Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Jah Anti nem is mondottam!

Képzeld összekevertem 3 fényező számát és felhívtam emberünket... meséltem neki de csaknem vágta miről vakerok... Ekkor bejöttem a 2 színnel a gyerek felvisított a röhögéstől és mondta így már vágja. Ekkor esett le nekem is, h full összekevertem 1 másik csókával és fél órája hallgatja azt, amit múltkor a megyerin ecseteltünk neki :lol:

A végén feladta és mondta ha minden áron én akarom csinálni, akkor menjek oda hozzá megbeszélünk 1 összeget és majd mondja mit csináljak :lol:

jó gyerek ez én mondom 8)

Megosztás:

nana ezt nem mondtam

csak nem tudom mennyire férne rá a nagy matrica akkora felületre amekkora pl. neked van :?

sz@r ugy ez...kellene kismatrica :lol:

Biztos nem volt nálad billentyűzet és nem tudtad fogni mit is mondok!

Sőt amikor a hulladék vasakat vetted és néztük a még sok munka van

rajta GSI lökh.-ját akkor is mondtam! :smt110

Vagy be vótá :smt033 -va? De lehet ,hogy csak el :smt043 t a Kavinton?

Megosztás:

hát pedig emberünk műszakin nem ment át ha jól tudom, mert letette ő is a lökösbe! Ha beszélek vele megkérdem konkrétan :wink:

Elöl nekem a nagyrácsra lesz felfogva anno ezt ecseteltem Kessnek is, hogy talán ez a legkultúráltabb megoldás :idea:

Szilárd csomitaritető nyitás projekt :?:

de ki akarja vinni műszakira? :wink:

Megosztás:

Aztec, és akkor most mi lesz??

Home méd??? :roll:

donno Anti!

Most fosni mindenre me lil G sznap szervezés 99%os process....

Lehet a 7végén se tom hekkelni :lol:

Mármint a kocsit :lol:

De amint jár mejek rijasztóshoz - tudom így is elég riasztó- és ilyen apróságok, majd after det filo ezerrel...

Megosztás:

Jut eszembe kormány vagy váltókar börözés érdekel valakit?

Kecskeméten van egy cég akik 5-6000-ért csinálják a kormányt.

Csak egyedül ha egyedül megyek egy autóval nem kifizetödő!

Láttam képen munkájukat és eléggé profi munka!

Kadafalván?Mert azokról már én is hallottam, hogy szépek, és jók.

Megosztás:

mondtam, hogy én elviszem, mert úgyis szoktam arra járni és akkor nem kell plusz benya

kb. 2 héten belül megyek arra és ugyi az enyimén se jó a bőr :lol: :lol: ;) :( :D :D

Jó jó tudom de én is ott akarok lenni. Tátani a számat hogyan csinálják

és milyen is lessz! Megvárható a dolog ugyanis. Mikor akarsz menni és

meddig leszel ott? De megbaszéljük du-tán.

Megosztás:

Igen igen és ami nem elhanyagolandó az az, hogy megcsinálják

azonnal! Szóval kormány agyról le ott a helyszínen és kész.

Ezen már én is agyaltam, de nem tudok mit kezdeni a légzsákos kormányommal.Otthon meg nem szeretném leszedni, mert ugye kellő szaktudás hiányában..............

Ha bárkinek segítség kell, szóljon ám!Nekem kb. 2km-re van, otthonról.

Megosztás:

akkor lécci vidd el az enyémet, csináltasd meg azután hozd fel bpre :wink: :twisted: :twisted:

Ha holnap a kezembe nyomod a kormányt, akkor nincs akadálya.Meg persze némi kp-t.Megyek Újpestre.Corsát venni, valszeg, meg elviszek néhány dolgot néhány cartársnak.Szóval........

A visszautat is meg tudjuk oldani.

Megosztás:

Ezen már én is agyaltam, de nem tudok mit kezdeni a légzsákos kormányommal.Otthon meg nem szeretném leszedni, mert ugye kellő szaktudás hiányában..............

Ha bárkinek segítség kell, szóljon ám!Nekem kb. 2km-re van, otthonról.

légzsákos kormánnyal vigyázzál mert elég tisztességes módon pofán tud küldeni ha valamit rosszul csinálsz.... kiszerelt állapotban durrantottunk el múltkor légzsákot és 2 m magasra repült :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.