Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

amúgy sajnos 500-600 van kocsira, átírással...szal ezért nézek meg többet, aztán majd döntök a végén.

mondjuk a drágából lehet sokat alkudni az is biztos B)

Azt számold hozzá,hogy + egy 100ast biztos hogy bármelyikre rá kell költeni :D B)

Megosztás:

ja körbe a műanyagok mi pénzbe kerülnek használt állapotban?

gyárilag láttam, hogy műanyag patentokkal vannak felküldve.

meg lehet oldani felragasztással is? vagy nagyon úgy van kitalálva hogy csak patentokkal megy fel?

patental megy fel de ragasztást én amúgysem javasolnám, ha lejön valamiért még mielőtt szeretnéd bármely külső behatás miatt akkor jó ragasztás esetén hozza a festéket is ám

Megosztás:

Hüm-hüm.

Kicsit még gyűjtögetned kellene szerintem, azért mindig van valami cserélendő az ilyen idős autók kapcsán.

most ennyi a keret.

eddig puntoztam, ott is voltak kiadások csak ment az is mindig...

azt meg kétlem hogy attól drágább lenne hozzá a cucc B)

Megosztás:

Na az komoly volt...talán az volt a kadett tali csúcspontja B) B) :D ;)

ott kezdtem kicsit kellemetlenül érezni magamat. Én se szeretek sokmindent egy-egy autón de ő nagyon szélsőséges és nem is gondol bele milyen lehet más izlése ami még normális szerintem. pl az alsó szürke csíknekem nem fájdítja a szememet.

Megosztás:

ott kezdtem kicsit kellemetlenül érezni magamat. Én se szeretek sokmindent egy-egy autón de ő nagyon szélsőséges és nem is gondol bele milyen lehet más izlése ami még normális szerintem. pl az alsó szürke csíknekem nem fájdítja a szememet.

Azért nem szabad rá haragudni......ilyen és kész.....kicsit tényleg kellemetlen volt,hogy ott van a kocsi tulaja és hangosan fikázza B)

Megosztás:

Azt számold hozzá,hogy + egy 100ast biztos hogy bármelyikre rá kell költeni :lol: ;)

Olajcsere nekem : 16000 , átírás 78000 , pollenszűrő 1000 légszűrő 5000 ,,, futóműbeálítás 4500 felnizés gumizás 6000 B) B) Centrál motor csere 1500 2d gyári hangszoró 3000 (FROM DINI) ééésmég menyit eltudnék költeni rá atya-gatya!!!! :D

Ami még lessz: vezérlés 35000 , Hidrotőke : 56000 +munkadíj + benya!!! szal necsüggedj! ;)

Megosztás:

egyik autómon sem cseréltem ezeket egyből. idővel persze igen.-eddig nem volt gond-

persze így lenne az ideális ahogy írod ez egyértelmű.

Ha elszakad a szíj akkor alaphangon 100e a javítás....Én biztos nem kockáztattnék....pláne nem egy teljesen ismeretlen autónál....de ugye nem vagyunk egyformák B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.