Sonique Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Na Sonique írjáááá mááá hogy milyen vóóót... :lol: Dinamikus nem??? :lol: :P :lol: jo van na oszinak neztem a xenon jat :sowwy: 70 az ident 86 a gyari trafo :lol: mit dinamikus, qrva jol megy semmi baja kellemes csalodas sokkal szarabra szamitottam jol autozhato és a fö hogy qrvajok a fékek és a futomü .. kövi autonak siman én is elfogadnam csöndes kényelmes ... szoval JO Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Én is sokkal rosszabra számítottam...amikor a srác vezetett és 3-an ültünk benne, akkor elkönyveltem, hogy nehéz...de azért ma bebizonyosodott hogy nem megy szarul...és hát a futómű meg a fékek... :sowwy: jók az ülések is nagyon...szal pöpec... piszkálódni meg lehet...de ez így marad...tudja amit tud...A-ból B-be hibáltan... :lol: Ja és a GSI-sek azért kössék fel a gatyájukat...legalább is a nagyszájú "Leont verek" brigádból... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 jo van na oszinak neztem a xenon jat :lol: 70 az ident 86 a gyari trafo :lol: uhhhh...az kemény... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ja és a GSI-sek azért kössék fel a gatyájukat...legalább is a nagyszájú "Leont verek" brigádból... :lol: :lol: :lol: A versengés a vérünkben van :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ....piszkálódni meg lehet...de ez így marad...tudja amit tud...A-ból B-be hibáltan... :sowwy:.... HÖ-Hö_hö. Használd egészséggel, oszlopokat kerüld :lol: Valami normális rendszámot kaptál legalább ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Xray kartács mondcsak, nem dizájnolnál az úr(ak)nak valami ilyesmit csak Seat felirattal? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Valami normális rendszámot kaptál legalább ? KYC - 911 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Xray kartács mondcsak, nem dizájnolnál az úr(ak)nak valami ilyesmit csak Seat felirattal? :sowwy: Utánzóóóóó :lol: Amúgy ne barkácsoljon, mert Anti miatt nem lesz külön csoport :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 KYC - 911 Nem is rossz, egy kis Pori utalás :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Utánzóóóóó :sowwy: Amúgy ne barkácsoljon, mert Anti miatt nem lesz külön csoport :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 tessék anti logojat lecserélni :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Norbi, Itt egy csapatós a kedvenc kaszniddal :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ha valaki csinál olyat, amit Albert és én mondtam, akkor visszatérünk a kérdéskörre :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 tessék anti logojat lecserélni :P http://web.interware.hu/sonique/seat_%20copy.png :sowwy: :lol: :lol: na majd megvizslatjuk az autót , csak összefutunk valahol bár ti előbb megtudjátok mennyire okés! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 tessék anti logojat lecserélni :lol: http://web.interware.hu/sonique/seat_%20copy.png :sowwy: szemlátomást hasonlít az álltalam kreált logóra!!! :lol: Kicsit kilóg alóla a MOTE logó árnyéka de nemrossz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 A Cupra azért jobban hangzik... :lol: Jah...911 lett a rendszám...ettől tegnap egy Subis úgy megrémült, hogy le is kanyarodott... :lol: :lol: De egy S3-mal jót toltunk... :P Jah...hallottátok, hogy neten talált gyorsulgatós videó miatt van most balhé??? Eljárást indítottak egy embörke ellen... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Anti , Fóóóóton nem jártatok ugye??? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Anti , Fóóóóton nem jártatok ugye??? :sowwy: Nem...úgyhogy az Redire maradt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 A Cupra azért jobban hangzik... :P Jah...911 lett a rendszám...ettől tegnap egy Subis úgy megrémült, hogy le is kanyarodott... :lol: :P De egy S3-mal jót toltunk... :lol: Jah...hallottátok, hogy neten talált gyorsulgatós videó miatt van most balhé??? Eljárást indítottak egy embörke ellen... :sowwy: ja ja épp néztem a híradóban, de ez mekkora buziság ugyan is én úgytudom hogy akkor büntethető közuti kihágásnál ha épp tetten érés van, Amúgy meg ha mondjuk aztmondom hogy eza videó már 1 éve készült akkor is megbüntetik?? Én simán fellebbeznék,,,, még jó hogy leszedttem a Hondás videóim a yuturól volt ott 200 feletti óra állásom is :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Nem...úgyhogy az Redire maradt... :lol: Na akkor lehet nem lessz légszűrőházam :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 2008.Május 9-11 (12) Dunaújvárosi Kadettklubb tali a megszokott helyen ---------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Karesz (szervezőbiztos) 2. B.I.G. (hangulatkarbantartó) 3. Fatergenyazolibácsi (legeslegelsőönkénteskadettklubtag) 4. ----- 5. Mazsa 6. Suba és Anita(Muhaha) 7. Pehi Csabi és Vanda 8.Racce (akocsogalapító) 9.vaszi87 (ott a helyem, itt lakom... :-) 10. Cat 11. opelzsolt (remélem jó idő lesz :lol: ) 12. Berlina és a jobbik fele(persze csak ha szívesen látnak minket...) 13. Tomi és párja (valszeg nem tudunk ott aludni, de ez még változhat, a jó idő jól jöhet :P ) 14. Elfix ( láthatattlan ember ) 15.Opeltomi & Boogie. Telefonos segíccség kell majd. 16.Kenny+kisérő. /remélem ez az ideit olcsóbban meguszom./ 17. Évi+ Árpi és Lili; két C-Kadéttal (megpróbálunk eljutni) 18.Kicsi20-ár+párja Brigi(vasárnapra) 19.Oscar (angol soför) 20.Norbee1.6D (ha szivesen látnak és minden összejön :-)) 21.Atis péntek-szombaton, a kadett már majdnem teljesen kész... :lol: 22.Xaba (lehet Péntek du. de Szombat valószínübb és elméletileg Vasárnapig) ha a nátha nem fektet meg.. 23.Kicsi Huszár + a doboz, ha a váltóm is úgy akarja + még valaki ha egyedül lenne kocsi nélkül és le akarna jönni... 24. Soly + Andi (Hozzuk Rob-ot is! ez azt jelenti, hogy még 2 db E kadett cabrio berone csatlakozik! Csak azért, hogy Pehi Csabi ne tudjon vagizni egyedüliként fedél nélkül!) 25. ICE + az ő Tündikéje (Eddig 70% hogy összejön...Reménykedük nem jön közbe semmi) 26. Jani még 1 cabrioval 27.Diny(és nem Cabrioval)Szürkével:) 28. Balázs (szombat csak késő délután + vasárnap) ................................ Csakhogy ha valaki még kedvet kapna... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Utánzóóóóó :lol: Boccs kékfüstös, nem tudtam hogy már javasoltad Jah...hallottátok, hogy neten talált gyorsulgatós videó miatt van most balhé??? Eljárást indítottak egy embörke ellen... :lol: Nem! Hol lehet erről olvasni? :lol: Mondjuk egy videó gondolom elég bizonyító erő :sowwy: De ki jelentette fel? A pékség elkezdett nézelődi tecsőn és kiszúrtak egy srácot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 2008.Május 9-11 (12) Dunaújvárosi Kadettklubb tali a megszokott helyen ---------------------------------------------------------------------------------------------- 27.Diny(és nem Cabrioval)Szürkével:) ................................ Csakhogy ha valaki még kedvet kapna... :sowwy: :P :lol: :lol: :lol: menni kell, hogy legyen lent legalább 1 neoluxfehér rettenet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Megszűntettem a cégem. Most hivott a könyvelő hogy tételes ellenőrzést kaptam az apehtől a megnyitás óta. Az egyetlen vagyonom a GTE, lehet kell szerezzek egy háromajtós piros Kadettot hogy ne a GTE-t vigyék el. Nem lesz jó kedvem egy darabig az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Megnéztem wiwen a csajt, elég jó :lol: :lol: :lol: KYC - 911 Hehe, segélyhívó? :P Te leszel a sárga mentőangyal? :lol: Jah...hallottátok, hogy neten talált gyorsulgatós videó miatt van most balhé??? Eljárást indítottak egy embörke ellen... :sowwy: Jaja, balaeseteknél már eddig is bizonyító erejű volt a saját videó felvétel (mint pl a mecseki motoros), úgy látom átveszik a bírósági gyakorlatba baleset nélkül is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts