Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Naaaaaaaaaaaaa szép az a seat,de a közelében sincs az enyémnek ;) B) :D A színe biztos nem..... Amúgy ha lehet és hosszú távra tervezel én biztos hogy megérdeklödnék egy utólagos lakkozást ;) B) Nem gondolkozok semmi ilyesmin...szétszendi meg minden...inkább legyen matt...szarom le, de ne zörögjön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Nem gondolkozok semmi ilyesmin...szétszendi meg minden...inkább legyen matt...szarom le, de ne zörögjön... Ennyire pozitív kijelentést még nem halottam tőled mostanában! B) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Norbi papucsokat lop... ;) :lol: :P http://www.kepfeltoltes.hu/080508/user_874...ltoltes.hu_.jpg Lehet Én is belevágok.....hátha nekem is hozz annyit hogy Afrikába menjek nyaralni B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ennyire pozitív kijelentést még nem halottam tőled mostanában! ;) :lol: B) Még csak 1 napos sincs az autó :P :P B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Lehet Én is belevágok.....hátha nekem is hozz annyit hogy Afrikába menjek nyaralni B) B) :D ;) csak arra figyelj, hogy párban legyen, mert a kacsalábasokat csak korlátozott darabszámban veszik át... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Még csak 1 napos sincs az autó :lol: ;) B) B) :D Mááá 1 órája elmúlt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Norbi papucsokat lop... ;) :lol: :P Nemkéne..... B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Még csak 1 napos sincs az autó ;) :P B) B) :D Ez igaz ;) Na most jön az óttás Antinak: Coupé nemtom hogy vagy vele, de te jól éreznéd egy olyan verdába ami tök gyári és semmi saját kézmunka nincs benne??? ;) 'Csak 10 es kulcsot ne adjatok Anti kezébe' jeligére!!! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ez igaz B) Na most jön az óttás Antinak: Coupé nemtom hogy vagy vele, de te jól éreznéd egy olyan verdába ami tök gyári és semmi saját kézmunka nincs benne??? B) 'Csak 10 es kulcsot ne adjatok Anti kezébe' jeligére!!! :D ;) Honnan tod, hogy nincs benne kézimunka...tegnap egész este benne élvezkedtem... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Nemkéne..... B) B) :D ;) Jaaaa...bocs...téged is figyel az APEH... ;) :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Mááá 1 órája elmúlt... :D Ne azt nézd mikor elöször megláttad a kereskedésbe,és rögtön atomjaira szedtétek ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Nemkéne..... B) B) :D ;) Norbi kijössz lurdyhoz??????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ne azt nézd mikor elöször megláttad a kereskedésbe,és rögtön atomjaira szedtétek ;) B) B) Sonique vóóót...mondtam, hogy várjuk meg a papírjait legalább...de mire odanéztem, már géptető felnyitva, mociburkolat szakszerűen eltávolítva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Honnan tod, hogy nincs benne kézimunka...tegnap egész este benne élvezkedtem... B) B) De hülevagy bazze :fetrengek: :D ;) ;) mondjuk nem erre a kézimunkára gondoltam de lazán kivágtad magad :lol: :P Szegény Detti :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Szegény Detti B) :D Ki mondta, hogy Antié volt a kéz? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 De hülevagy bazze :fetrengek: B) B) :D mondjuk nem erre a kézimunkára gondoltam de lazán kivágtad magad ;) ;) Szegény Detti :lol: :P Méé kinézed belőlem, hogy csipkét verek bazzz... :P :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ki mondta, hogy Antié volt a kéz? B) Na a másik nagydumás :D B) Sanyi csak nem a tiéd volt??? ;) ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Méé kinézed belőlem, hogy csipkét verek bazzz... ;) ;) :lol: Őszinte legyek vagy udvarias??? B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Őszinte legyek vagy udvarias??? B) B) :D A kettő együtt nem megy miiii??? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Norbi kijössz lurdyhoz??????????????? Igen, tervezem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 A kettő együtt nem megy miiii??? :P :P B) B) :D Dehogyisnemmegy! ;) De ha egy ekkora váltás nem okozott problémát hogy márkaváltás .... Akkor a másik már csak apróság ;) :P ;) Remélem kielégítően udvariasanőszinte voltam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Igen, tervezem Pehi Csabiékkal akarunk menni szombaton,vagy külön....Mikora tervezzük az indulást? ui:ha esetleg mégse jönnél ki......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Sonique vóóót...mondtam, hogy várjuk meg a papírjait legalább...de mire odanéztem, már géptető felnyitva, mociburkolat szakszerűen eltávolítva... ;) naaaaaaa B) te ugyis jobban szét fogod szedni B) no itt egy kellemes darab .. 400Ps jol al neki az ültetés és a kormányod nem eredeti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Kétféle Cupra kormány volt...volt a piros vonallal, meg a sima ami nekem is van: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 16 szelepes lett a kocsim B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts