Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 16 szelepes lett a kocsim B) Visszatetted a 'hátlapot' ??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Visszatetted a 'hátlapot' ??? B) Mindenki szaladjon le azt nézze meg megvan e még a GSI-je hátulja... B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Mindenki szaladjon le azt nézze meg megvan e még a GSI-je hátulja... :P :P ;) nekem nem volt rajta B) ez sem ;) semmi sem ;) :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 nekem nem volt rajta B) ez sem ;) semmi sem ;) :lol: B) :D Addig örülj...ebbe a kategóriába egy IFA is belefér??? Rakhatunk egyet este a hátuljára... :P :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 EZ MEKKORAAAAAA B) B) :D ;) :fetrengős: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 EZ MEKKORAAAAAA :D ;) ;) :lol: :fetrengős: A tied meg súlyos :P :P Másodpercek teltek el, míg leesett... B) B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Addig örülj...ebbe a kategóriába egy IFA is belefér??? Rakhatunk egyet este a hátuljára... B) :D ;) másfél éve van egy felirat a kesztyűtartóban de félek rátenni nehogy valami paraszt lelopja és ereklyeként őrizgesse....meg ha eladom leggyen valami emlék B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 másfél éve van egy felirat a kesztyűtartóban de félek rátenni nehogy valami paraszt lelopja és ereklyeként őrizgesse....meg ha eladom leggyen valami emlék B) Olyan nincs Redi...már miért adnád el..még csak kicsit rohad...most már használd ki amit tud, aztán gotodini... B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 másfél éve van egy felirat a kesztyűtartóban de félek rátenni nehogy valami paraszt lelopja és ereklyeként őrizgesse....meg ha eladom leggyen valami emlék B) Izéééé én elfogadom ha elajándékoznád... :D ;) ;) Nekem nem az origi van fent B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 A tied meg súlyos :D ;) Másodpercek teltek el, míg leesett... B) B) ;) :lol: :P :P ötletes csupa nyelvtan! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 ...a nyelvtdolgról jut eszembe...ha soltvadkerten van ilyen a fagyizóban, ilyenből én is lenyomok huszon X adagot mint Laci... B) B) :D csokissütiiiiiiiiiiii... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 másfél éve van egy felirat a kesztyűtartóban de félek rátenni nehogy valami paraszt lelopja és ereklyeként őrizgesse....meg ha eladom leggyen valami emlék B) Ez pont olyan, mint üléshuzat. Nem azért van az autó, hogy használjuk ? :D ;) Parasztoktól való félelemben akarod leélni az életed ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ez pont olyan, mint üléshuzat. Nem azért van az autó, hogy használjuk ? B) :D Parasztoktól való félelemben akarod leélni az életed ? B) Látod...Piiista is használta a Caravant...és még jól el is adta...és még életben van...szal irány a műanyagfeldolgozó, kunyizol jó pár műanyag flakont, meg kicsit kiegészíted a még szabadonmaradt lukakat némi cigisdoboz és papírzsepimaradékkal...és biztos a siker... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 ...a nyelvtdolgról jut eszembe...ha soltvadkerten van ilyen a fagyizóban, ilyenből én is lenyomok huszon X adagot mint Laci... ;) ;) :lol: csokissütiiiiiiiiiiii... Nemkicsit +18 as karika!!! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 ma is veszélyesen közel parkoltam Albihoz úgyhogy lehet akkor nekem hiányzik most valami? huhha minnyá meg is nézem B) Mindenki szaladjon le azt nézze meg megvan e még a GSI-je hátulja... B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 ma is veszélyesen közel parkoltam Albihoz úgyhogy lehet akkor nekem hiányzik most valami? huhha minnyá meg is nézem B) Tód má ki az orcád. Had égessem ki én elsőnek az új bőrbelsődet B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Hú tényleg működik az autóm és még csütörtök is van B) fél11-11 fele érek csak ki...ha gondolod addig hagyj meg egy szál cigit :D Tód má ki az orcád. Had égessem ki én elsőnek az új bőrbelsődet B) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Hú tényleg működik az autóm és még csütörtök is van B) fél11-11 fele érek csak ki...ha gondolod addig hagyj meg egy szál cigit B) Úgysem bántanám toood jól :D De megnézni már nagyon megnézném ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Rendicsek, ki is próbálhatod ha akarod, most még kénylemes is csak még elég durva nyers bőr szaga van... Úgysem bántanám toood jól B) De megnézni már nagyon megnézném B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 ....még elég durva nyers bőr szaga van.... Állat B) B) Még jó, hogy nem Norbi csináltatta, mert akkor biztos fel kellne húznom valamit a farmerra, amit védi az üléseket :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Pííísta! Kicsit kékesen füstöl a senátor... Generál lesz... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Jah...hallottátok, hogy neten talált gyorsulgatós videó miatt van most balhé??? Eljárást indítottak egy embörke ellen... Laci 4 törölheti is az oldalát, mert életfogytot kap a brigád... ;) :lol: Nah.. én csak most értem haza a melóból, és reggel 6:30kor láttam bent Tv-ben.. fel is vettem telcsire, de átkonnvertáláskor a hang elvész.. (pedig pont az a lényeg) Szal a lényeg, már akkor gondoltam, beírok ide, hogy ki mit gondol.. mert az oldalam gerincét képező videók között biztos lenne jópár ami hasonlóan kellemetlen lehet :S Át is nézem majd őket.. amúgy is most akartam, mert .mov ból épp konvertálgatok divx-be, mert taliztam egy egész jó progit hozzá. Max kivágok részleteket.. vagy a rendszámokat valami videoeditor progival el kellene homályosítani. Bár párunk kocsija eléggé egyedi ;) Nem tudom mi a bizonyító értékü, mi alapján lehet ellenünk fordítani a videókat. Szal nem tom mi legyen.. B) Kár lenne a sok jó videóért.. ;) Nem! Hol lehet erről olvasni? :P Mondjuk egy videó gondolom elég bizonyító erő B) De ki jelentette fel? A pékség elkezdett nézelődi tecsőn és kiszúrtak egy srácot? Nah.. megkerestem.. bár ez nem az amit én láttam, de ugyanarról szól! Illetve ugyanaz az eset, csak én a kishíradóban láttam. Hír link Full ablakos videó Hát ezek után jó kérdés mi van.. asszondják, mivel május 1 elött volt, így az akkori szabályok érvényesek.. (ránk is az lenne) Viszont nem tudom, hogy keresték meg a usert? rendszámot nem látok.. jó, a gyerek feje látszik.. de akkor is .. nem tom.. Mint ahogy azt se, mi legyen az oldalamon lévő videókkal? Azt elvileg meg tudnám csinálni az új oldalammal, mert épp ilyenen dolgozok, hogy pl csak regisztrált emberek nézhessék meg őket, de onnan akkor is tovább tudna terjedni.. Lásd Kiskecsó és a turbós gsi-s videó.. nem vagyok elég okos.. :D Ki mit mond srácok?! Elsősorban a videókon szereplők, de persze mindenki véleményére kiváncsi vagyok! Szedjem le az összeset? Szelektáljuk őket? Vágjunk ki belőle részleteket? Legyen joghoz kötve a megnézhetőség? (ez esetben csak olyanok kaphatnának, akiket ismerünk, mert reggelni bárki reggelhet..) Esetleg lenne két részlet, olyan videók, amik nem tünnek gázosnak, ez mindenki részere élérhető lenne, a többi meg mondjuk csak nekünk.. Vagy maradjon meg mind, mert belevaló f...a gyerekek vagyunk, és mi kitartunk itt is? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Lehet Én is belevágok.....hátha nekem is hozz annyit hogy Afrikába menjek nyaralni B) B) :D ;) De az is lehet, hogy ez már kint volt... gyűjtött a hazaútra ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
birozee Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 hello vennék gsi astrát olyan 600e körül, vagy természetesen olcsóbban. hirtelen ezeket láttam: astra gsi 2.0 16v vki esetleg ismeri valamelyiket? vagy van vkinek eladó hasonló árkategóriában? előre is kösz a válaszokat, segítségeket. Üdv. Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 B) Még nincsen kész! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts