak kipaklotál a csomitartóból mi?? B) :D :P lehet nem a wizzaires kisbusszal volt ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 ismerős a színe Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 B) Köszi köszi!!!! Ennyi hiba az enyémen is van de írta a srác is hogy nem makilátlan! Jók a képek! B) Csak neked fényképeztük...egyébként nekem ez a kocsi nem tetszik,élőben olyan széteset autó érzetett keltett bennem....Nem a crx van gondom,hanem ezzel a kocsival...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 ismerős a színe Seat színe van B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 17es felnivel mennyivel lesz magasabb a kocsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 17es felnivel mennyivel lesz magasabb a kocsi? Attól függ mekkora gumit akarsz rátenni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts