Stefan Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 bazzeg kihoztam az autót hát nem esett az eső? Még jó hogy csak picit poros volt így lemosta az eső róla a port én meg letöröltem viledával ami véletlen épp volt nálam, utána leápoltam a tetőt is. Most már csak az kell hogy 6ig felszáradjon mert addig melozom. Utána el kell gurulnom anyukéhoz és onnan lurdyhoz majd. B) De sütött a nap is, úgyhogy volt szivárvány B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 B) B) :D nekm is kell és más ne is vegye meg mert rossz lenne látni Két Kadi ? És a másikat ki vezetné ? ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Két Kadi ? És a másikat ki vezetné ? B) :D ;) Ezt a kabriót akkor visszakapná Balázska B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
babagsi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Sziasztok. Astra gsi-m nek olyan hangja van mintha "darálna" a generátorom! Az a probléma, hogy lekötöttem az ékszíjat és ugyanolyan hangja van. Van valaki hozzáértő? Esetleg meghalgatná. Segítségeteket előrre is köszönöm. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Sziasztok. Astra gsi-m nek olyan hangja van mintha "darálna" a generátorom! Az a probléma, hogy lekötöttem az ékszíjat és ugyanolyan hangja van. Van valaki hozzáértő? Esetleg meghalgatná. Segítségeteket előrre is köszönöm. B) Milyen motor? Nem lehet hogy a vezérműszíj ér bele a burkolatba? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
babagsi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 c20xe. vezéműszíj csere megvolt csinálta elötte is meg most is. Na meg a multkor felakadt az egyik hidróm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Sziasztok. Astra gsi-m nek olyan hangja van mintha "darálna" a generátorom! Az a probléma, hogy lekötöttem az ékszíjat és ugyanolyan hangja van. Van valaki hozzáértő? Esetleg meghalgatná. Segítségeteket előrre is köszönöm. B) Hozd ki ma a Lurdyhoz és szinte biztos lesz olyan ember aki tud gyógyírt a problematicra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Két Kadi ? És a másikat ki vezetné ? B) :D ;) asszonynak is van jogsija tudóóód B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
babagsi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 meddig vagytok kinn?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hozd ki ma a Lurdyhoz és szinte biztos lesz olyan ember aki tud gyógyírt a problematicra B) ja fogadjunk ha leállítod nem csinálja. akkor meg is van a megoldás B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
babagsi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 sőt akkor nem is eszi a benyát!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 meddig vagytok kinn?? 10-11ig is akár. De jöhetnél előbb, mert nem fogok / akarok senki leláncolni, megkötözni ha indulna B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 asszonynak is van jogsija tudóóód B) Szerintem túlzottan jobbra húz a kormányod az a gond B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
babagsi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 10-11ig is akár. De jöhetnél előbb, mert nem fogok / akarok senki leláncolni, megkötözni ha indulna B) B) Oksa szerintem 20-21-körül ott vagyok elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Oksa szerintem 20-21-körül ott vagyok elvileg. Kocsi milyen színű ? Kadett/Astra ? Vagy annyira csattog, hogy felismerhető lesz egyből ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
babagsi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Kocsi milyen színű ? Kadett/Astra ? Vagy annyira csattog, hogy felismerhető lesz egyből ? B) Csattog rendesen. Kék Astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Vegyél szépen szép Kadettot B) kár lenne érte ha én venném meg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Piiista! Szerelni is te fogod??? B) B) :D Vagy csak azért érdeklődsz, hogy melyik autó mellé kell lerakni a campingszéked... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Csattog rendesen. Kék Astra. Ebből mondjuk van pár B) Mindeki keressen a Lurdynál csattógó, kék, Astra Gsit, aki múszakilag felkészültnek érzi magát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 kár lenne érte ha én venném meg B) Akkor vegyél megint valami sz&đđ#{}t B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Akkor vegyél megint valami sz&đđ#{}t ;) :lol: szted hogy viselné a fekvőrendőr+padka kombinációkat ? :D meg hogy berakom a csomagtartóba a véres húst vagy épp a fűnyírót ( a sorrend változhat B) ) szóval kár lenne érte ;) eddigi ajánlatok 1 niva 1 omega 1 vw B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 szted hogy viselné a fekvőrendőr+padka kombinációkat ? :D meg hogy berakom a csomagtartóba a véres húst vagy épp a fűnyírót ( a sorrend változhat B) ) szóval kár lenne érte ;) eddigi ajánlatok 1 niva 1 omega 1 vw B) hát akkor tényleg ne te vedd meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 a kutyaszállítás meg a horgászat kimaradt bocs B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 véres húúúúst??? B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 véres húúúúst??? B) B) :D ;) a kutya eszik is ;) nem azt jelenti h lelakom az autókat csak olyan kell amit nem sajnálok annyira... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts