aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Jah Anti nem is mondottam! Képzeld összekevertem 3 fényező számát és felhívtam emberünket... meséltem neki de csaknem vágta miről vakerok... Ekkor bejöttem a 2 színnel a gyerek felvisított a röhögéstől és mondta így már vágja. Ekkor esett le nekem is, h full összekevertem 1 másik csókával és fél órája hallgatja azt, amit múltkor a megyerin ecseteltünk neki :lol: A végén feladta és mondta ha minden áron én akarom csinálni, akkor menjek oda hozzá megbeszélünk 1 összeget és majd mondja mit csináljak :lol: jó gyerek ez én mondom 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 de azé nem olcsó ám a matrica én utánanéztem pár hónapja a calira, mer nem akartam átfúrni a lököst a nagy matirca 26e összesen, ha mindenért én futkozok :-? Nekem a kicsi annó 12-15-be megált saját lótás fotás 2,5 nap alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 nana ezt nem mondtam csak nem tudom mennyire férne rá a nagy matrica akkora felületre amekkora pl. neked van :? sz@r ugy ez...kellene kismatrica :lol: Biztos nem volt nálad billentyűzet és nem tudtad fogni mit is mondok! Sőt amikor a hulladék vasakat vetted és néztük a még sok munka van rajta GSI lökh.-ját akkor is mondtam! :smt110 Vagy be vótá :smt033 -va? De lehet ,hogy csak el :smt043 t a Kavinton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Hívjátok fel állítólag nagyon korrekt gyerek: http://www.autoatiratas.hu Sok sikert :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 hát pedig emberünk műszakin nem ment át ha jól tudom, mert letette ő is a lökösbe! Ha beszélek vele megkérdem konkrétan :wink: Elöl nekem a nagyrácsra lesz felfogva anno ezt ecseteltem Kessnek is, hogy talán ez a legkultúráltabb megoldás :idea: Szilárd csomitaritető nyitás projekt :?: de ki akarja vinni műszakira? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Aztec, és akkor most mi lesz?? Home méd??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Aztec, és akkor most mi lesz?? Home méd??? :roll: donno Anti! Most fosni mindenre me lil G sznap szervezés 99%os process.... Lehet a 7végén se tom hekkelni :lol: Mármint a kocsit :lol: De amint jár mejek rijasztóshoz - tudom így is elég riasztó- és ilyen apróságok, majd after det filo ezerrel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Nekem a kicsi annó 12-15-be megált saját lótás fotás 2,5 nap alatt. de az mikó vót? ezt én most áprilisban akartam ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Geri akkor még maradt 1 % hekkelni a verdát... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 de az mikó vót? ezt én most áprilisban akartam ;-) Kb 1-1,5 éve! Ennyit nem romlott a forint! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 csak emlkedtek az árak ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Jut eszembe kormány vagy váltókar börözés érdekel valakit? Kecskeméten van egy cég akik 5-6000-ért csinálják a kormányt. Csak egyedül ha egyedül megyek egy autóval nem kifizetödő! Láttam képen munkájukat és eléggé profi munka! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 mondtam, hogy én elviszem, mert úgyis szoktam arra járni és akkor nem kell plusz benya kb. 2 héten belül megyek arra és ugyi az enyimén se jó a bőr :lol: :lol: ;) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Jut eszembe kormány vagy váltókar börözés érdekel valakit? Kecskeméten van egy cég akik 5-6000-ért csinálják a kormányt. Csak egyedül ha egyedül megyek egy autóval nem kifizetödő! Láttam képen munkájukat és eléggé profi munka! Kadafalván?Mert azokról már én is hallottam, hogy szépek, és jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 mongyuk addig szerezni kell egy buszkormányt vagy ohne autóvezetés :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Egy Corsakormányt fel tudok ajánlani Kess... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 mondtam, hogy én elviszem, mert úgyis szoktam arra járni és akkor nem kell plusz benya kb. 2 héten belül megyek arra és ugyi az enyimén se jó a bőr :lol: :lol: ;) :( :D :D Jó jó tudom de én is ott akarok lenni. Tátani a számat hogyan csinálják és milyen is lessz! Megvárható a dolog ugyanis. Mikor akarsz menni és meddig leszel ott? De megbaszéljük du-tán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Kadafalván?Mert azokról már én is hallottam, hogy szépek, és jók. Igen igen és ami nem elhanyagolandó az az, hogy megcsinálják azonnal! Szóval kormány agyról le ott a helyszínen és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 jaaa, hogy nem kell otthagyni több hétre...... hát az frankó! de mostmár indujjá, mert nemérsz ide! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Igen igen és ami nem elhanyagolandó az az, hogy megcsinálják azonnal! Szóval kormány agyról le ott a helyszínen és kész. Ezen már én is agyaltam, de nem tudok mit kezdeni a légzsákos kormányommal.Otthon meg nem szeretném leszedni, mert ugye kellő szaktudás hiányában.............. Ha bárkinek segítség kell, szóljon ám!Nekem kb. 2km-re van, otthonról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 akkor lécci vidd el az enyémet, csináltasd meg azután hozd fel bpre :wink: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 akkor lécci vidd el az enyémet, csináltasd meg azután hozd fel bpre :wink: :twisted: :twisted: Ha holnap a kezembe nyomod a kormányt, akkor nincs akadálya.Meg persze némi kp-t.Megyek Újpestre.Corsát venni, valszeg, meg elviszek néhány dolgot néhány cartársnak.Szóval........ A visszautat is meg tudjuk oldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Corsat vennnnnniiiii??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Corsat vennnnnniiiii??? :roll: p.ü. ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ezen már én is agyaltam, de nem tudok mit kezdeni a légzsákos kormányommal.Otthon meg nem szeretném leszedni, mert ugye kellő szaktudás hiányában.............. Ha bárkinek segítség kell, szóljon ám!Nekem kb. 2km-re van, otthonról. légzsákos kormánnyal vigyázzál mert elég tisztességes módon pofán tud küldeni ha valamit rosszul csinálsz.... kiszerelt állapotban durrantottunk el múltkor légzsákot és 2 m magasra repült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts