Xray Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Hát ez pontosan nem derült ki...meg arra sem emléxek már, hogy melyik pályán...de az biztos, hogy aznap megint felünően jó időket ment mindenki... ;) Akkor azsem hiteles, de mé kell csalni :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 én is gyanakszom ezekre a sebességmérő táblákra... zuglóban is ki került jó pár és gyanúsak... egy biztos; 3 karaktert is tudnak mutatni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Hát ez pontosan nem derült ki...meg arra sem emléxek már, hogy melyik pályán...de az biztos, hogy aznap megint felünően jó időket ment mindenki... B) mind1 igazából nem lényeges Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Állítólag nem jók ezek az idők sem...mint ahogy már tökölön volt ilyen...kicsit elöbbre voltak téve a szenzorok... B) Annyira nem lehet rossz...ennyit mentem eddig szinte mindíg.....És mentem mindkét oldalról is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Hazafelé lenéztem a tesómék műhelyébe, és megnéztem a Nissant, meg egy Corsat, és egy 124 Mercit, és valóban csal mindegyik legalább 10-et, igazad volt Gabi B) Ha esetleg valakinek nincs GPS-e és szeretné hogy full pontos legyen az órája szóljon és beállítjuk… :D igazán beírhatnád h melyik műhely az amit kerülni kell mert oda adják másoknak tesztelgetésre a kocsikat B) ;) ez olyan mikor villamosságisnál volt a kabrio és rosszul csukták vissza a tetőt ........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 igazán beírhatnád h melyik műhely az amit kerülni kell mert oda adják másoknak tesztelgetésre a kocsikat B) :D ez olyan mikor villamosságisnál volt a kabrio és rosszul csukták vissza a tetőt ........ igen az ilyenek szeretetre méltóak. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 igazán beírhatnád h melyik műhely az amit kerülni kell mert oda adják másoknak tesztelgetésre a kocsikat B) ;) A Nissan a Bátyámé, a Corsa a szerelő haveré, a Merci meg az én kollegámé! B) És mindegyiknek ott volt a gazdája. De igazad van sok helyen ez megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 A Nissan a Bátyámé, a Corsa a szerelő haveré, a Merci meg az én kollegámé! B) És mindegyiknek ott volt a gazdája. akkor jó csak a szövegből nem ez jött le B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 A Nissan a Bátyámé, a Corsa a szerelő haveré, a Merci meg az én kollegámé! B) És mindegyiknek ott volt a gazdája. De igazad van sok helyen ez megy :D Na ezért lessz az hogy pl mikor fényezik fullra akkor lessz kiszedve a moci is nehogy véletlen,,,, ilyen hibába essenek! ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 akkor jó csak a szövegből nem ez jött le B) Ráadásul mindegyiket a saját gazdája vezette, én elvoltam foglalva a GPS-el B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Na ezért lessz az hogy pl mikor fényezik fullra akkor lessz kiszedve a moci is nehogy véletlen,,,, ilyen hibába essenek! :D B) Max frédi béni stílusban nyomatják! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Ahogy mondod, ami ennél jobban megy az vagy turbós és leeszi a fejed vagy marad a szívó, de kivan könnyítve mint állat, vagy 4 millával többe kerül :D Az 1.6-os szívós gépsasom is lesz még GSi verő... ;) B) 16 alatti időt ment már nem túl fényes állapotában annó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Az 1.6-os szívós gépsasom is lesz még GSi verő... ;) B) 16 alatti időt ment már nem túl fényes állapotában annó ;) Enyémet ugysem vered meg vele :lol: De nem azért mert enyém jobb csakmert nem lessz alkalom mellém álni!! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Az 1.6-os szívós gépsasom is lesz még GSi verő... ;) B) 16 alatti időt ment már nem túl fényes állapotában annó :D Mér még nemaz? ;) Egyébként jól sejtem, hogy a felsorolásból csak a turbós nem igaz rá? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Mér még nemaz? ;) Egyébként jól sejtem, hogy a felsorolásból csak a turbós nem igaz rá? B) Azéé talán nem került még annyiba, mint Anti túrósverdája. ;) No meg aztán a költégek egy nagy része a használatból eredő károk miatt volt :D Most hogy még hiányzik a fél eleje, lehet hogy alulról verné a 15.5-öt B) És még Lali hozzá se nyúlt a chiphez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Az 1.6-os szívós gépsasom is lesz még GSi verő... B) B) elég gsi.hu szaga van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 elég gsi.hu szaga van..... azé ez má bizonyított... :D látványos... színes... olvasmányos... izgalmas... nézhető-fogható-szerethető ;) B) akkó inkább má Zima autója olyan... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 ... ami ennél jobban megy az vagy turbós és leeszi a fejed vagy marad a szívó, de kivan könnyítve mint állat, vagy 4 millával többe kerül B) vagy marad szívó, de nehezebb , és nem kerül 4 milkába :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 vagy marad szívó, de nehezebb , és nem kerül 4 milkába :D B) Hát igen, de kár hogy nem láttam még azt a cééép vasad élőben B) De jó éjszaka dolgozni, még a neten is unalom van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Hát igen, de kár hogy nem láttam még azt a cééép vasad élőben B) De jó éjszaka dolgozni, még a neten is unalom van ;) Nekem volt szerencsém MOR16V autóját megcsodálni ,,, sőőőt vitt is vele huhuhu apám tiszta izom az a GSI!!!! B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Küdddtem meghívót. Ezért kerestél ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Küdddtem meghívót. Ezért kerestél ? B) Húúú köszi ,,, B) már Mr mantától is kaptam 1 egy! nagyon rendes a társaság!! ,,,,,de nem nemezért kerestelek hanem azért hogy nemtudsz e valakit , akinek van bescennelt F Astra GSI számlapkészlete... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Húúú köszi ,,, B) már Mr mantától is kaptam 1 egy! nagyon rendes a társaság!! ,,,,,de nem nemezért kerestelek hanem azért hogy nemtudsz e valakit , akinek van bescennelt F Astra GSI számlapkészlete... :D GSi-é ugyan nincs, de úgyis nagy photoshoppos vagy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 GSi-é ugyan nincs, de úgyis nagy photoshoppos vagy B) http://img6.tar.hu/mackosajt/img/18483755.gif B) De lehet bescanneltetem a régit amit kiveszek..... de NAGY THX maci!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Mit akarsz csinálni? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts