Zsoltee Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Majd Anti nyilatkozik! B) tehát ő... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 tehát ő... B) szerintem ez nem kérdéses... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 szerintem ez nem kérdéses... Énmeg nemtom... Környéken van egy Leon, olyan évjárat kb mint Antié, az is turbósított meg okosított, de még úgy igazából nem láttam menni... Srác kíméli nagyon. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Tegnap elintéztem a lámpáimat is... 3órán át csiszoltam róla a festékes lakkot... Gyerek anyja szerintem nem tudott nyugodtan ülni egy helyben azidő alatt. B) Ez mintha egyébként nem GSi lámpa lenne... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 3 óra kipirkapar ? Nem semmi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Ez mintha egyébként nem GSi lámpa lenne... B) Nembizony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Tegnap elintéztem a lámpáimat is... 3órán át csiszoltam róla a festékes lakkot... Gyerek anyja szerintem nem tudott nyugodtan ülni egy helyben azidő alatt. B) http://kepfeltoltes.hu/080517/F_nyk_pek-01...ltoltes.hu_.jpg Ez mintha egyébként nem GSi lámpa lenne... B) Ez síma, 95 előtti lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 3 óra kipirkapar ? Nem semmi B) Hát igen... lakkozva volt, az is elég vastagon és a kocsi színe volt egy kicsit belekeverve a lakkba... 800as papírral csiszoltam, de elég kemény volt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Ez síma, 95 előtti lámpa. a régi autómon 95előtti lámpa van tutira és ez annál sötétebb... Szóval szerintem ez 95 utáni lesz vagy megsötétedett... Vagy nemtom... Végülis mindegy... Úgyis cserés lesz MTS lámpára. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 micsoda szöveg B) Ez volt ám az igazi hőskor az autóversenyzésben. ;) Erő már volt, fék még nem :P Én ezt láttam tévében :P De ez nem a teljes videó, mert van benne valami olyasmi is, hogy féktáv közelében kinézett egy vörös ruhás csajt és amikor meglátta mindig akkor kezdett fékezni, de egyszer arébb ment a csaj 20 métert és el is szállt :D ;) Ilyen sztorija Takácsy Pali bának volt az astrával, nem azzal kevered? :lol: Mi azt az esését élőben láttuk, nem semmi volt, hogy megfogta B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 szerintem ez nem kérdéses... Várjuk meg Antit is azért B) K@@va nehéz az a Leon egyébként, (sajna) Szerintem annyit fog mondani, gyerekek, nagyon dúrván megy az a GSI. Jól sikerült a kis sajátos tuningom, és nem fékzsír terülten :D De számomra az est fénypontja az volt mikor 2 piros seat leon 1.8T beállt egymás mellé, az egyik gyári 182 ló a másik húzott de nem tudta megmondani mennyi lehet, mögöttük egy szürke 1.6 VTi, az mellett egy golf, és én mögöttük a harmadik sorban, ez a 4 sávoson volt, a végére leelőztem az őszeset, de még nem is ez volt a poén, a hondás olyan ideges lett hogy azt csinálta hogy kettőbe meghúzatta aztán vissza egybe, aztán újra, kiakarta ütni mert kikapott.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Várjuk meg Antit is azért B) Szerintem annyit fog mondani, gyerekek, nagyon dúrván megy az a GSI. Jól sikerült az a tuning, volt kint sonique a turboval? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 volt kint sonique a turboval? B) Nem, Anti ment 1 órára hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 CSaba, mi is történt az autoddal amitöl "bitang" lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 CSaba, mi is történt az autoddal amitöl "bitang" lett? Még egyelőre tesztelem, ha tartós lesz akkor természetesen megosztom itt mindenkivel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Még egyelőre tesztelem, ha tartós lesz akkor természetesen megosztom itt mindenkivel B) NOS hát akkor várjuk az eredményeket!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Átmentünk,de rajtunk kivül nem volt ott senki...... Mi kint voltunk 11.30kor jöttünk el és akkor még igen sokan voltak kint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Mi kint voltunk 11.30kor jöttünk el és akkor még igen sokan voltak kint. Ja köszi,hogy szóltál. B) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Szerintem nem csak oda@asz hanem már vissza is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 ....Ilyen sztorija Takácsy Pali bának volt az astrával, nem azzal kevered? B) Mi azt az esését élőben láttuk, nem semmi volt, hogy megfogta B).... Szoktam keverni, de nem az ilyen dolgokat :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Mi kint voltunk 11.30kor jöttünk el és akkor még igen sokan voltak kint. nem elfelejteni h kint van a behajtani tilos tábla.. mi is sétáltunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 nem elfelejteni h kint van a behajtani tilos tábla.. mi is sétáltunk! És lámpa fent van még befelé ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 És lámpa fent van még befelé ? fentvan, de csak 21-06 ig tilos bemenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 fentvan, de csak 21-06 ig tilos bemenni Egyébként 50K? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Egyébként 50K? :D Annyi ;) tegnap érdekességképpen a rendörök civilben voltak,és mobil telefonnal kameráztak..zsinte az összes remdszámot,nagyobb társaságot B) B) Mondjuk nem értem mit kezdenek vele..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts