Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 róla vki tud vmit? van ilyen gsi is? vagy ez motorcserés volt? lehet még tag is a tulaj. mondhatna/mondthatnátok pár szót róla. fehér gsi Amelyik így kezdi: Megkímélt , rendszeresen szervizelt,,, ja és teljesen törés mentes azt megse nézd! Ja meghogy Chippelve , ilyenojan amolyan szir szar benne stb stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 akkor lassan nem lesz mit megnézni...wááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Amelyik így kezdi: Megkímélt , rendszeresen szervizelt,,, ja és teljesen törés mentes azt megse nézd! Ja meghogy Chippelve , ilyenojan amolyan szir szar benne stb stb.... Ennyi erővel az enyémet se lehetne eladni B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Miért kell látatlanba elkedvetleníteni bárkit az autóvásárlástól ? B) El kell menni oszt megnézni, lehetőleg szagggggértőnek tartott emberke jelenlétében B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ennyi erővel az enyémet se lehetne eladni :D B) A tiéd más kategória...... B) Arról mindenki tudja itt fórumon hogy jó autó!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 akkor lassan nem lesz mit megnézni...wááááá Ne feltétlena kasztnit nézd na azé ne ess ki rajta lehetőleg,,,.... hanem a Moci legyen faja..... vigyél egy hozzáértőt körbe kell nézni ahogy mélykék is mondta.... esetleg amiben kevés a KM -r az gyanus,,, nézd meg mikor mentek nem e húz csíkot nincs e kékfüst beindításkor,,,, az ne ilyesszen meg ha pl hidegen kopog,,, az enyém is kopog kicsit , viszont üzemmelegen nemkopoghat.... kérdezd meg milyen olajjal járt kicsit nézz alá és a tornyokat is sasoljátok meg.... szal mindent ami futómű és motor .... ha rohad a hátsósárvédő ív akkor aztmondom majdnem minden ilyenkorú GSI-n rohad szal ah motor nemeszi az olajat szépen jár a futómű is okésnak mondható akkor meg kell venni!!! B) Psze kicsifika mehet alkudozás miatt!! B) Ui: Kérd meg hogy ha mentek megnézni lehetőleg hideg legyen a motor.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 A tiéd más kategória...... B) Arról mindenki tudja itt fórumon hogy jó autó!!! :P Nyalistaaaaaa... :lol: B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 A tiéd más kategória...... B) Arról mindenki tudja itt fórumon hogy jó autó!!! :D de nem mindenki jön a forumra. és forumon kívül is lehetnek olyan csúnya autók mint Coupejé. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Nyalistaaaaaa... :lol: Te jobb ha megsem szóólasz CUPRABOY B) B) :D És külömben is te csak szeretnéd ha olyan lett volna aGSI-d mint Coupe "sárgasága"!!! ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ne feltétlena kasztnit nézd na azé ne ess ki rajta lehetőleg,,,.... hanem a Moci legyen faja..... Szerintem meg pont hogy a kasztninak kell jónak lennie,motor 100e ft.....Annyiért ki se lakatolják rendesen....És még hol van a fényezés.....De ez csak az Én véleményem B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 de nem mindenki jön a forumra. és forumon kívül is lehetnek olyan csúnya autók mint Coupejé. B) Az enyémnek legalább van rendes teteje :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 ja enyim is a valós km-t mutatja majd ha bemegy az XE, direkt szereztem a digitbe másik számlálót és tegnap lenulláztam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Az enyémnek legalább van rendes teteje :D B) ugyanmá, fikázod mer tetszik B) tudom én hogymegy ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Szerintem meg pont hogy a kasztninak kell jónak lennie,motor 100e ft.....Annyiért ki se lakatolják rendesen....És még hol van a fényezés.....De ez csak az Én véleményem :D B) Ha sztveszem hogy akkor igazából... mindkettőnak jó kellene legyen!!!! De lehet neked van igazad! ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 amúgy, ha úszik a barna kávézacc darabok, meg olajos a kiegyenlítőben a víz, akkor kajak hengerfejes a gépezet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 amúgy, ha úszik a barna kávézacc darabok, meg olajos a kiegyenlítőben a víz, akkor kajak hengerfejes a gépezet? 99.99% SZERINTEM!!!!!!!!!! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 ugyanmá, fikázod mer tetszik B) tudom én hogymegy ez. Csak magadat áltatod ;) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ha sztveszem hogy akkor igazából... mindkettőnak jó kellene legyen!!!! De lehet neked van igazad! :D B) Jó kellene,de azért csodát nem szabad várni egy 92-93as autótól..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 amúgy, ha úszik a barna kávézacc darabok, meg olajos a kiegyenlítőben a víz, akkor kajak hengerfejes a gépezet? a kiegyenlítőben víz-fagyálló kombónak kell lennie ilyen egyszerű. Biztos hogy a főzi a capuccinot akkor hf-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 amúgy, ha úszik a barna kávézacc darabok, meg olajos a kiegyenlítőben a víz, akkor kajak hengerfejes a gépezet? Lehet csak tömítés is...de lehet HF is... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Csak magadat áltatod ;) B) :D ;) jajmá nincs egy jo szavad szegény Bocira. az ezt felírom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 jajmá nincs egy jo szavad szegény Bocira. az ezt felírom B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Jó kellene,de azért csodát nem szabad várni egy 92-93as autótól..... B) Ez a helyes kiindulási alap. Használtautó. Egy pillanatra álljunk meg és emlékezzünk arra, aki nem így akart Gsit venni. .... Ennyi elég, gyorsan ugorgyunk és mormoljunk el egy imát, hogy most már nem fórumozik itt B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 jajmá nincs egy jo szavad szegény Bocira. az ezt felírom B) Mogyorós nem lehet rosssz, de én a Milkát szeretem B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Mogyorós nem lehet rosssz, de én a Milkát szeretem B) :D ;) a színe milka B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts