Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Khmm.... Astra gsi turbo:) Jóóóvanna...veled pl kivételt teszek... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Khmm.... Astra gsi turbo:) nem bejáratos? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Arra a D-re azt mondani hogy csak egy Kadett milyen má. Van is mit szánnibánni. Nem tudtam hogy megint kint volt Lurdyban :lol: Anti, nekem mindegy az időpont, msn-en meg itt is leszek megtalálsz ha van időpont és kellek. De nem bánom ha nem kell délután átbumlizni a városon, szal ha van nálam lelkesebb jelentkező (pl. SXP) akkor válaszd őt. Automata traffipaxokat szereltek... Ctrl+C Ctrl+V jobban megy igy legalább nem rakod tele helyesirási hibákkal, max hülyeséget irsz :sowwy: :lol: Zima meg a másik agyhugyköves hogy kiteszi wiw üzifalra. http://www.urbanlegends.hu/2005/10/14/traffipax-kormail/ Amúgy nálam van a pulcsid, Lurdyban megkapod, de nyolcig focizom csak utána megyek ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 nem bejáratos? :sowwy: szerintem ennek már tök mind1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Arra a D-re azt mondani hogy csak egy Kadett milyen má. Van is mit szánnibánni. Remélem azé nem kell egész életemben vezekelni :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ma már meló van... dolgozom.... :sowwy: jobb lenne csak hétvégés dolgokat csinálni pl tali ,, talin buli,,,, aztán kéthetente utalnák a havi fizut! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 nemazé de a C20NE-n volt ilyen gyújtáselosztó ? nem inkább egy 18E ???? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ma már meló van... dolgozom.... :lol: jobb lenne csak hétvégés dolgokat csinálni pl tali ,, talin buli,,,, aztán kéthetente utalnák a havi fizut! :lol: Ez olyan utópisztikus. :lol: én pl. az elmúlt 2 napban amolyan mély torkosat kaptam a melóban. Egyik nap rekordot döntöttünk, aztán most éjjel meg átmérették, mert a kiszállításkor újramérik, és nincs akkora mérlegük amivel lemérjék. Csak tudnám akkor minek írjuk alá a címkéket a tömegekkel. Na mindegy, belőttük nekik méréshatárra. Szakadjanak bele a mérlegükbe... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 nemazé de a C20NE-n volt ilyen gyújtáselosztó ? nem inkább egy 18E ???? :lol: Hát 3-4 en csaknem tévedünk egyszerre vagy még is?? :lol: :P :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ez olyan utópisztikus. :lol: én pl. az elmúlt 2 napban amolyan mély torkosat kaptam a melóban. Egyik nap rekordot döntöttünk, aztán most éjjel meg átmérették, mert a kiszállításkor újramérik, és nincs akkora mérlegük amivel lemérjék. Csak tudnám akkor minek írjuk alá a címkéket a tömegekkel. Na mindegy, belőttük nekik méréshatárra. Szakadjanak bele a mérlegükbe... :sowwy: Az a mélytorkos ismerős..... nekem is lessz olyan megint áll egy blokk karbantartáson! Szal lessz mit a tejbe aprítani! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Hát 3-4 en csaknem tévedünk egyszerre vagy még is?? :P :lol: :lol: :sowwy: :lol: nem is :P valóban nem 18E mert azon más a szelepfedél.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 EZ MOST TÉLLEG GYÁRI GSI FELNI LENNE??? :lol: :sowwy: Mert szerintem nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 EZ MOST TÉLLEG GYÁRI GSI FELNI LENNE??? :lol: :lol: Mert szerintem nem :lol: Még is az rajta a VILLÁM!!! Nem is láttam még ilyet de tetszik csak kár hogy 15" os! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 SZÉPPPPPPPPPPP KÖLL EGY ILYEN NEKEM!!!!! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Még is az rajta a VILLÁM!!! Nem is láttam még ilyet de tetszik csak kár hogy 15" os! :sowwy: ha jobban megnézed látszik h csak másként van festve..ötletes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ha jobban megnézed látszik h csak másként van festve..ötletes :sowwy: :lol: :P ne mán nem is vettem észre :lol: :lol: de komoly!!!!!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 SZÉPPPPPPPPPPP KÖLL EGY ILYEN NEKEM!!!!! :lol: Ha már úgyis eljössz "érte", talizhatnánk. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Gyorsulósoknak a figyelmébe. :sowwy: :lol: Nem ilyen volt a Harry Potterben is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ha már úgyis eljössz "érte", talizhatnánk. :sowwy: :P Várgyáááá ahhoz pénz is kellene :lol: :lol: :lol: El kell adnom az enyémeket is! szal még csak ötlet szinten meg nézelődés szinten tartok! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 SZÉPPPPPPPPPPP KÖLL EGY ILYEN NEKEM!!!!! :sowwy: Egy ? Pótkeréknek ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Egy ? Pótkeréknek ? :lol: :lol: Hát akkor biztos szimulált defekt lenne csak valamellik oldalon folyton!!! Márcsak hogy azt az egyett is feltehessem!!!! :sowwy: :lol: :lol: Szépek tényleg de most perpill nincs erre 200 am inkább eliszom blitzen a felni árát! :lol: :P :lol: Nemtommég milyen felni kellene bár hazudok mert tudom: SZÉP KELL! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 szerintem ennek már tök mind1 Azéééé ne máááá :sowwy: Biztikötés 11-kor, aztán hívlak... Amúgy ez úgynagyon ki van találva... Hivatalosan nem lehet a kötelező biztosítás befizetése nélkül kiadniuk a forgalmit...a biztosítást meg nem lehet megkötni a forgalmi meglét nélkül....hát ezen olyat röhögtem...szal aki új autót forgalombahelyez, vagy kintről hozza be, az mind csaló... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ugyanez megvan a versenyautóknál is :lol: Műszakihoz kéne a gépkönyv, gépkönyvhöz a műszaki :lol: Ráadásul a gépkönyv (és vele együtt a műszaki is) dec 31-én lejár, és a legelső gépkönyvezés március elején szokott lenni :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ha jobban megnézed látszik h csak másként van festve..ötletes :sowwy: bazzz.....soha nem vettem volna észre......mondjuk kár érte mert szerintem igy csunya :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts