Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Jó játék... ..én is megnéznék egy ilyet mondjuk tisztes távolból... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 elvileg murnyálkodik még valamelyik polcon egy pözsó légzsák.... meg pözsó 307 műszerfal, meg kormány :lol: csak meg kéne találni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Énis, énis!!!! Robbantani akarok!! :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 légzsákos kormánnyal vigyázzál mert elég tisztességes módon pofán tud küldeni ha valamit rosszul csinálsz.... kiszerelt állapotban durrantottunk el múltkor légzsákot és 2 m magasra repült :lol: Na ezé' nem macerálom inkább. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 ....Corsát venni.... Neked is magyarázhat az ember :smt019 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Neked is magyarázhat az ember :smt019 Enyhítő körülmény, hogy nem nekem lesz! :lol: Bár ha nem fog tesseni, akkor igen.De ez még nem a vadászrepülő projekt!Csak a kezdeti, pénzelőteremtő fázisa! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Enyhítő körülmény, hogy nem nekem lesz! :lol: Bár ha nem fog tesseni, akkor igen.De ez még nem a vadászrepülő projekt!Csak a kezdeti, pénzelőteremtő fázisa! :!: Naaaaaaaaaaaaaaaaaaa azért :lol: ;) :( :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 wolfi küggyé nekem is pü-t, hogy mikor jössz ujpöstre mert pénteken már nem vagyok tanfolyni és akkor esetleg ha emberi időben mész akkor el is kisérlek sztem (meg ugye nálam a kapcsoló...remélem még megvan a csomagtartóban :lol:) más... bennvannak a sárga konik meg a 40es h&r rugók 8) 8) jóság Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Találtam a neten pár képet arról, hogy a rendőrök is ugyan úgy szabálytalankodnak mint mi! Ezt eddig is tudtuk csak most le is fényképezték őket! Mit keres a sinen? Vollogót nem kéne ON állásba tenni? A kép szerzője azt mellékelte a képhez, hogy van elörébb is pont ugyan ilyen tábla! csak hát szegény a bótig nem tud elsétálni a másikoldali parkplaztól! Az rendben van, hogy kameráznak de miért a járdán és a zebrával szemben parkolt le az ültetett Nivaval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 tomi! ezt mér pont a gsi topikba? :shock: a képeket én nem veszem linkre, de emlékeim szerint egy hozzászólásban 3... :roll: majd szól valaki, akit zavar Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 ehhez csak ennyit tudok hozzáfűzni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Jaj el is felejtettem, hogy csak 3-at lehet! Bocsika de ha a modinak nem tetszi mindjárt harmadolom! A link meg akkor kell ha nagyobb mint 640x480 nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Mindenki ragadt már benn dugóban a kereszteződésben! És ő is na persze ő is pofátlankodik ráadásúl felvan festve sárgára a kereszteződés amin nem ragadhatsz bennt mert ha rendőr meglát az 10 rugódba kerül! Őt ki bünteti meg? Egy egészséges szervezetnek min 6 óra alvás kell! Szabályosan fordult meg a lelkem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Kik is ültek benne? Rokkantak is lehetnek rendőrök? Szóval akkor mégsem kell előre rendszám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Mégsem működik a Budaörsin a trafis doboz? Persze annak nem lehet helyszinen fizetni! :wink: Melyik biciklis szól be ennek az autósnak, hogy öreg a sávomban parkolsz vazzeg! Kicsit hosszú lett de szerintem elgondolkodtató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Jaj el is felejtettem, hogy csak 3-at lehet! Bocsika de ha a modinak nem tetszi mindjárt harmadolom! A link meg akkor kell ha nagyobb mint 640x480 nem? tedd meg lécci, alakitsd át őket linkre igen akkor kell ha nagyobb mint 640x480 (vagy kb 150K) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Azért tettem ide mert mi beszélünk a legtöbbet a kékekkel és így legalább tudjuk, hogy ők is emberek. Mi meg GSI tulajok vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 tedd meg lécci, alakitsd át őket linkre igen akkor kell ha nagyobb mint 640x480 (vagy kb 150K) Egyik sem nagyobb 60573bájt-nál és 480*360-nál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ha nem tetszik tedd át de a következményeket te viseled majd! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Jaj el is felejtettem, hogy csak 3-at lehet! Bocsika de ha a modinak nem tetszi mindjárt harmadolom! A link meg akkor kell ha nagyobb mint 640x480 nem? 3db felett is link kell ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ha nem tetszik tedd át de a következményeket te viseled majd! :twisted: Nekem teccik, szóval ne bántsátok légyszi, viszont lehet, hogy el kellene küldeni a főnökeiknek! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 wolfi küggyé nekem is pü-t, hogy mikor jössz ujpöstre mert pénteken már nem vagyok tanfolyni és akkor esetleg ha emberi időben mész akkor el is kisérlek sztem (meg ugye nálam a kapcsoló...remélem még megvan a csomagtartóban :lol:) más... bennvannak a sárga konik meg a 40es h&r rugók 8) 8) jóság Raptor féle? Majd kivi leszek rá élőben.. mennyire csüccsent le a verda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Nah szóval! Ki lett szedve végre a nyamvadt lambda, de nem vok teljesen boldog. Kijött elég egyszerüen(mármint a láng behatása után) :angryfire: Pedig azthittem már csak a :chain: segít.. Az IQbélától használt pedig beficcent. Ami fura, majd csinálok képet, hogy maga a szonda csálé, ferde volt!! hogy mitőől? :shock: Na a lényeg.. jöttem hazafelé janóéktól, elég nyugisan. a fogyasztásom bc szerint olyan 8.6-9 liter volt. MOndom juhéééé ez királyságos.. Aztán "hazai pályára érve" gondoltam megprószálom gyorsulást,torpanást. 1es alapjárat--padló.. :lol: ugyanaz mint régen... Viszont érzésem szerit olyan 2ezertől padlózva nyomatékosabb.. 3ezernél odalépve elpörgeti a kereket is.. (igaz, már nem a michi gumik vannak elöl, hanem a dunlopok.. nem tapadnak annyira sajnos :( ) Szóval furi. Aztán megáltam a parkolóban. a kis kergetés után 10.3volt a fogyim. és ami furcsa, ahogy álltam a parkolóban és hagytam járni a motort, hogy visszahüljön, szép lassan lépkedett felfelé a fogyi.. 10.4... 10.5 egészen felment 11ig.. akkor leállítottam. aztán nemrég hazadobtam a barinőmet. visszafelé egy pillanatra bevillant a mocikontrol.. :evil: Kivillogtam ugyanaz mint a "régi" szondával a 13as... "oxygen senzor No change in voltage/open circuit" :evil: :evil: Bááz.. lehet ez a szonda se az igazi, vagy vmi más kaki van :evil: :lol: ;) Fogyi meg 10.9 nem hajtva...(igaz, csak 10km-eren, elötte meg meghajtottam) Lehidalok.. nah mindegy.. holnap megkérdem mennyi egy gyári új szonda.. meg veszek egy viz höm.jeladót is.. hogy azt is kizárjuk. Aztán vasárnap megyek le kiskőrösre, majd meglátjuk "hosszú" távon mit produkál. lehet át kellene nézetnem tech1 el.. hátha kidobna vmit :D Jah. janóéknál meg jól eldumáltam a sráccal.. egy vectrás krapi... 2.0 16v Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Nah szóval! Ki lett szedve végre a nyamvadt lambda, de nem vok teljesen boldog. Kijött elég egyszerüen(mármint a láng behatása után) :angryfire: Pedig azthittem már csak a :chain: segít.. Az IQbélától használt pedig beficcent. Ami fura, majd csinálok képet, hogy maga a szonda csálé, ferde volt!! hogy mitőől? :shock: Na a lényeg.. jöttem hazafelé janóéktól, elég nyugisan. a fogyasztásom bc szerint olyan 8.6-9 liter volt. MOndom juhéééé ez királyságos.. Aztán "hazai pályára érve" gondoltam megprószálom gyorsulást,torpanást. 1es alapjárat--padló.. :lol: ugyanaz mint régen... Viszont érzésem szerit olyan 2ezertől padlózva nyomatékosabb.. 3ezernél odalépve elpörgeti a kereket is.. (igaz, már nem a michi gumik vannak elöl, hanem a dunlopok.. nem tapadnak annyira sajnos :( ) Szóval furi. Aztán megáltam a parkolóban. a kis kergetés után 10.3volt a fogyim. és ami furcsa, ahogy álltam a parkolóban és hagytam járni a motort, hogy visszahüljön, szép lassan lépkedett felfelé a fogyi.. 10.4... 10.5 egészen felment 11ig.. akkor leállítottam. aztán nemrég hazadobtam a barinőmet. visszafelé egy pillanatra bevillant a mocikontrol.. :evil: Kivillogtam ugyanaz mint a "régi" szondával a 13as... "oxygen senzor No change in voltage/open circuit" :evil: :evil: Bááz.. lehet ez a szonda se az igazi, vagy vmi más kaki van :evil: :lol: ;) Fogyi meg 10.9 nem hajtva...(igaz, csak 10km-eren, elötte meg meghajtottam) Lehidalok.. nah mindegy.. holnap megkérdem mennyi egy gyári új szonda.. meg veszek egy viz höm.jeladót is.. hogy azt is kizárjuk. Aztán vasárnap megyek le kiskőrösre, majd meglátjuk "hosszú" távon mit produkál. lehet át kellene nézetnem tech1 el.. hátha kidobna vmit :D Jah. janóéknál meg jól eldumáltam a sráccal.. egy vectrás krapi... 2.0 16v katalizatorod meg bent van ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 bent...meert? mire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts