B_Csaba Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 :sowwy: Van még hely csabi??? :lol: :lol: :lol: Hát tudnék intézni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Őt én is csak látásból ismerem, de az álltalam eddig ismert munkái mondhatin piszokul meggyőzőek! :lol: De majd a többiek elmesélik, ŐK sokkal többet taliztak/nak vele. :sowwy: Oks, köszi...megkeresem majd hátha tud valami biztatót mondani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Na lassan indulás van, majd hozok nektek Francia sztyuikat :sowwy: erről jut eszembe megkérdeztem a szerelő barátomat, mit hozzak neked Fanciából? azt mondja 4 liter olajat :lol: mit is kérhetne egy szerelő :lol: GSI istenség legyen veletek, Anti te meg gyurj sokat, mert jajj neked a következő hétvégén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Szia, írtam pü-t amúgy :sowwy: kicsit csattog már a motor ..generál elsősorban aztán lehet más is :lol: Szia! Láttam a pü-t, gondoltam itt válaszolok, hátha mást is érdekel. A csattogás lehet sok mindentől, nem biztos, hogy ezért generálozni kell. Azt javasolom, hogy előbb nézesd meg egy hozzáértővel, aztán törpöld ki, hogy mi legyen. A teljes generál és egy értelmes tuning (ami valóban plusz pacikat is hoz, és mindemellett használható a hétköznapokban) kb. annyiba fog kerülni, mint amennyit most ér egy átlagos XE-s GSi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Szia! Láttam a pü-t, gondoltam itt válaszolok, hátha mást is érdekel. A csattogás lehet sok mindentől, nem biztos, hogy ezért generálozni kell. Azt javasolom, hogy előbb nézesd meg egy hozzáértővel, aztán törpöld ki, hogy mi legyen. A teljes generál és egy értelmes tuning (ami valóban plusz pacikat is hoz, és mindemellett használható a hétköznapokban) kb. annyiba fog kerülni, mint amennyit most ér egy átlagos XE-s GSi... Na akkor mondom mi a szitu :sowwy: c18nz-m van, vettem rá egy 18e mocit komplettem hogy majd hengerenkénti injektor fel.. nálam jobban hozzáértő emberek ( ezt jólmegaszontam ) azt mondták valszeg hengerfely is cserés lesz mert áll. nem ugyanazok a lyukméretek a szívórésznek... és hamár szétvan kapva akkor mért ne kerüljenek bele új szelepek, tengely, polírozás stb. azért kérdezetm Pro Technic-éket mert hallottam már róluk ezt azt hogy profin nyomják... persze az anyagi vonzatára is kíváncsi lennék azért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 De jó hogy ennyi mindent tud az a vas Anti akkor már tényleg nem kell megtanulnod vezetni? Az oszlopokat is kikerüli magától? :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött: a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor Ferenc krt. - Üllői út sarok Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé) Attila utca - Alagút sarok Hegyalja út - Jagelló út sarok Fehérvári úti piacnál Budafoki út Margit krt. - Bimbó utca sarok Moszkva tér Kőbányai út (Egészségháznál) Kőbányai út - Könyves Kálmán krt. Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor Csillaghegyi elágazásig Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor Szamuely utca - Petofi híd felhajtónál Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon ) az áthaladási sebességet. A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 azé ne azzal kezd hogy kiprobálod mikor avatkozik be az esp és mi az amikor már az se tud segiteni :lol: :lol: ANTIoszlop progi remélem rá van töltve :sowwy: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött.... És mindjárt az ellenpropaganda... Én azért inkább nem próbálom ki :sowwy: Főleg ezért: "Ez a cikk 2 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 ANTIoszlop progi remélem rá van töltve :sowwy: :lol: :P hát ha rajta van és ugy müködik mint az antikiller akkor bekötött szemmel is vezethetsz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött: Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon ) az áthaladási sebességet. A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben. holnap majd odasétálok és meglesem, ha nem egy egyszerü lámpa akkor valószinüleg a többi helyen is lesz majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött: Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon ) az áthaladási sebességet. A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben. B+ sokszor átsurranok az éppen pirosraváltó lámpán....tudom, hogy kicsit paraszt dolog de ha mindenhol megállok soha nem érek oda sehová :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 B+ sokszor átsurranok az éppen pirosraváltó lámpán....tudom, hogy kicsit paraszt dolog de ha mindenhol megállok soha nem érek oda sehová :sowwy: sárgán kell átmenni, arra nem irnak semmit... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Sziasztok Géjesisek! Ezt fényképeztem nektek Angliában: Jaa felkerültek a Kadettre a fékek egy Astra GSI-ről. :sowwy: Jobban fog mint a gyárival. :lol: Brembo tárcsa Textar betétek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött: Ne legyünk már ennyire naívak... remélem ezt a listát nem kapom meg 80 embertől holnap az iwiw-en... :sowwy: Egyelőre nincs meg a jogi szabályzás az ilyen rendszerekre, ezért nem lett meg május 1-től az autópályamatricás kamerás mérőrendszer sem. Majd ha a híradóban nyomják ezerrel, akkor hidd el, addig csak hülye vicc. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Anti, hurráhurrá ha nincs más aki elvigyen beírok magamnak egy tárgyalást holnapra délbudára Na elmentünk, kifizettünk mindent...holnap intézik rá a rendszámot, én délelött a biztit...3 körül mehetek érte, de hívnak amint megvan minden... Addig nem igazán tudok én sem időpontot mondani sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 az a hejzet :lol: hogy a leszarom és a kurv.ra nem érdekel kategóriába tartozik nálam a hejesírás :lol: a forumokon. pl: a lyuk szónál én nem arra gondolok hogy ezt LY-al kell írni :sowwy: Ok,de remélem a postán a nevedet letudod írni normálisan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Gyorsulósoknak a figyelmébe. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Sziasztok Géjesisek! Ezt fényképeztem nektek Angliában: http://opeltomi.uw.hu/zafira.jpg Jaa felkerültek a Kadettre a fékek egy Astra GSI-ről. :sowwy: Jobban fog mint a gyárival. :lol: Brembo tárcsa Textar betétek. A lökös alapján ez egy Zafira OPC,nem GSi. A kadett mérete 236 nem? Akkor nem kell meglepődni,hogy a 256,ami még új is,jobban fog! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Na elmentünk, kifizettünk mindent...holnap intézik rá a rendszámot, én délelött a biztit...3 körül mehetek érte, de hívnak amint megvan minden... Addig nem igazán tudok én sem időpontot mondani sajna... milyen táncot járjak el még? mert ez a papiros bejött :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 milyen táncot járjak el még? mert ez a papiros bejött :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 milyen táncot járjak el még? mert ez a papiros bejött :sowwy: :lol: :lol: A rókatánc lehet segít vagy csinálj leonos woodoo babát! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Te mikóóóakarszlövöldözni???? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Te mikóóóakarszlövöldözni???? :P Kaja után de még fől a mákostészta :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 A lökös alapján ez egy Zafira OPC,nem GSi. A kadett mérete 236 nem? Akkor nem kell meglepődni,hogy a 256,ami még új is,jobban fog! :lol: Angliában a H Astra Opc változatát is pl. VXR-nek nevezik. A Zafiráét meg GSI-nek. Teljesen gyári volt a Zafira. Tudom,hogy a nagyobb fék jobb. Ezért lett rátéve. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts