Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Annyi ;) tegnap érdekességképpen a rendörök civilben voltak,és mobil telefonnal kameráztak..zsinte az összes remdszámot,nagyobb társaságot B) B) Mondjuk nem értem mit kezdenek vele.....

Az semmi, az Ivecónál egy Panda oda vissza jött ment a jobb1-ben egy K@@@a nagy kamerával, és vette fel a gyorsulásokat, nemtudom mit kezd vele egyébként. Csinált olyat hogy beállt a két gyorsuló autó mögé, de rába@@ott mert elálltak direkt 3-an a negyedik meg indított, tehát sz@@t se tudott felvenni :D

Megosztás:

Az semmi, az Ivecónál egy Panda oda vissza jött ment a jobb1-ben egy K@@@a nagy kamerával, és vette fel a gyorsulásokat, nemtudom mit kezd vele egyébként. Csinált olyat hogy beállt a két gyorsuló autó mögé, de rába@@ott mert elálltak direkt 3-an a negyedik meg indított, tehát sz@@t se tudott felvenni B)

Ritkán lehet pandát látni Magyarországon, de hogy még filmezzenek is belőle.

Biztos óriáspanda lehetett B) :D

Megosztás:

Nem szabad, megöregszel és kirak az asszony! :D

Annyira nem vagyok kiváncsi.... :P ;) Én maximálisan elégedett vagyok a kocsimmal,tekintve a súlyát és a 17es kereket... B) ;)

Egyszer azért mérek majd egy időt 15ös gumikkal......ha tudok szerezni valami a gumit ami tapad is....Annyit kellene mennem mint laci4nek B) :lol:

Megosztás:

Annyira nem vagyok kiváncsi.... ;) :lol: Én maximálisan elégedett vagyok a kocsimmal,tekintve a súlyát és a 17es kereket... B) :P

Egyszer azért mérek majd egy időt 15ös gumikkal......ha tudok szerezni valami ######a gumit ami tapad is....Annyit kellene mennem mint laci4nek B) :P

hát igen a nagy chip, sper, powercup 60as cucc :D ;) ;)

Megosztás:

hát igen a nagy chip, sper, powercup 60as cucc B) B) :D

jaaaaaaaaaa ezzel jön mindenki pedig ebből max a kupak ér valamit...a chiptől max kevesebbet fogyaszt...Mikor vissza raktam a gyárit talán még jobb is volt........ :P ;) A 60as rendszer pedig hátrány és nem elöny...ráadásul még nehéz is ;) :P ;)

És leírom még 1 x hogy szart se ér az f18+ ba a spernek nevezett valami,karcsikával jobbat rajtolok....

És szerintem kuplungot kell cserélnem........Amit ma vezettem abban olyan volt a kuplung mint a vaj....beleültem utána az enyémbe és alig bírtam benyomni :lol:

Megosztás:

jaaaaaaaaaa ezzel jön mindenki pedig ebből max a kupak ér valamit...a chiptől max kevesebbet fogyaszt...Mikor vissza raktam a gyárit talán még jobb is volt........ ;) :D A 60as rendszer pedig hátrány és nem elöny...ráadásul még nehéz is :P :lol: B)

És leírom még 1 x hogy szart se ér az f18+ ba a spernek nevezett valami,karcsikával jobbat rajtolok....

És szerintem kuplungot kell cserélnem........Amit ma vezettem abban olyan volt a kuplung mint a vaj....beleültem utána az enyémbe és alig bírtam benyomni ;)

Karcsikát ne keverjük bele, amugy abban is f18+ van nemde? nahmeg a DIS gyujtást ki si hagytam!!! B)

Megosztás:

És szerintem kuplungot kell cserélnem........Amit ma vezettem abban olyan volt a kuplung mint a vaj....beleültem utána az enyémbe és alig bírtam benyomni :D

Nekem is ez a gondom, sőt mostmár bejött a fék is, megetettem az elején a betéteket B) és a bibi az hogy a tárcsa is cserére szorul, és fogalmam sincs mit vegyek alá B)

Megosztás:

Nekem is ez a gondom, sőt mostmár bejött a fék is, megetettem az elején a betéteket B) és a bibi az hogy a tárcsa is cserére szorul, és fogalmam sincs mit vegyek alá B)

Maga a kuplung szett elég húzos árban van...viszot biztos sokat számítana.......

Fékkel kapcsolatban,meg Én azt mondom mindenkinek hogy ha van rá keret akkor nagyobbat.....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.