mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 fikázzatok le de nekem tetszik hogy nem csak egyszínű. Megírtam neked a szgép tipusát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Azt is tudok intézni.... B) vannak ilyen helyek? De dúrva. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Megírtam neked a szgép tipusát B) és jól el is felejtettem megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Ezt a Tükörtojás óta tudjuk, de akkor mér szedted le a fedélnélküliről a fekete matricát? B) A kérdés jogos és 10 pontos! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Ezt a Tükörtojás óta tudjuk, de akkor mér szedted le a fedélnélküliről a fekete matricát? B) azért mert nem volt szép rajta mert kimattúlt mint állat, ez a szín jobban tetszik és nem azt mondtam hogy mindegyik autón tetszik hanem azt hogy az övének jól áll szerintem az a kis csík, ja asszonynak és nekem is tetszett a bocin is, meg is akart asszonyka ütlegelni hogy leszedtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Pista ebben is csakúgy mint a többi laptopban normál vinyó van csak max átalakító van rajta amit le kell csavarozni róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Csabi! Este megyek...szan és széjjel terveztem...vagyis semmit nem terveztem...igazából a szigeten ácsingózni sincs kedvem, meg a trafipaxokhoz is kevésbé...szal valami kettő közötti tutit kéne kitalálni... B) Óceánárok, mi ott leszünk B) Jobban mondva mindig ott vagyunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Ja tegnap óta nem kicsit baszakszik az álltalam amúgy is imádott T-Mobile. A hívások 90%-ban akár én hívok akár engem hívnak nem hallani semmit, nem csak velem van ez így hanem az összes kolegámmal is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Pista ebben is csakúgy mint a többi laptopban normál vinyó van csak max átalakító van rajta amit le kell csavarozni róla. Köszi, megszagértjük B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 ....trafipaxokhoz is kevésbé.... Rakpartról érkezőket filmezte nembaj ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Csabi! Este megyek...szan és széjjel terveztem...vagyis semmit nem terveztem...igazából a szigeten ácsingózni sincs kedvem, meg a trafipaxokhoz is kevésbé...szal valami kettő közötti tutit kéne kitalálni... B) bontsuk el az offos sárgát Dinynél B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Óceánárok, mi ott leszünk B) Jobban mondva mindig ott vagyunk! Vagyis a múlthéten nem voltam Francia miatt, de állítóag kaszkadőr mindenkit elvert az iveco előtt, ha turbós volt hanem :D hiába ott volt a c20let motoros corsa mire feléledt volna a kapircolásból kaszkadőr speerrel már 4-5 autóval előrébb volt, és azt behozni azon a 200-250 méteren nem tudta senki B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Nem lehet, hogy elkelt? Mert nemrég fölkerült carstyling-ra az autó (1-1,5 hete kb) és akkor olyasmiket irogatott a juzer, hogy ilyen és olyan tervei vannak vele. De lehet, hogy rosszul emlékszem. nem hiszem, mivel szerdán vagy kedden beszéltem vele telón, és akkor megbeszéltük, hogy hétvégén csörgök mikor tudok menni B) csak annyi mindenkit hívok/hívnak nemtudom melyik volt a szám :D na mind1 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 XRay, van má iwiw meghivód? Most tudnék intézni egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Én is megmondtam Raynek,hogy azok a szürke körbeküszöbök csúnyák,legalábbis szerintem,mégsem harapta le a fejem,mert talán olyan hangsúllyal mondtam. akkor ezt már sokan megmondtuk... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Ezt a Tükörtojás óta tudjuk, de akkor mér szedted le a fedélnélküliről a fekete matricát? ;) Mert rohadt alatta a kasztni... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
babagsi Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Sziasztok. Van itt valaki aki c20xe moci szerelésben jártas???? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Sziasztok. Van itt valaki aki c20xe moci szerelésben jártas???? B) flex+nagykaalapács.. viccet félretéve kérdezz bátran és biztos kapni fogsz rá megfelelő választ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
babagsi Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 flex+nagykaalapács.. viccet félretéve kérdezz bátran és biztos kapni fogsz rá megfelelő választ! B) Kalapácsom van. Flexem nincs. Köszi a hozzállást. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Kalapácsom van. Flexem nincs. Köszi a hozzállást. B) mivel a gsi topicba vagy és e legtöbbünknek XE gsi-je van volt lesz, igy talán tudnánk segiteni.... de ne kérd, hogy könyörögjünk...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 mivel a gsi topicba vagy és e legtöbbünknek XE gsi-je van volt lesz, igy talán tudnánk segiteni.... de ne kérd, hogy könyörögjünk...... Rossz napod van eltromérnökkém ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Rossz napod van eltromérnökkém ? B) sokkk a munka B) Amugymeg kb olyan babagsi hozzászólása, mintha felhivnék egy TV szerelőt és megkérdezném, hogy értenek e a TV-hez.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Kalapácsom van. Flexem nincs. Köszi a hozzállást. B) Fel kell még venned a ritmust B) Meg akarod keresni a zaj forrását, vagy vagy meg akarod kerestetni ? Norbinak, mint említette Patyi Laci (06-30-922-6040) csinálta a tőkék cseréjét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 sokkk a munka B) Amugymeg kb olyan babagsi hozzászólása, mintha felhivnék egy TV szerelőt és megkérdezném, hogy értenek e a TV-hez.... Látom befolyásolja a kedélyállapotodat is B) :D Igazságtalan vagy most, tegnap kezdett írni a fórumra, honnan tudhatná, hogy ki mihez ért ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Látom befolyásolja a kedélyállapotodat is B) :D Igazságtalan vagy most, tegnap kezdett írni a fórumra, honnan tudhatná, hogy ki mihez ért ? majd este elverem Anti-t az majd megvigasztal... B) Az vagyok!! igazságtalan..... erősebb kutya ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts