B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Annyi ;) tegnap érdekességképpen a rendörök civilben voltak,és mobil telefonnal kameráztak..zsinte az összes remdszámot,nagyobb társaságot B) B) Mondjuk nem értem mit kezdenek vele..... Az semmi, az Ivecónál egy Panda oda vissza jött ment a jobb1-ben egy K@@@a nagy kamerával, és vette fel a gyorsulásokat, nemtudom mit kezd vele egyébként. Csinált olyat hogy beállt a két gyorsuló autó mögé, de rába@@ott mert elálltak direkt 3-an a negyedik meg indított, tehát sz@@t se tudott felvenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 fentvan, de csak 21-06 ig tilos bemenni Mondjuk ha autóval megállítanak, akkor eleht azt mondani, hogy ott jöttél be ahol ők. Nemde ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Az semmi, az Ivecónál egy Panda oda vissza jött ment a jobb1-ben egy K@@@a nagy kamerával, és vette fel a gyorsulásokat, nemtudom mit kezd vele egyébként. Csinált olyat hogy beállt a két gyorsuló autó mögé, de rába@@ott mert elálltak direkt 3-an a negyedik meg indított, tehát sz@@t se tudott felvenni B) Ritkán lehet pandát látni Magyarországon, de hogy még filmezzenek is belőle. Biztos óriáspanda lehetett B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Ritkán lehet pandát látni Magyarországon, de hogy még filmezzenek is belőle. Biztos óriáspanda lehetett B) ;) Belebújt a kamerás a Pandamaciba?? B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Még egyelőre tesztelem, ha tartós lesz akkor természetesen megosztom itt mindenkivel B) Már engem is kiváncsivá tettél B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Ritkán lehet pandát látni Magyarországon, de hogy még filmezzenek is belőle. Biztos óriáspanda lehetett B) :D Tudtam hogy belémkötsz B) gondoltam hogy csak odakéne írni hogy Fiat, de mondom csak nem szólnak be, de mégis ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Már engem is kiváncsivá tettél B) Nem szabad, megöregszel és kirak az asszony! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Nem szabad, megöregszel és kirak az asszony! B) Ne titogzatoskodjjámá na kinyert és mennyivel ;) az nemérdekel hogy mivolt a gépben! ;) (egyenlőre) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Nem szabad, megöregszel és kirak az asszony! :D Annyira nem vagyok kiváncsi.... :P ;) Én maximálisan elégedett vagyok a kocsimmal,tekintve a súlyát és a 17es kereket... B) ;) Egyszer azért mérek majd egy időt 15ös gumikkal......ha tudok szerezni valami a gumit ami tapad is....Annyit kellene mennem mint laci4nek B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Anti úgy elszégyelte magát, hogy azóta sem járt erre? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Annyira nem vagyok kiváncsi.... ;) :lol: Én maximálisan elégedett vagyok a kocsimmal,tekintve a súlyát és a 17es kereket... B) :P Egyszer azért mérek majd egy időt 15ös gumikkal......ha tudok szerezni valami ######a gumit ami tapad is....Annyit kellene mennem mint laci4nek B) :P hát igen a nagy chip, sper, powercup 60as cucc :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 hát igen a nagy chip, sper, powercup 60as cucc B) B) :D jaaaaaaaaaa ezzel jön mindenki pedig ebből max a kupak ér valamit...a chiptől max kevesebbet fogyaszt...Mikor vissza raktam a gyárit talán még jobb is volt........ :P ;) A 60as rendszer pedig hátrány és nem elöny...ráadásul még nehéz is ;) :P ;) És leírom még 1 x hogy szart se ér az f18+ ba a spernek nevezett valami,karcsikával jobbat rajtolok.... És szerintem kuplungot kell cserélnem........Amit ma vezettem abban olyan volt a kuplung mint a vaj....beleültem utána az enyémbe és alig bírtam benyomni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 jaaaaaaaaaa ezzel jön mindenki pedig ebből max a kupak ér valamit...a chiptől max kevesebbet fogyaszt...Mikor vissza raktam a gyárit talán még jobb is volt........ ;) :D A 60as rendszer pedig hátrány és nem elöny...ráadásul még nehéz is :P :lol: B) És leírom még 1 x hogy szart se ér az f18+ ba a spernek nevezett valami,karcsikával jobbat rajtolok.... És szerintem kuplungot kell cserélnem........Amit ma vezettem abban olyan volt a kuplung mint a vaj....beleültem utána az enyémbe és alig bírtam benyomni ;) Karcsikát ne keverjük bele, amugy abban is f18+ van nemde? nahmeg a DIS gyujtást ki si hagytam!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Karcsikát ne keverjük bele, amugy abban is f18+ van nemde? nahmeg a DIS gyujtást ki si hagytam!!! B) Sima F 18 :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Azt hiszem télen megint darabokra szedem és elkenem a szátokat...úgy legalább 1 súlyba leszünk :lol: ;) :D B) B) Ez volt a 6666. hozzászólásom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Azt hiszem télen megint darabokra szedem és elkenem a szátokat...úgy legalább 1 súlyba leszünk :lol: ;) ;) B) :D sokat kell még ahoz nőnöd h 1 súlyba legyünk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Azt hiszem télen megint darabokra szedem és elkenem a szátokat...úgy legalább 1 súlyba leszünk :P :P :lol: B) ;) szerintem akkor már fényezni és kéne, hogy kibirjon meg 1 évet! B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 És szerintem kuplungot kell cserélnem........Amit ma vezettem abban olyan volt a kuplung mint a vaj....beleültem utána az enyémbe és alig bírtam benyomni :D Nekem is ez a gondom, sőt mostmár bejött a fék is, megetettem az elején a betéteket B) és a bibi az hogy a tárcsa is cserére szorul, és fogalmam sincs mit vegyek alá B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Azt hiszem télen megint darabokra szedem és elkenem a szátokat...úgy legalább 1 súlyba leszünk :lol: ;) :D B) B) Ez volt a 6666. hozzászólásom ;) itt hagyd abba! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 ...és fogalmam sincs mit vegyek alá B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Nekem is ez a gondom, sőt mostmár bejött a fék is, megetettem az elején a betéteket B) és a bibi az hogy a tárcsa is cserére szorul, és fogalmam sincs mit vegyek alá B) Maga a kuplung szett elég húzos árban van...viszot biztos sokat számítana....... Fékkel kapcsolatban,meg Én azt mondom mindenkinek hogy ha van rá keret akkor nagyobbat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 itt hagyd abba! :lol: Nem tehetem ;) B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 http://www.superior.hu/mentes/eszkozok/traler01.jpg B) Kabeeeeeeeeeeee B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Nem tehetem ;) B) B) :D ;) nyul vagy bevállalni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 sokat kell még ahoz nőnöd h 1 súlyba legyünk! B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts