coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Én szerintem most pénteken nem is kívánkozok ki a szigetre...inkább ótókázni fogok... :D Akkor már inkább azért büntessenek meg, ne azért hogy parkolok a szigeten... B) Hát.........nem tudom melyik a jobb....Pénteken a 6 rendör autóból 2 volt traffi...... B) Egyre szemetebb helyekre állnak be,napközben is észnél kell lenni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Hát amíg kint van,biztos nem megyek be kocsival...nem tudom mennyibe kerül egy bahajtani tilos táblás bünti,de nem is akarom kipróbálni..... Khmmmm.... 50000 Forint Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Khmmmm.... 50000 Forint Az baráti B) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ebből néztem : http://apps.szon.hu/download/kmtippek/Hol_...rshajtasert.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Azt néztem, ha valaki szeret vágtatni, akkor a 20/30/40/ tip. korlátozásoknál tudják nagyon elkasználni, ha nem figyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 hétvégi program ez lesz: első ennek eldurrant az övfeszítője? B) jah, hiányzik a hátsó vonószemtakaró.....asszem 12 v. 14e (+ fény?) és hová tűnt a csomagtartórol az a műanyag izé amire a rendszámtáblát teszed meg takarja a zárat? puffos volt vagy tuning? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 ennek eldurrant az övfeszítője? B) jah, hiányzik a hátsó vonószemtakaró.....asszem 12 v. 14e (+ fény?) és hová tűnt a csomagtartórol az a műanyag izé amire a rendszámtáblát teszed meg takarja a zárat? puffos volt vagy tuning? Ez sztem is puffos volt elöl/hátul....... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 És kész is...mit fogok csinálni ez után... B) B) Hátradőlsz és azt mondod: én erre már ebben az éveben nem költök többet! :D Aztán úgy teszel,mint itt mi sokan! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Egy kis videóösszeállítás a Klasen féle Speedsterről. B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Jó a zenei aláfestés! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Korrekt autó, korrekt anyag B) Milyen Manta megy ellene vajh ? Az sem lehet gyenge, már ha egyenesbe kerül B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Jó a zenei aláfestés! B) Szívesen meghallgatnám anélkül is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Korrekt autó, korrekt anyag B) Milyen Manta megy ellene vajh ? Az sem lehet gyenge, már ha egyenesbe kerül B) :D Azt hiszem, hogy az a V8-as Manta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 . . . - Siemens xenom motyó...6000k . . . azt ugye tudod hogy nincs siemens xenon??? az csak olyasmi mint Laci photoshopja B) csak felhasználták egy nagyobb el. cég nevét. csak azt nem tudom hogy tudnak visszaélni a névvel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 megint igazad van :D de ha megnézed a szíjat látszik azért rajta milyen állapotban van.én is azt mondm cserés, de ha nem egy elörgedett fos van rajta, akkor maradhat az egy darabig B) Én azt azért így nem jelenteném ki,hogy különbséget lehet tenni ránézésre egy 20ezret vagy 50ezret futott szíj között. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 azt ugye tudod hogy nincs siemens xenon??? az csak olyasmi mint Laci photoshopja B) csak felhasználták egy nagyobb el. cég nevét. csak azt nem tudom hogy tudnak visszaélni a névvel! Létezik liszenszelés is a világon B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 azt ugye tudod hogy nincs siemens xenon??? az csak olyasmi mint Laci photoshopja B) csak felhasználták egy nagyobb el. cég nevét. csak azt nem tudom hogy tudnak visszaélni a névvel! Jaja...licence...pár froncsiba került a név bizti... B) amúgy meg tök 8, mert ilyen volt a GSI-ben is meg az audiban is...és 3 év gari van a trafókra, 1 az izzókra...szal hibátlan... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 amúgy sajnos 500-600 van kocsira, átírással...szal ezért nézek meg többet, aztán majd döntök a végén. mondjuk a drágából lehet sokat alkudni az is biztos B) Szerintem vedd meg ezt : http://www.hasznaltauto.hu/2085043_opel_kadett_1987 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Szerintem vedd meg ezt : http://www.hasznaltauto.hu/2085043_opel_kadett_1987 B) Na mindjárt mááás...ez inkább megvehető ennyiért, mint a másik két version... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Szerintem vedd meg ezt : http://www.hasznaltauto.hu/2085043_opel_kadett_1987 B) Ha ez cabrio lenne... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 és 3 év gari van a trafókra, 1 az izzókra...szal hibátlan... B) még most... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ha ez cabrio lenne... :D Na húzzál innen ;) Ennyiért, ilyen állapotban még kabrió is legyen ? B) Nem elég, hogy valaki rendesen gatyábarázta ? B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Szerintem vedd meg ezt : http://www.hasznaltauto.hu/2085043_opel_kadett_1987 B) ez a fajta már nem teccik nekem. bocs B) most erre a fehérre álltam rá, ami 590be vagy mennyibe van, és semmi sem mutatja hogy gsi. lehet van rajta hátul vmi jelzés, de az könnyen lepattan. így lehet, hogy megint egy kinézetre sima, de büntető gép lesz a seggem alatt. ez a legjobb, mikor lenézi, aztán meg pislog mert nem tudja mi###### van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Az tényleg buli! Kérdezd csak Demót, vagy Wolfit! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Jó a zenei aláfestés! B) A zene jó, de az ilyen videóknál zenéljen már a motor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts