redline Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 meg veszek egy viz höm.jeladót is.. hogy azt is kizárjuk. Aztán vasárnap megyek le kiskőrösre, majd meglátjuk "hosszú" távon mit produkál. lehet át kellene nézetnem tech1 el.. hátha kidobna vmit :lol: nekem még van egy ami jo, azt szivesen kölcsönadom, én fölöslegesen vettem pénteken meg dolgozom is és akkor Ujpesten vagyok a tech1-et meg sztem próbáld ki! a patyinak is van, de ők ezen a héten sztem semmit nem vállalnak be :lol: bár egy mérés nem tart sokáig, sztem dobj rá egy telefont Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Raptor féle? Majd kivi leszek rá élőben.. mennyire csüccsent le a verda... igen az jol néz ki, de sztem egyenlőre nem vészes...elől lehetne lejjebb is.....elgondolkoztam egy toldaton a lököshöz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Red: mennyi elől és hátul az ültetés? (40/40mm) ? Tényleg erről mi a vélemény? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVW 4darag rugó és gátló? Nem ócsó egy picit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 ócsóóóó húsnak híg a leve :wink: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Akkó azt mondod gagyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 jaja 40/40 (elméletileg) hatul okes, meg jol is nez ki de sztem elől lehetne picit lejjebb is...bár ezt a kijelentést még lehet megbánom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Akkó azt mondod gagyi? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 kanyarstabilitás jobb lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Aztec: azon gombolkodzam jövő hónapban beujjítok egy ilyen "szettet" :lol: Max széthullik darabokra és szidni fogom mint a bokrot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Aztec: azon gombolkodzam jövő hónapban beujjítok egy ilyen "szettet" :lol: Max széthullik darabokra és szidni fogom mint a bokrot. Te tudod! Csak számold ki mig ideér, utalsz,stb... kontra normális gátló rugókkal itthon :idea: Megéri eeee :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Itthon horror árak vannak ha jól tudom. 4 rugó vagy 40ropi és a gátlók? (mondjuk csak 2 első kéne mert a hátsók monroe reflex-ek) Írtam a weboldalon található email címre,hogy mwnnyi az annyi. Lehet nem is szállitanak MO.-ra :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 akkor ebayon kő konit nézni pl :idea: de itthon is lehet rugót 20 körül kapni... stb... mert pont a futómű az amivel nem jó jáccani, mert sok múl6 rajta :wink: szherintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 tudom :lol: Most is ugy érzem magam mintha egy telefonfülkét vezetnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Nem is tudtam,hogy Redi ennyire híres ember :lol: http://www.redlinemotorsport.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 tudom :lol: Most is ugy érzem magam mintha egy telefonfülkét vezetnék :lol: ez az! ha meg most veszel vmi fost, akkor 2x fogsz rá költeni, mert a végén úgyis egveszed a jobbikat! én legalábbis már fázom az ilyen és ehhezz hasonlow dolgoktól... nomeg kintről hoatod ha szar, akkor basz6tod, ha garin belül van vmi tré akkor az se kis ramazuri,stb.... gondolom vágod mire gondolok... én anno 1-2 dologgal eljátszottam ezt, utána rájöttem inkább legyen drágább de képviseljen normális szinvonalat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Ebben igazad van. Akkor gyüjtögetek tovább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Ebben igazad van. Akkor gyüjtögetek tovább :lol: éd it et titátom minte etes akaloma' :lol: viszont ha vannak fejlemények a projectedben akkor szóljál, írjál stb... viszont need hint! TFH one 1 betöltőm, aminek megvan a gyűrűje meg maga a záró része... viszont nincsen olyankis pöcke, mint Kess betöltőjének, ahonnan össze lehetne kötni a tank részével... Hegesszek oda 1et? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Aztec ezt nem tudtam dekódolni :lol: encryption error van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Egyszerűbb megoldás: Kell szerezni motorbontóból, kompletten... kb. 6000HUF utána már csak be kell építeni, esetleg kulcsot készíttetni hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Aztec ezt nem tudtam dekódolni :lol: encryption error van ;) nu akkor kiszótárazom magam :lol: adott a betöltő, ilyet már láttál gondolom, ha nem ott a kép :wink: de nekem nem komplett szettben érkezett, mert ez eredetileg mocihoz van! Van egy gyűrű rész amiben elforgatod magát a qpakot, amit ha tankolsz kiveszel. Idáig stimt? Namost nekem csak gyűrű+középrész van, magyarán hátul nincs semmi nincs megoldva hogyan jut le a tankig :idea: ezt kellene eszközölni if decode problem exist then go2 http://www.szotar.szatki.hu/aztec-magyar Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 höhö... :twisted: szépen veszel méretre gumicsövet, és legyártod házikókány módszerrel... jobbat sajna nem tudok Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 @FB a umacső az evidens. De az hijányzik nékem amire a gumicső lészen húzva :idea: S azt nem tudom h merjem e felheggeszteni a betöltőre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 akkor ebayon kő konit nézni pl :idea: de itthon is lehet rugót 20 körül kapni... stb... mert pont a futómű az amivel nem jó jáccani, mert sok múl6 rajta :wink: szherintem! Valamelyik futóműtuningos cég foglalkozik beszerzéssel, potom 34e.ft/db áron hozzá is lehet jutni az elsőkhöz. :roll: akcijósan :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 aztec - magyar szótár ready. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Ebből vajh' ki jött ki győztesen? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts