Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Ja Coupe!

A srác akitől vettem a verdát...most az intenzíven fexik...ez így szomorúan hangzik...de amikor meghallottam, hogy azért mert elütötte magát egyedül a saját trélerével akkor azért kicsi mosolygósra vettem a figurát...tudom...köcsög vagyok... :D

Még jó hogy csak most ,,,, mert ha vétel előtt lett volna hogy írja alá az adásvételit?? B) B)

Megosztás:

Kúúúton...akarod tudni mi van a kúton...én tudom... B) :D ;)

Na ugyan az van az auchanban is... ;) :lol:

Ebben az a vicces, hogy a kutas megveszi az auchenban az ócsó dem ég jó olajat...közben már az auchanos rég belerakott egy még olcsóbb még szarabbat... :P :P ;)

hát bizti mind full origi doboz, lehetett hallani érdekes sztorikot, nagy általánosságban B)

Megosztás:

Ja Coupe!

A srác akitől vettem a verdát...most az intenzíven fexik...ez így szomorúan hangzik...de amikor meghallottam, hogy azért mert elütötte magát egyedül a saját trélerével akkor azért kicsi mosolygósra vettem a figurát...tudom...köcsög vagyok... B)

Ez elég szomorú B)

Megosztás:

Azok szarok...meg Rábán szarabb a tapadás mint a befagyott Balcsin...amúgy 14.2-14.5 körül mennek...a 230-250LE közöttiek...

Lehet hogy szarok,de ők nem ezt mondják.......Vagy nagyon messze vannak a 210Le-től.......viszont akkor nem értem miért azt mondják.....Mentünk mi is a rábán...ott is 15.6 ment sonique mikor még szívó volt a motorja.

Megosztás:

Nem is értem hogy tudta saját magát elüttni B)

Mondta a Gabi, hogy hogy volt...de elveszem a részletekben...valahogy állt le vele az autóval, de közben nem fért el, aztán előrébbállt, és valamit bkapcsolva ahgyott...aztán egyszercsak jött a verda...de én sem tudom hogy hogy volt pontosan..

Megosztás:

Lehet hogy szarok,de ők nem ezt mondják.......Vagy nagyon messze vannak a 210Le-től.......viszont akkor nem értem miért azt mondják.....Mentünk mi is a rábán...ott is 15.6 ment sonique mikor még szívó volt a motorja.

nézzük már meg egyszer...pénteken sem akart senki odaállni, hogy na nézzük...pedig én kiváncsi lennék rá...tényleg...

Megosztás:

hétvégi program ez lesz:

első

második

ezekkel meg is néztem azokat amiket akartam.

amúgy debrecenben az egyik kereskedésben áll parlagon egy csoda fekete gsi(persze nem kinn, hanem hátul garázsban bújtatva). 17es alessio felniken. kajak szépen a fényezés, sehol nem lóg rajta semmi. semmi rozsda. és a gyerek megy vele 1-2 havonta semennyit... ja és nem akarja eladni, ha meg akarná 1millát kérne érte. lehet vki ismeri is, egy kereskedő gyereké.

Megosztás:

nézzük már meg egyszer...pénteken sem akart senki odaállni, hogy na nézzük...pedig én kiváncsi lennék rá...tényleg...

Szerintem ezzel jól is jártál...... :D B) A 180Le seat is majdnem megevett ;)

Egyébként a kékkel nem sokat érek...a sárga meg otthon marad.....Láttátok hogy behajtani tilos tábla van a sziget bejáratánál?????Így már van miért büntettni B)

Megosztás:

Szerintem ezzel jól is jártál...... ;) B) A 180Le seat is majdnem megevett :P

Egyébként a kékkel nem sokat érek...a sárga meg otthon marad.....Láttátok hogy behajtani tilos tábla van a sziget bejáratánál?????Így már van miért büntettni B)

Már kettes végén elötte voltam...aztán meg mire megfordultam addigra ért oda...de tény, hogy beszívattam magam a kipörgésgátlóval... :D ;) ;)

Igen tényleg van ott tábla...de már intézik a szerszámokat az eltávolításhoz... :lol: :P :P

Megosztás:

Hát amíg kint van,biztos nem megyek be kocsival...nem tudom mennyibe kerül egy bahajtani tilos táblás bünti,de nem is akarom kipróbálni.....

Én szerintem most pénteken nem is kívánkozok ki a szigetre...inkább ótókázni fogok... B) Akkor már inkább azért büntessenek meg, ne azért hogy parkolok a szigeten... B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.