Xray Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Nekem is ez a gondom, sőt mostmár bejött a fék is, megetettem az elején a betéteket :D és a bibi az hogy a tárcsa is cserére szorul, és fogalmam sincs mit vegyek alá B) Gyorsuljatok csak hajrá vegyettek sok sok alkatrészt kuplungot meg mindenfélét!! ;) ;) :lol: Enyém még mindíg olyan mint a vaj!!! B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Fékkel kapcsolatban,meg Én azt mondom mindenkinek hogy ha van rá keret akkor nagyobbat..... Én nem sajnálom rá, nem mondom hogy van rá, de megoldom B) szóval az a gond hogy én ne teszek alá 15colostól nagyobbat így a nagyfék kilőve.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Gyorsuljatok csak hajrá vegyettek sok sok alkatrészt kuplungot meg mindenfélét!! B) :D ;) Enyém még mindíg olyan mint a vaj!!! B) :lol: Nem kell irigykedni more :P eljöhetnél egyik péntek este, olyan jót dumáltunk Antival az ivecónál, én speciel a hasam fájlaltam a sok nevetéstől ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Nem kell irigykedni more :lol: eljöhetnél egyik péntek este, olyan jót dumáltunk Antival az ivecónál, én speciel a hasam fájlaltam a sok nevetéstől :D A dumázásban benne vagyok tesvírem!! B) B) Amúgy a Hondám én nagyon széthajtottam és eztmár nemnagyon szeretném, no ezért nem gyorsulgatok vele , nomeg nincs kedvem meg pénzemse a hülyeségemre , így kímélő üzemmódban hajtom! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Jut eszembe, mivel öreg opelklubbos vagyok, és ezen a kocsimon nincs matrica,(másikra vettem, de összetört)nekem méltányossági okoból kifolylag nem járna full ingyen 2 matrica felrakással együtt?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Annyi :D tegnap érdekességképpen a rendörök civilben voltak,és mobil telefonnal kameráztak..zsinte az összes remdszámot,nagyobb társaságot B) B) Mondjuk nem értem mit kezdenek vele..... Egyébként tök jó, hogy ilyenre ráérnek, de itt a rendőrkapitányság elől autókat lopnak, törnek fel, nem rég egy octáviáról leszedték a hengerfejet éjjel.....;) Smártos kollegámnak, szintén itt a rendörségnél kezdték el leszedni fényes nappal a felnijeit, amig felugrott 5 percre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 A dumázásban benne vagyok tesvírem!! B) B) Amúgy a Hondám én nagyon széthajtottam és eztmár nemnagyon szeretném, no ezért nem gyorsulgatok vele , nomeg nincs kedvem meg pénzemse a hülyeségemre , így kímélő üzemmódban hajtom! ;) ;) Duma a lényeg, én sem megyek sokat egy ilyen este, mondjuk 2x, de abból 1x Antival 200-al a vácin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Jut eszembe, mivel öreg opelklubbos vagyok, és ezen a kocsimon nincs matrica,(másikra vettem, de összetört)nekem méltányossági okoból kifolylag nem járna full ingyen 2 matrica felrakással együtt?? B) Mármint a Break Champion címért???? :lol: B) :D Nekem van tarcsi GSI hungaris bibi ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Én nem sajnálom rá, nem mondom hogy van rá, de megoldom B) szóval az a gond hogy én ne teszek alá 15colostól nagyobbat így a nagyfék kilőve.. A vectra 2.5 V6osnak 284es a fék átmérője...arra még felmegy a 15" felni :lol: Jut eszembe, mivel öreg opelklubbos vagyok, és ezen a kocsimon nincs matrica,(másikra vettem, de összetört)nekem méltányossági okoból kifolylag nem járna full ingyen 2 matrica felrakással együtt?? :D Nem ;) ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 a bibi az hogy a tárcsa is cserére szorul, és fogalmam sincs mit vegyek alá B) egy kis zsir biztos nem árthat B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Jut eszembe, mivel öreg opelklubbos vagyok, és ezen a kocsimon nincs matrica,(másikra vettem, de összetört)nekem méltányossági okoból kifolylag nem járna full ingyen 2 matrica felrakással együtt?? B) Jaaa és fordulatszámmérőset szeretnék B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Tudtam hogy belémkötsz B) gondoltam hogy csak odakéne írni hogy Fiat, de mondom csak nem szólnak be, de mégis B) Ha valahol, akkor itt biztos nem kell doálni a magas labdákat :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Nekem is ez a gondom, sőt mostmár bejött a fék is, megetettem az elején a betéteket B) és a bibi az hogy a tárcsa is cserére szorul, és fogalmam sincs mit vegyek alá B) Nekem a TRW tárcsa+Textar betét bejött.Annyi, hogy olykor nyüszög.De cserébe viszont fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Jaaa és fordulatszámmérőset szeretnék B) az opelclub-os és gsi-s matrica 2 különböző dolog B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Nem ;) ;) B) AMit vártam, azt kaptam, szóval köccccc B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Egyébként tök jó, hogy ilyenre ráérnek, de itt a rendőrkapitányság elől autókat lopnak, törnek fel, nem rég egy octáviáról leszedték a hengerfejet éjjel.....:D Smártos kollegámnak, szintén itt a rendörségnél kezdték el leszedni fényes nappal a felnijeit, amig felugrott 5 percre. B) Valamelyik ezzel foglakozó fórumon írta egy rendör hogy 4 vannak egy szolgálatban este,mert annyira kevesen vannak....csak akkor azt nem értem hogy tudnak 7 autóval kijönni a szigetre B) De azt se értem mit kezdenek a telefonnal felvett videoval....pláne hogy sötét volt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Jut eszembe, mivel öreg opelklubbos vagyok, és ezen a kocsimon nincs matrica,(másikra vettem, de összetört)nekem méltányossági okoból kifolylag nem járna full ingyen 2 matrica felrakással együtt?? B) Gyere ki a Lurdyhoz, hozok én neked matricát, fel is rakjuk, de mi döntjük el hova B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 az opelclub-os és gsi-s matrica 2 különböző dolog B) Nem is opleklubbos matrinyát kértem, csak jeleztem hogy az vagyok, deszerintem tudja mindenki hogy gsi matricára gondoltam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 AMit vártam, azt kaptam, szóval köccccc B) B) :lol: :P :P Az András aki csinálja nekünk beszerzési áron,totálkárosra tört a coupeja,ráadásul az ember nem ismeri el hogy ő volt a hibás szóval nem hiszem hogy szolidalitana veled....... :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Az opelklubos matrica ingyen van,ha gondolod B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Ha valahol, akkor itt biztos nem kell doálni a magas labdákat B) :D Ja, de no problem, megszoktam, az a fura ha nem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 ;) :lol: :P Az András aki csinálja nekünk beszerzési áron,totálkárosra tört a coupeja,ráadásul az ember nem ismeri el hogy ő volt a hibás szóval nem hiszem hogy szolidalitana veled....... B) :D ;) Le vagy maradva :P Csákó rápacsál, 100%ban őt hozták ki hibásnak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Az opelklubos matrica ingyen van,ha gondolod B) Tudod hogy gsi-set szeretnék! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Le vagy maradva :D Csákó rápacsál, 100%ban őt hozták ki hibásnak B) Akkor tényleg le vagyok maradva...... Legalább 1x van igazság ebben az országban B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Gyere ki a Lurdyhoz, hozok én neked matricát, fel is rakjuk, de mi döntjük el hova B) :D Tudtam B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts