Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 A vagesz csaj...meg a szemfüles öreg... :sowwy: :lol: :lol: Milyet alárúg bakkkker... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 van e má kaparós autó antibácsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 :sowwy: hmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 A vagesz csaj...meg a szemfüles öreg... :sowwy: :lol: :lol: Milyet alárúg bakkkker... :lol: :P magyarország :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 van e má kaparós autó antibácsi? Tényleg nem lehet 4 kommentet visszaolvasni?? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Tényleg nem lehet 4 kommentet visszaolvasni?? :sowwy: :lol: De kukkolni milyen jól lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 De kukkolni milyen jól lehet. :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Redi Zsír az avatarod! :lol: :lol: Abból a sorozatból nekem is jutott! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 ... Na majd száradjon ki a szád :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Megvaaaaaaaaaaaan a papíííííííííííííír............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Áááááááááááááááá ez kuva duva :lol: :sowwy: Kocsi akkor hány nap még, márha minden rendben megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Holnap ha valaki elvisz a Hamzsabégi útra délután kettőre, hazafelé már elverem...kivéve ha SRT8-al megyünk odafele... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Holnap ha valaki elvisz a Hamzsabégi útra délután kettőre, hazafelé már elverem...kivéve ha SRT8-al megyünk odafele... :lol: :lol: :lol: Jaa, ott van a gép? Szinte mindennap arra megyek hazafele, igaz busszal. :sowwy: Ott szokott lenni egy csomó oldtimer autó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Holnap ha valaki elvisz a Hamzsabégi útra délután kettőre, hazafelé már elverem...kivéve ha SRT8-al megyünk odafele... :sowwy: :lol: :lol: Ne mán, elvittelek volna, most miért nem tolták egy napot az utat :lol: de nem is baj, már első nap vegyem el a kedved az új vastól? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Ne mán, elvittelek volna, most miért nem tolták egy napot az utat :sowwy: de nem is baj, már első nap vegyem el a kedved az új vastól? :lol: HAHAHAHAHAHAHA.... :lol: :lol: :P Max ráfogtam volna, hogy még nem szoktam össze az autóval...szerda délután csüt este edzés, pénteken elégtétel vétel... :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Jaa, ott van a gép? Szinte mindennap arra megyek hazafele, igaz busszal. :sowwy: Ott szokott lenni egy csomó oldtimer autó is. Ott...Hamzsabégi 57, sok honda van a kereskedésben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Ott...Hamzsabégi 57, sok honda van a kereskedésben... Akkor én már láttam aztat... :sowwy: De azért, ha elhoztad, akkor majd valamelyik Lurdyn megsasolom közelebbről is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 HAHAHAHAHAHAHA.... :lol: :lol: :P Max ráfogtam volna, hogy még nem szoktam össze az autóval...szerda délután csüt este edzés, pénteken elégtétel vétel... :lol: :P :lol: Hát én a Seat Leon gyilkossal nem gyorsulok a héten :lol: mert jóha péntekre hazaérünk, a céges bulira. :sowwy: sok sok szép stewardess, hmm.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Srácok... Pro Technic céget ismeri valaki esetleg közelebbről? valami info, észrevétel róluk... valaki szereltetett már náluk? Olcsók, drágák? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Akkor én már láttam aztat... :sowwy: De azért, ha elhoztad, akkor majd valamelyik Lurdyn megsasolom közelebbről is :lol: rögtön a fabódé mellett áll a sárga Cupra...csüt lurdy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Holnap ha valaki elvisz a Hamzsabégi útra délután kettőre, hazafelé már elverem...kivéve ha SRT8-al megyünk odafele... :lol: :lol: :lol: hazafelé nem kanyarodsz Fót felé? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Hát én a Seat Leon gyilkossal nem gyorsulok a héten :lol: mert jóha péntekre hazaérünk, a céges bulira. :sowwy: sok sok szép stewardess, hmm.. :lol: Reméljük asszonykád nem fórumozik :lol: :lol: Kapnál te sztyuárdeszt nista konyhabútor meg még sztyuárdesz is??? :P :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 hazafelé nem kanyarodsz Fót felé? :lol: Húúúú Anti lécii kanyarodjál Fót felé Légy oly kedves! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 hazafelé nem kanyarodsz Fót felé? :sowwy: Még az is lehet... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts