Atommanó Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 a kutya eszik is B) nem azt jelenti h lelakom az autókat csak olyan kell amit nem sajnálok annyira... kérd kölcsön ilyenkor a szüleidét... B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 szted hogy viselné a fekvőrendőr+padka kombinációkat ? :D meg hogy berakom a csomagtartóba a véres húst vagy épp a fűnyírót ( a sorrend változhat B) ) szóval kár lenne érte ;) eddigi ajánlatok 1 niva 1 omega 1 vw B) Mondtam, hogy Szenit is viheted 500ezerért ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Mondtam, hogy Szenit is viheted 500ezerért B) B) de akkor nem kell átírnom ugye ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Az tényleg buli! Kérdezd csak Demót, vagy Wolfit! :P Vagy engem ;) ui: ezekben ne keresd a kipörgésgátlót, nincs!! Gyújtás ráadásakkor nézd hogy a visszajelzők világítanak-e!! motorkontrol-ABS-Lufi ezek egy idő után elalszanak Olajnyomás.. értelemszerüen csak indítás után, közben alszik el. Nekem pl nem pilácsol a lufi izzója... Fűtés ventit is meg lehet nézni.. 3-4 es fokozat ellenállása el szokott füstölni(nem megy ezen fokozatokban a venti..) De ezek már csak apróságok... véres húúúúst??? B) B) :D ;) .. meg hogy berakom a csomagtartóba a véres húst vagy épp a fűnyírót ( a sorrend változhat ;) ) szóval kár lenne érte :P Háát.. gyilkos fűűűnyírók vannak ám!! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Vagy engem B) ui: ezekben ne keresd a kipörgésgátlót, nincs!! Gyújtás ráadásakkor nézd hogy a visszajelzők világítanak-e!! motorkontrol-ABS-Lufi ezek egy idő után elalszanak Olajnyomás.. értelemszerüen csak indítás után, közben alszik el. Nekem pl nem pilácsol a lufi izzója... Fűtés ventit is meg lehet nézni.. 3-4 es fokozat ellenállása el szokott füstölni(nem megy ezen fokozatokban a venti..) De ezek már csak apróságok... Háát.. gyilkos fűűűnyírók vannak ám!! ;) B) tuti oldalad van, sok infóval. énis szereled magad híve vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 c20xe. vezéműszíj csere megvolt csinálta elötte is meg most is. Na meg a multkor felakadt az egyik hidróm. vízpumpa volt cserélve? feszítő és vezetőgörgő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 eddigi ajánlatok 1 niva 1 omega 1 vw B) Erről jut eszembe: ma NIVA-ztam én is egy jót munkaidőben. :D Karaj volt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 tuti oldalad van, sok infóval. énis szereled magad híve vagyok B) Köszi, épp most van fejlesztés alatt az új felület.. és hamarosan felkerül a termosztát, és az olajcsere leírás is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Köszi, épp most van fejlesztés alatt az új felület.. és hamarosan felkerül a termosztát, és az olajcsere leírás is. Nagyon helyes fejleszd csak faja lessz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Nagyon helyes fejleszd csak faja lessz B) Jaja.. csak nem sok időm van, ami meg van, mindig mással "cseszem" el .. Meg van ami még lassan megy.. van aminek úgy nézek utána neten még.. B) (pl html "parancsok" ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 S.mi lesz az új csapásirány? C Kadett limo lesz az áldozat, 2 évet vártam, hogy eladó legyen ... B) Ö az : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 szép darab grat hozzá, de tatsd meg mellé az E-t is B) tudom dumálni könnyű B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 nem a fenntartással lenne gondom, csak annyi, hogy jól jönne egyszerre az a pénz amit kapnék érte, és tudnám egyböl a C-be forgatni ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 nem a fenntartással lenne gondom, csak annyi, hogy jól jönne egyszerre az a pénz amit kapnék érte, és tudnám egyböl a C-be forgatni ... Szhéép! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
soly Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hagyadmá azt a csávót.,,,,,, az überfikkantó!!! :D ;) ;) Hát igen... van aki nem bírja a kritikát, és az Őszinte szavakat! :lol: :P Valaki tanul belőle, valaki befordul... ;) Vagy csak tudni kell olvasni a sorok között! :P Bár lehetnék kétszínű is...és mondhattam volna, hogy de széééép.... B) B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Bár lehetnék kétszínű is...és mondhattam volna, hogy de széééép.... B) B) :D Ezt mondtad a Cuprára is... ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 ....C Kadett limo lesz az áldozat, 2 évet vártam, hogy eladó legyen ... :D Ö az :.... Khmmm....te tudod B) Hát jó építgetés B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 de akkor nem kell átírnom ugye ? B) Persze hogy nem B) És az éves biztosítási pénz maradékát sem kell visszadnod :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 reménykedek. mondjuk ebben a fehérben bízok valamennyire, mert nem gsi kinézet, és ezért szerintem nehezebb így eladni. gsi első hátsó lökös+küszöb+jelnélküli beömlő kb mennyi cash persze bontott áru B) ???? B) Kint volt a Lurdynál. Fiatal társaság, ez volt feléjük a legjobb állapotú autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Hát igen... van aki nem bírja a kritikát, és az Őszinte szavakat! :lol: :P Valaki tanul belőle, valaki befordul... :P Vagy csak tudni kell olvasni a sorok között! ;) Bár lehetnék kétszínű is...és mondhattam volna, hogy de széééép.... B) :D Bírom a kritikát csak nem szeretem.... Hát hogy kinek mi a szép az megint más dolog... Neked a sajátod nekem a sajátom.... :P Mondjuk én azért ha nem is tetszik , sem mondom meg hanem elteszem magamnak de nem mondom rá aztsem hogy szép , hisz nemtudhatod kit mennyire bántasz meg az őszinteségeddel. Igazából soha nem érdekelt a másik véleménye így a tiéd sem érdekel ,érdekelt különösképp.... B) Csak egy picit "bosszantott" és nemcsak engem ;) Hisz szerinted az autóm minden csak nem autó!! Érted gondolom mire gondolok, viszont elenntétben a tiéddel az enyémbe beleülök hétköznap is és nem csak mutogatni viszem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Na újra itt :D megint 1200Km B) pénz meg ugyanannyi ;) Anti ma este iveco, hajógyári? Vagy ma sem csodálhatom meg azt a cééppp leont? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Hasonlóságkeresőverseny indul B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 jaaj, nekem ez volt az első amit észrevettem, amikor megláttam elöször ..... de nem lövöm le a poént .... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 jaaj, nekem ez volt az első amit észrevettem, amikor megláttam elöször ..... de nem lövöm le a poént .... B) Nekemis - szemetszúr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 amugy tudom,........ mind a 2 nagyon szééép ... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts