mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Akkor tényleg le vagyok maradva...... Legalább 1x van igazság ebben az országban B) B) Metrós kamera bizonyította, hogy nem András a hibás. Asszem ezt mondta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Ha valahol, akkor itt biztos nem kell doálni a magas labdákat B) B) Figyelek ám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Metrós kamera bizonyította, hogy nem András a hibás. Asszem ezt mondta. Én ott voltam lemaradva hogy pont akkor nem arra nézet a kamera,és nem látszott semmi,tanúskodni meg persze nem maradt ott senki....de akkor szerencséje van.......... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Akkor tényleg le vagyok maradva...... Legalább 1x van igazság ebben az országban B) B) Csak nem jársz Lurdyhoz. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Legalább 1x van igazság ebben az országban B) :D 2x az én balesetemnél is az volt, bár megjegyezte a rendőr, megadhattam volna a balkezet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Tudod hogy gsi-set szeretnék! B) Annyit tudok segíteni hogy megbeszélem vele,kihozza lurdyhoz.....és ha pénteken össze futunk akkor oda adom neked......Ez így jó?Gondolom az ára a régi...... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Csak nem jársz Lurdyhoz. :D ;) Te meg péntekenként ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Metrós kamera bizonyította, hogy nem András a hibás. Asszem ezt mondta. Sajnos én nem jártam ilyen szerencsével.Most jött meg a kárszakértői vélemény,elméletileg nekem van igazam.De bízonyitsam ahogy tudom. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 2x az én balesetemnél is az volt, bár megjegyezte a rendőr, megadhattam volna a balkezet B) Csak nála piros lámpánál ment át a figkó,és egyből azt mondta hogy zöld volt....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Sajnos én nem jártam ilyen szerencsével.Most jött meg a kárszakértői vélemény,elméletileg nekem van igazam.De bízonyitsam ahogy tudom. ;) B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Te meg péntekenként ;) B) B) Csak azért,mert nem mondta senki hogy megyünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Figyelek ám! B) Főzz akkor nekem egy szokásost B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Annyit tudok segíteni hogy megbeszélem vele,kihozza lurdyhoz.....és ha pénteken össze futunk akkor oda adom neked......Ez így jó?Gondolom az ára a régi...... B) Nem jössz a lurdyhoz csütörtökön? Bár jobb ha pénteken összefutunk valahol, mert szedán csütörtökön nappalos vagyok és estére nem hiszem hogy megyek a lurdyhoz, mennyi is az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Sajnos én nem jártam ilyen szerencsével.Most jött meg a kárszakértői vélemény,elméletileg nekem van igazam.De bízonyitsam ahogy tudom. B) Mi történt amúgy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Csak azért,mert nem mondta senki hogy megyünk. ;) Mintha lett volna olyan hogy nem....Amúgy meg azt se mondta senki hogy minden csütörtökön van lurdy :lol: B) :D ;) Már csak 2 hét Németországig B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Nem jössz a lurdyhoz csütörtökön? Bár jobb ha pénteken összefutunk valahol, mert szedán csütörtökön nappalos vagyok és estére nem hiszem hogy megyek a lurdyhoz, mennyi is az ára? Azt nem tudom megigérni hogy kész lesz csütörtökre,de igérem holnap beszélek vele...amúgy megyek csütörtökön....... B) 2000ft-ra emlékszem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Mi történt amúgy B) Úgyszintén a taxis átment a piroson,még kötelezője se volt...aztán hirtelen ott lett a fönöke,és meg akartak egyezzni(utolag lehet azt kellett volna választani)....Majd hirtelen lett kötelezője,meg 2 tanúja :D ;) B) hogy zöld volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Azt nem tudom megigérni hogy kész lesz csütörtökre,de igérem holnap beszélek vele...amúgy megyek csütörtökön....... B) 2000ft-ra emlékszem ;) fuuu wazze először huszezret láttam, jó oké mindenképp kell :D és köszönöm szépen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Mintha lett volna olyan hogy nem....Amúgy meg azt se mondta senki hogy minden csütörtökön van lurdy :P B) :D ;) Már csak 2 hét Németországig B) Igen,igen már csomagolok. Bár halkan megjegyzem ha Redinek nem momdom hogy nem jövőhéten megyünk hanem utánna, ő már most csütörtökön ment volna. :lol: ;) Písta ez még a dobozos ügy volt.1éve történt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 fuuu wazze először huszezret láttam, jó oké mindenképp kell B) és köszönöm szépen B) Valamiből nekem is élnem kell :lol: :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Csak azért,mert nem mondta senki hogy megyünk. B) nekem sem mondták mégis ottvoltam lábatlankodni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Bár halkan megjegyzem ha Redinek nem momdom hogy nem jövőhéten megyünk hanem utánna, ő már most csütörtökön ment volna. :lol: B) Ezen meg se lepődök B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Úgyszintén a taxis átment a piroson,még kötelezője se volt...aztán hirtelen ott lett a fönöke,és meg akartak egyezzni(utolag lehet azt kellett volna választani)....Majd hirtelen lett kötelezője,meg 2 tanúja ;) ;) :D hogy zöld volt Akkor én még jól jártam, egyből elismerte, csak nem voltak nála pappirok. De miután felvilágosítottak, hogy egy ismert TV-s személyiség elengedtem, és másnap reggel már 10 -re jött, és írtuk a betétlapot. Engem a bank szopat, ahol a hitel van. Nem engedi, hogy KP-ra fizessenek, scak számlára .... :lol: B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Igen,igen már csomagolok. Bár halkan megjegyzem ha Redinek nem momdom hogy nem jövőhéten megyünk hanem utánna, ő már most csütörtökön ment volna. :lol: B) jaja simán benéztem B) :D de legalább foglaltam volna jó sátorhelyet ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Valamiből nekem is élnem kell ;) B) :D ;) Mekis kaja az mindenképp jár érte B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts