Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ja Coupe! A srác akitől vettem a verdát...most az intenzíven fexik...ez így szomorúan hangzik...de amikor meghallottam, hogy azért mert elütötte magát egyedül a saját trélerével akkor azért kicsi mosolygósra vettem a figurát...tudom...köcsög vagyok... :D Még jó hogy csak most ,,,, mert ha vétel előtt lett volna hogy írja alá az adásvételit?? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 36e 120 eur+posta... 20-25be nem érdekel forge másolat? mi azt lőttük a puntoban. dupladugattyús, fain hang. szerintem próbálj ki 1et, és ha nem jó, visszaadod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Kúúúton...akarod tudni mi van a kúton...én tudom... B) :D ;) Na ugyan az van az auchanban is... ;) :lol: Ebben az a vicces, hogy a kutas megveszi az auchenban az ócsó dem ég jó olajat...közben már az auchanos rég belerakott egy még olcsóbb még szarabbat... :P :P ;) hát bizti mind full origi doboz, lehetett hallani érdekes sztorikot, nagy általánosságban B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 És kész is...mit fogok csinálni ez után... B) :D raksz bele kis erőt....mert ahogy olvasgattam a Cs-n az oldaladon nem mennek túl jól a seatok ;) .....15.4 nem túl jó idő egy 210LE autótól B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ja Coupe! A srác akitől vettem a verdát...most az intenzíven fexik...ez így szomorúan hangzik...de amikor meghallottam, hogy azért mert elütötte magát egyedül a saját trélerével akkor azért kicsi mosolygósra vettem a figurát...tudom...köcsög vagyok... B) Ez elég szomorú B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 raksz bele kis erőt....mert ahogy olvasgattam a Cs-n az oldaladon nem mennek túl jól a seatok B) .....15.4 nem túl jó idő egy 210LE autótól B) Azok szarok...meg Rábán szarabb a tapadás mint a befagyott Balcsin...amúgy 14.2-14.5 körül mennek...a 230-250LE közöttiek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 20-25be nem érdekel forge másolat? mi azt lőttük a puntoban. dupladugattyús, fain hang. szerintem próbálj ki 1et, és ha nem jó, visszaadod. Köszi nem... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ez elég szomorú B) Koponyalapi törés meg pár ilyen apróság...de már jól van...jövő héten mehet haza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Azok szarok...meg Rábán szarabb a tapadás mint a befagyott Balcsin...amúgy 14.2-14.5 körül mennek...a 230-250LE közöttiek... Lehet hogy szarok,de ők nem ezt mondják.......Vagy nagyon messze vannak a 210Le-től.......viszont akkor nem értem miért azt mondják.....Mentünk mi is a rábán...ott is 15.6 ment sonique mikor még szívó volt a motorja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Koponyalapi törés meg pár ilyen apróság...de már jól van...jövő héten mehet haza... Nem is értem hogy tudta saját magát elüttni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Köszi nem... B) ok. amúgy puntosok elég sokan ezt lövik. újabbat rendeltél amúgy ettől? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 ok. amúgy puntosok elég sokan ezt lövik. újabbat rendeltél amúgy ettől? a 004-et rendeltem...nekem az jó a mért visszavezetett levegő miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Nem is értem hogy tudta saját magát elüttni B) Mondta a Gabi, hogy hogy volt...de elveszem a részletekben...valahogy állt le vele az autóval, de közben nem fért el, aztán előrébbállt, és valamit bkapcsolva ahgyott...aztán egyszercsak jött a verda...de én sem tudom hogy hogy volt pontosan.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Lehet hogy szarok,de ők nem ezt mondják.......Vagy nagyon messze vannak a 210Le-től.......viszont akkor nem értem miért azt mondják.....Mentünk mi is a rábán...ott is 15.6 ment sonique mikor még szívó volt a motorja. nézzük már meg egyszer...pénteken sem akart senki odaállni, hogy na nézzük...pedig én kiváncsi lennék rá...tényleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 hétvégi program ez lesz: első második ezekkel meg is néztem azokat amiket akartam. amúgy debrecenben az egyik kereskedésben áll parlagon egy csoda fekete gsi(persze nem kinn, hanem hátul garázsban bújtatva). 17es alessio felniken. kajak szépen a fényezés, sehol nem lóg rajta semmi. semmi rozsda. és a gyerek megy vele 1-2 havonta semennyit... ja és nem akarja eladni, ha meg akarná 1millát kérne érte. lehet vki ismeri is, egy kereskedő gyereké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 nézzük már meg egyszer...pénteken sem akart senki odaállni, hogy na nézzük...pedig én kiváncsi lennék rá...tényleg... ott álltunk melletted kiváncsian miis B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 ott álltunk melletted kiváncsian miis ;) B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 nézzük már meg egyszer...pénteken sem akart senki odaállni, hogy na nézzük...pedig én kiváncsi lennék rá...tényleg... Szerintem ezzel jól is jártál...... :D B) A 180Le seat is majdnem megevett ;) Egyébként a kékkel nem sokat érek...a sárga meg otthon marad.....Láttátok hogy behajtani tilos tábla van a sziget bejáratánál?????Így már van miért büntettni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Szerintem ezzel jól is jártál...... ;) B) A 180Le seat is majdnem megevett :P Egyébként a kékkel nem sokat érek...a sárga meg otthon marad.....Láttátok hogy behajtani tilos tábla van a sziget bejáratánál?????Így már van miért büntettni B) Már kettes végén elötte voltam...aztán meg mire megfordultam addigra ért oda...de tény, hogy beszívattam magam a kipörgésgátlóval... :D ;) ;) Igen tényleg van ott tábla...de már intézik a szerszámokat az eltávolításhoz... :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Igen tényleg van ott tábla...de már intézik a szerszámokat az eltávolításhoz... B) B) :D Hát amíg kint van,biztos nem megyek be kocsival...nem tudom mennyibe kerül egy bahajtani tilos táblás bünti,de nem is akarom kipróbálni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Már kettes végén elötte voltam...aztán meg mire megfordultam addigra ért oda...de tény, hogy beszívattam magam a kipörgésgátlóval... ;) ;) :lol: Még jó hogy elötte voltál...... :P 70LE különbséggel...... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Még jó hogy elötte voltál...... :P 70LE különbséggel...... B) B) :D Szal ügyi vagyok... ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Szal ügyi vagyok... ;) ;) :lol: Büszkék is voltunk rád B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Hát amíg kint van,biztos nem megyek be kocsival...nem tudom mennyibe kerül egy bahajtani tilos táblás bünti,de nem is akarom kipróbálni..... Én szerintem most pénteken nem is kívánkozok ki a szigetre...inkább ótókázni fogok... B) Akkor már inkább azért büntessenek meg, ne azért hogy parkolok a szigeten... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Büszkék is voltunk rád :D ;) ;) B) B) Akkor jól hallottam a taps és üdvrivalgást a turbo fütyülése közben... :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts