Albert Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Jajj ha ez ennyibe kerül akkor az enyém ér vagy 0-t :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 megprobálja kidönteni hátha a seat jobban birja :lol: én csak azt remélem hogy lesz végre egy autója ami megéli az évfordulót és azt nem úgy hogy a szervízparkban áll :lol: Tehát: NEM szabad hozzányúlni :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Fáj a fogad a 16V-re, mi? :sowwy: :lol: Jajj ha ez ennyibe kerül akkor az enyém ér vagy 0-t :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Jajj ha ez ennyibe kerül akkor az enyém ér vagy 0-t :lol: el akartad adni 400-ért???? :sowwy: :lol: :lol: neeee, van elég a használtautón Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Jajj ha ez ennyibe kerül akkor az enyém ér vagy 0-t :sowwy: Kérni lehet érte :lol: Lehet nem ér az annyit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Jajj ha ez ennyibe kerül akkor az enyém ér vagy 0-t :lol: Ne oda Buda. Csak találni kell egy megfelelő vevőt :sowwy: Vagy azt találja meg az embert :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Xray!!!!!!!!! Gyári GSi felni 30ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 István, Másolják a technikádat :sowwy: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=374495 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 István, Másolják a technikádat :sowwy: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=374495 :lol: :lol: És jobban is csinálja mint Én :lol: :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Coupe milessz a szombattal?? nyilatkozz!!! :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Most pedig következik a Laceeeeeeeeee AE-t szerel etűd :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Most pedig következik a Laceeeeeeeeee AE-t szerel etűd :lol: Ilyen rossz utak vannak ott??? Kirázkódik az Angel-ből az izzó??? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ilyen rossz utak vannak ott??? Kirázkódik az Angel-ből az izzó??? :sowwy: :lol: Elsőként egy tartalék izzót rakott be, tood onnan biztos nem vész el :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Elsőként egy tartalék izzót rakott be, tood onnan biztos nem vész el :lol: :sowwy: :lol: És vizuálisan ellenőrízhető hogy megvan e :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Nem ilyen volt a Harry Potterben is? :sowwy: Az Ford Anglia volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Hun figyel Anti? Lacee nefigyelj :sowwy: Felhivott ma egy csaj, hogy lenne egy álláslehetőség a GM-nél Budaörsön, IT Project Manager-t keresnek, csak németországi főnököm lenne. Nyilván esélytelen de azért vicces lenne :lol: Megnéztem wiwen a csajt, elég jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Hun figyel Anti? Gondolom tesztel,mert sonique kocsija itt van a kúton..... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 1.3 milla ide vagy oda akkor is csak egy kadett nekem enyit nemérne mondjuk ez a tipus meg kimondottan nemtetszik! :sowwy: Akkor inkább egy Soros 6 os Senator mint pl Pistáé hamár a régi formavilágból lehet választani! :lol: hát ezek után ha jössz szombaton fel leszel gyújtva ha a többiek is olvassák ezt. Tegyük hozzá a csak egy kadett beszolás nekem se jön be, és imádom a D kadettot is. Amúgy 2 hete volt kint ismét a srác vele Lurdynál. Tavaly lett fényezve c20ne karbival, bőr belső, középen ford mérő km mérő sehol, toronymerevítő elől hátúl stb. tavalyi felnie jobban tetszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 hát ezek után ha jössz szombaton fel leszel gyújtva ha a többiek is olvassák ezt. Tegyük hozzá a csak egy kadett beszolás nekem se jön be, és imádom a D kadettot is. Amúgy 2 hete volt kint ismét a srác vele Lurdynál. Tavaly lett fényezve c20ne karbival, bőr belső, középen ford mérő km mérő sehol, toronymerevítő elől hátúl stb. tavalyi felnie jobban tetszett. Fel leszek nyújjtva??? Említem neked már valaki közületek itt a jelenlétemben fikkantotta az Astrát!!! :sowwy: Szal na felmegyek aztán lássuka medvét a retegett Kadisoktól! :lol: De ha kell ezta szemetekbe nis megmondom!!! Vagy nem bírjátoka kritikát??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Na majd ad a fekedre Kojak, csak fussatok össze! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Na majd ad a fekedre Kojak, csak fussatok össze! :lol: Namost akkor mondjátok K1 ezni kell felmenni vagy csak a társaság miatt mert akor úgy készülök! :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 De Pehi Csabi ha visszaolvasol egy kicsit akkor láthatod hogy azóta már visszavontam a kijelentésem! De tod mit mácsak azért is felmegyek szombaton és megdumáljuk személyesen is azt ott elmondhatod amit szeretnél! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Arra a D-re azt mondani hogy csak egy Kadett milyen má. Van is mit szánnibánni. Nem tudtam hogy megint kint volt Lurdyban :lol: Anti, nekem mindegy az időpont, msn-en meg itt is leszek megtalálsz ha van időpont és kellek. De nem bánom ha nem kell délután átbumlizni a városon, szal ha van nálam lelkesebb jelentkező (pl. SXP) akkor válaszd őt. Ctrl+C Ctrl+V jobban megy igy legalább nem rakod tele helyesirási hibákkal, max hülyeséget irsz :sowwy: :lol: Zima meg a másik agyhugyköves hogy kiteszi wiw üzifalra. http://www.urbanlegends.hu/2005/10/14/traffipax-kormail/ Amúgy nálam van a pulcsid, Lurdyban megkapod, de nyolcig focizom csak utána megyek ki. ALbert légyszíves olvasd el amit kadettklub forumon írtam neked azután nem írom le amiket gondolok. Bocsi hogy nem mindenki olvassa 20 éve a forumokat és nem tud minden utcát fejből mire és mikor változott. Persze lehet az a baj hogy az ember arra gondol baz.meg fiuk nehogy beszo.játok, hameg nem igaz akkor sorry. Mint már írtam ígérem ezután kussba maradok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Azt majd a helyszínen eldöntitek! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Fel leszek nyújjtva??? Említem neked már valaki közületek itt a jelenlétemben fikkantotta az Astrát!!! :sowwy: Szal na felmegyek aztán lássuka medvét a retegett Kadisoktól! :lol: De ha kell ezta szemetekbe nis megmondom!!! Vagy nem bírjátoka kritikát??? :lol: bírjuk mi a kritikát csak nem szeretjük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts