Albert Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Hivatalosan nem lehet a kötelező biztosítás befizetése nélkül kiadniuk a forgalmit...a biztosítást meg nem lehet megkötni a forgalmi meglét nélkül....hát ezen olyat röhögtem...szal aki új autót forgalombahelyez, vagy kintről hozza be, az mind csaló... :lol: :lol: :P Ugyanez megvan a versenyautóknál is :sowwy: Műszakihoz kéne a gépkönyv, gépkönyvhöz a műszaki :lol: Ez egyikén sem tudok nevetni most már. Annyira gyakran szánalmasan idióták az állami szektorban dolgozók, és annyira megnehezítik az emberek életét amelett hogy mi tartjuk el őket hogy az cseppet sem vicces. Első helyen az APEH áll persze, de az önkormányzatok meg más ilyen fizessnekünkadót soxor semmiért szervezetek is "működhetnének jobban". Elnézést kérek a fentiekért, ez nem tartozik ebbe a topikba de ki kellett jöjjön. Inkább gondolok a hétvégi versenyre jobb kedvem lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Nekem sem kell mondani... építkezés... engedélyek, illetékek több százezer ft. áfa több millió ft. Arról nem is beszélve, hogy soha senkit nem lehet elérni, soha semmit nem csinálnak meg emberi időben. Nem könnyítik meg az ember dolgát... Lehúzás, fejetlenség, és érdektelenség. Néha elgondolkozom, miért is ebben az országban szeretném ezt a házat felépíteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Néha elgondolkozom, miért is ebben az országban szeretném ezt a házat felépíteni... Bennem az a kérdés merült fel hogy miért ebben a társadalomban kell élnem miért pont ide dobott le az a nyomorult gólya! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Bennem az a kérdés merült fel hogy miért ebben a társadalomban kell élnem miért pont ide dobott le az a nyomorult gólya! :sowwy: Inkább te össze a két kezed, hogy nem kerültél a világ lakossásának abba az 1/6-ába amelyik folyamatosan éhezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Inkább te össze a két kezed, hogy nem kerültél a világ lakossásának abba az 1/6-ába amelyik folyamatosan éhezik. Igy is lehet nézni, de miért mindig lefelé nézünk? :sowwy: Egyszer fent, egyszer mégfeljebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Igy is lehet nézni, de miért mindig lefelé nézünk? :sowwy: Egyszer fent, egyszer mégfeljebb :lol: Nem azt mondom, hogy jó így ahogy van, sőt... Egy kalap sz*r, ami itthon zajlik. Viszont én egy születési helyre nézett random újraleosztásban nem lennék benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Inkább te össze a két kezed, hogy nem kerültél a világ lakossásának abba az 1/6-ába amelyik folyamatosan éhezik. Jaja el is mondok egy imát, viszont vannak nálunk is olyanok akik éheznek de azt maguknak köszönhetik! Szal Nézőpont kérdése! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Nem azt mondom, hogy jó így ahogy van, sőt... Egy kalap sz*r, ami itthon zajlik. Viszont én egy születési helyre nézett random újraleosztásban nem lennék benne. :sowwy: De ha a régiót nézzük akkor itt egy cikk hogy hova süllyedtünk 6 év alatt http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=96619&sp=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Lobo!!!!!!! Megvan hol megy el a gáz a klímából :lol: ...Az egyik cső tetején lévő szelep ereszt...Remélem hogy ki lehet cserélni csak a szelepet..... :sowwy: Csináltam róla képet is...... Megkérdeznéd apukádat hogy lehet vagy sem cserélni a szelepet és hogy mennyibe kerülne ez nekem.......Biztos a szelep ereszt,mert levettem a kupakot és ott is sárga minden + áll benne az olaj.Nem mondom hogy nagyon boldog vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 és el is ment a gáz belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 és el is ment a gáz belőle? Még hűt,de kérdés hogy meddig...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Még hűt,de kérdés hogy meddig...... csakmerthogy nem lehet hogy amikor belenyomták a szinezőt akkor olyan lett? mert akkor minden olyan volt. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 csakmerthogy nem lehet hogy amikor belenyomták a szinezőt akkor olyan lett? mert akkor minden olyan volt. :sowwy: Erre én is gondoltam,azért is mondtam hogy Lobo kérdezze meg mi lehet.....Azt mondjuk nem értem hogy eddig hogy nem vettem észre.....lehet holnap letörlöm és ha megint olyan lesz akkor biztos a szelep rossz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 hátha más nincs marad a bontás.. mertugye egyszer........ :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 hátha más nincs marad a bontás.. mertugye egyszer........ :lol: Kár lenne azért a szép Astráért... :lol: :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 hátha más nincs marad a bontás.. mertugye egyszer........ :lol: Ha gondolod akkor a rossz szelepet neked adom :lol: :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ha gondolod akkor a rossz szelepet neked adom :P :lol: :sowwy: ha szelep van klimagázt is lehet hova tölteni, ha klimagáz van klima is van :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ha szelep van klimagázt is lehet hova tölteni, ha klimagáz van klima is van :sowwy: :lol: Ahogy érzed :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 hátha más nincs marad a bontás.. mertugye egyszer........ :P Minden autó DINI-nél végzi!! :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 QP ha jól értem akkor nem is biztos hogy a szelep ereszt, sőt az sem hogy egyáltalán valami, sőt az sem hogy fogy a gáz a cuccból? Vagy mi? Anti biztos épp csavarja fel a turbónyomást és ijesztgeti a szuzukisokat a dugóban :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 QP ha jól értem akkor nem is biztos hogy a szelep ereszt, sőt az sem hogy egyáltalán valami, sőt az sem hogy fogy a gáz a cuccból? Vagy mi? Anti biztos épp csavarja fel a turbónyomást és ijesztgeti a szuzukisokat a dugóban :P :sowwy: :lol: Vagy épp az oszloppal bíbelődik! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 :sowwy: :lol: Vagy épp az oszloppal bíbelődik! :lol: :lol: megprobálja kidönteni hátha a seat jobban birja :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 QP ha jól értem akkor nem is biztos hogy a szelep ereszt, sőt az sem hogy egyáltalán valami, sőt az sem hogy fogy a gáz a cuccból? Vagy mi? Anti biztos épp csavarja fel a turbónyomást és ijesztgeti a szuzukisokat a dugóban :sowwy: Szerintem 90% hogy rossz a szelep...mert olajos is,nem csak sárga.......de majd holnap letörlöm és kiderül...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Figyeld meg Lanti , hazaér és jöna mesedélután: Seholsem vagytok lenyomok mindenkit ,,, pedíg még csak most 0,8 a nyomás a turbón milessz ha feltolom 1 re!! Ja és csak 4 litert eszik! :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 3.500.000 :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts