MOR16V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 PÉ lemegyek vagy feljöttök dobunk egy rekesz sört és mire elfogy perfekt PSP rulezes leszel hiszed e?? :sowwy: :lol: :lol: oszt teszek akkora vasalódeszkát a kocsira hogy Redi dob egy hátast :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 PÉ lemegyek vagy feljöttök dobunk egy rekesz sört és mire elfogy perfekt PSP rulezes leszel hiszed e?? :sowwy: :lol: :lol: De ő PhotoShop(PS)ot akar talnulni nem PlayStationPortable(PSP)-n játszani... vagy egy rekesz sör alatt mind a kettőben kiképzed? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 oszt teszek akkora vasalódeszkát a kocsira hogy Redi dob egy hátast :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 De ő PhotoShop(PS)ot akar talnulni nem PlayStationPortable(PSP)-n játszani... vagy egy rekesz sör alatt mind a kettőben kiképzed? :sowwy: Végül is jogos a kérdés a rekesz sör után má mindegy mit tanulunk! :lol: :lol: :lol: PS CS2 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 oszt teszek akkora vasalódeszkát a kocsira hogy Redi dob egy hátast :sowwy: Rá a gyári GSi szárnyra, átmenő kapupántcsavarral... Had haldokoljon kicsit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Végül is jogos a kérdés a rekesz sör után má mindegy mit tanulunk! :sowwy: :lol: :lol: PS CS2 :P Nekem csak türelmem nincs hozzá... egyébként nagyjából vágom... csak amikor már 3adszorra nem sikerül az amit akarok akkor nagy vörös fejjel ráklikkelek az X-re ÉS NEM MENTEM B+!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 kerestem képet a kadiról és hát nekem is jobban tetszett még borbet T-kel :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Zimát is felvilágositották látom :sowwy: "Most hallottam tuti forrásból hogy az egressy-vezér út sarkon lévő gyalogátkelőhelynél éjjellátó kamerát szereltek fől amely a gyalogosok áthaladási sebességét méri!! Mindenki óvatosan közelítse meg az adott átkelőhelyet! Több ismerősömet megbüntették 300ezer Ft-ra!!" Köszönjük Emese Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 kerestem képet a kadiról és hát nekem is jobban tetszett még borbet T-kel :sowwy: ugye ugye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Nekem csak türelmem nincs hozzá... egyébként nagyjából vágom... csak amikor már 3adszorra nem sikerül az amit akarok akkor nagy vörös fejjel ráklikkelek az X-re ÉS NEM MENTEM B+!!! :sowwy: Ugyan ez volt nálam is mikor kezdtem :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 itt ni hopp mit találtam na hol készült? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 itt ni Qrva jó lenne ha találnék valakit aki cserél velem ET30ra... Úgy nincs szivem másmilyen felnit rakni a kocsimra... :sowwy: Ilyesmit nem akarok... Olyan furcsa lesz tőle a kocsi... Mintha már nem is Astra lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 itt ni hopp mit találtam na hol készült? Én tudom! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 itt ni A csaj is eladó? :lol: Hogyé kilója? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Én tudom! :lol: Taszár?Pápa? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 hopp mit találtam na hol készült? ha már igy belendült a kadett vs astra dolog akkor szerintem egy bontóban.....ezt a háttérben álló sárga valamiből tippelem :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 A csaj is eladó? :lol: Hogyé kilója? :sowwy: ááááá nemnem súlyra nem adom nem jönnék jól ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Nemfontos Szombatra , sört viszek! :lol: coupe, vezetsz hazáig? :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Lobo!!!!!!! Megvan hol megy el a gáz a klímából :lol: ...Az egyik cső tetején lévő szelep ereszt...Remélem hogy ki lehet cserélni csak a szelepet..... :sowwy: Csináltam róla képet is...... http://i112.photobucket.com/albums/n171/gsicaravan/Kp018.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...van/Kp019-1.jpg Megkérdeznéd apukádat hogy lehet vagy sem cserélni a szelepet és hogy mennyibe kerülne ez nekem.......Biztos a szelep ereszt,mert levettem a kupakot és ott is sárga minden + áll benne az olaj.Nem mondom hogy nagyon boldog vagyok :lol: most értem haza, apu már kidölt. Holnap megmutatom neki a képeket és megmondja mit lehet vele alkotni. Gondolom hogy nem vagy boldog, én se lennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Asztra, Kadett, egykutya. Az angolok ilyenen nem vitatkoznak. :lol: Vauxhall Astra, és kész. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ha már igy belendült a kadett vs astra dolog akkor szerintem egy bontóban.....ezt a háttérben álló sárga valamiből tippelem :lol: :sowwy: :lol: Ez még az első sárga volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 kis nosztalgia Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 coupe, vezetsz hazáig? :lol: :lol: :lol: Simán :sowwy: :P :lol: :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 kis nosztalgia Fú de rondák! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 kis nosztalgia kurv.ajó volt az a T&S tali......csak mi gyorsultunk :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts