Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Srácok... Pro Technic céget ismeri valaki esetleg közelebbről? valami info, észrevétel róluk... valaki szereltetett már náluk? Olcsók, drágák? :sowwy: Keresd meg Püben Tom-ot...hátha ő tud segíteni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Hát én a Seat Leon gyilkossal nem gyorsulok a héten :lol: mert jóha péntekre hazaérünk, a céges bulira. :sowwy: sok sok szép stewardess, hmm.. :lol: hát a Malévos styuik, elég szutyik...de pl a csehek, Travelservice, a francia gépeken repülő magyar lányok viszont nagyon ottvannak a szeren... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Keresd meg Püben Tom-ot...hátha ő tud segíteni... :sowwy: Köszi... mindjárt írok is neki. Ő ismeri őket vagy szereltek neki valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Köszi... mindjárt írok is neki. Ő ismeri őket vagy szereltek neki valamit? Ismer olyat aki ismeri őket... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Ismer olyat aki ismeri őket... :sowwy: :lol: :lol: indulásnak nem rosz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 2900. oldal... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 2900. oldal... :lol: :sowwy: El kellene kezdeni értelmes dolgokat is irnunk, nem? :lol: ki kezdi....? öööö??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 ki kezdi....? öööö??? :sowwy: Hát nem én... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 REDI... EZT SASOLD MEG :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 REDI... EZT SASOLD MEG :sowwy: :lol: :lol: "remélem a bor nem borult ki" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 "remélem a bor nem borult ki" :sowwy: Abban a pillanatban aza legfontosabb! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Reméljük asszonykád nem fórumozik :lol: :lol: Kapnál te sztyuárdeszt nista konyhabútor meg még sztyuárdesz is??? :lol: :P :lol: :P Pssszzztt.. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Pssszzztt.. :lol: :lol: :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 hát a Malévos styuik, elég szutyik...de pl a csehek, Travelservice, a francia gépeken repülő magyar lányok viszont nagyon ottvannak a szeren... :sowwy: WIZZ AIR a mi brigádunk. Mutatok 1-et majd muttok ha lesz időm még :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 :lol: :lol: :sowwy: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 WIZZ AIR a mi brigádunk. Mutatok 1-et majd muttok ha lesz időm még :lol: Onnan én is ismerek egy tuti csajt :lol: de van egy belga lepukkant pasija akit szeret :sowwy: Anti, hurráhurrá ha nincs más aki elvigyen beírok magamnak egy tárgyalást holnapra délbudára Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Hát a Cuprának eléb bitang a futóműve....kemény és kanyarokra termett....ha meg az ESP is be van kapcsolva, még hibázni sem lehet...állítólag... :lol: :lol: :P A próbakörnél amikor a csávó vezetett én ültem mellette, Coupe hátul...a srác 60-nal beszúrt egy szó szerint 90fokos kanyart...és az ótó meg bevette...pedig mi már hallottuk a csattott az Istvánnal...de lehetett érezni, hogy az ESP megfogta....mókás volt... azé ne azzal kezd hogy kiprobálod mikor avatkozik be az esp és mi az amikor már az se tud segiteni :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 azé ne azzal kezd hogy kiprobálod mikor avatkozik be az esp és mi az amikor már az se tud segiteni :sowwy: :lol: Azt majd akkor kezdi próbálni, ha kiderítette, hogy a dugók meddig bírják benya nélkül...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Ismer olyat aki ismeri őket... :sowwy: Hát kb. tényleg ennyi infóm van. Mit szeretnél egyébként csinálni a verdával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Hát kb. tényleg ennyi infóm van. Mit szeretnél egyébként csinálni a verdával? Szia, írtam pü-t amúgy :sowwy: kicsit csattog már a motor ..generál elsősorban aztán lehet más is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Szia, írtam pü-t amúgy :lol: kicsit csattog már a motor ..generál elsősorban aztán lehet más is :lol: Lehet, inkább Laller lenne a TE embered...... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Lehet, inkább Laller lenne a TE embered...... :sowwy: Nem ismerem sajna.. hol lakik, ill. dolgozik?.. azért írtam hátha van valakinek ötlete, tanácsa hova vigyem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Nem ismerem sajna.. hol lakik, ill. dolgozik?.. azért írtam hátha van valakinek ötlete, tanácsa hova vigyem. Őt én is csak látásból ismerem, de az álltalam eddig ismert munkái mondhatin piszokul meggyőzőek! :lol: De majd a többiek elmesélik, ŐK sokkal többet taliztak/nak vele. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Holnap ha valaki elvisz a Hamzsabégi útra délután kettőre, hazafelé már elverem...kivéve ha SRT8-al megyünk odafele... :lol: :lol: :lol: kár hogy már nem gyorsulok :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 WIZZ AIR a mi brigádunk. Mutatok 1-et majd muttok ha lesz időm még :P :sowwy: Van még hely csabi??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts