mélykék76 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Héj Pista bácsi ezek a dzsigoló felnik és szines gumik állandóak lesznek vagy ezt úgy találtátok az út szélén odamenet? Kornél segítségével ámerikából jöttek a gumik. Sajna a C4 felnije nem fért volna el hátul, pedig azt is kölcsönadta volna :sowwy: Így gyorsan csak a Rial maradt az is kicsit sűrűn sikerült, node a cél teljesítve :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Kornél segítségével ámerikából jöttek a gumik. Sajna a C4 felnije nem fért volna el hátul, pedig azt is kölcsönadta volna :sowwy: Így gyorsan csak a Rial maradt az is kicsit sűrűn sikerült, node a cél teljesítve :lol: :lol: Ámerikai gummi? Ákkó rájtá vót Sákira kézlenyomata is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 bárki nyugodtan fürödhet a Balcsiban! (3mm-es hosszú neoprénben) Nekem az kicsi lenne, 170cm vagyok :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 bontós tali mi? Irigykedel hogy mennyien talizunk igaz? :P Inkább valami infót nyomjatok róla,mert páran lemennénk szombaton ha nem baj :lol: :lol: :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Inkább valami infót nyomjatok róla,mert páran lemennénk szombaton ha nem baj :lol: :P :sowwy: :lol: :lol: @BIG: Ha valakinek telefonos segítség kell,csörgessen bátran a 06302098006-on! pénteken ha minden igaz dél körül indulok Dujv-ba,Karesszal talizunk tecsó parkírozóba! Rövid itiner aki nem tudja vagy nem volt még ott! Ahogy Székesfehévár felől beesel Dujv-ba tök egyenesen a központ felé,balra lesz egy Obi meg a Tecsó...tovább egyenesen,és a rendőrlámpánál balra tarts! onnan tök egyenesen addig,mig elérsz egy kis hídig,amin átmész és a híd után egyből jobbra kanyarodsz majd addig mész egyenesen,míg elhaladsz a duna holtág mellett,ott lesz egy nagy kereszteződés,ott jobbra tarts,majd kb 6-800 méter után kanyar be balra egy földes út,azon komótosan beballagva a tisztásig.... na mi már ott leszünk kb pénteken 15 órától... akinek nem érthető,az a tecsónál leparkol,csörög és kiugrik valaki érte! @Karesz2: A szombati erkezöknek mondanam..Hogy delelötkb 9töl 10ig delutan 14töl 15ig nem lehet bejuti a tesco parkolojaba Szekesfehervar felöl...Bringatura miat le lesz zarva az ut..Aki ebe az idöbe erkezne kb az inkabenjen az Interfrut parkolojaba ami fehervar fele van kb 500m re.Es kimegyek ele...06702205429 A lista, bár páran nem húzták le magukat akik nem mennek pl OpelTomi --------------------------------------------------------------------------------------------- 2008.Május 9-11 (12) Dunaújvárosi Kadettklubb tali a megszokott helyen ---------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Karesz (szervezőbiztos) 2. B.I.G. (hangulatkarbantartó) 3. Fatergenyazolibácsi (legeslegelsőönkénteskadettklubtag) 4. Kojak (parkgondozó, fűkarbantartó, légkörtisztító) 5. Mazsa 6. Suba és Anita(Muhaha) 7. Pehi Csabi és Vanda 8.Racce (akocsogalapító) 9.vaszi87 (ott a helyem, itt lakom... :-) 10. Cat 11. opelzsolt (remélem jó idő lesz :lol: ) 12. Berlina és a jobbik fele(persze csak ha szívesen látnak minket...) 13. Tomi és párja (valszeg nem tudunk ott aludni, de ez még változhat, a jó idő jól jöhet :P ) 14. Elfix ( láthatattlan ember ) 15.Opeltomi & Boogie. Telefonos segíccség kell majd. 16.Kenny+kisérő. /remélem ez az ideit olcsóbban meguszom./ 17. Évi+ Árpi két C-Kadéttal (megpróbálunk eljutni) 18.Kicsi20-ár+párja Brigi(vasárnapra) 19.Oscar (angol soför) 20.Norbee1.6D (ha szivesen látnak és minden összejön :-)) 21.Atis péntek-szombaton, a kadett már majdnem teljesen kész... :lol: Érdemes lemenni, közel van és nagyon jó az a tisztás. Programok mondjuk nincsenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Ámerikai gummi? Ákkó rájtá vót Sákira kézlenyomata is? :sowwy: Zusa, nem Kolumbia :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Inkább valami infót nyomjatok róla,mert páran lemennénk szombaton ha nem baj :lol: :P :sowwy: :lol: :lol: hát ha gondoljátok, de semmi extra dolog nem lesz. Igazából bemegyünk egy igen jó úton egy erdőbe és ott körbeállunk a réten aztán sátrak fel és duma, sör bogrács, ilyenek. 9kor indulás a Lurdytól, nem akkorra kell odajönni hanem akkor indulás, azután megyünk DUVba az Interfruct parkolóba és ott talizunk a maradékkal meg azokkal akik már pénteken is lent leszenk. Tesconál szoktunk talizni de ott most kerékpárbuzulás lesz. Na megyek haza utána írok még :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 a dupla whooper szendvicsembe csak 1 hus van.. gecik... kisporolták... :lol: :lol: Szerintem csak túl nagy levegőt vettél és egyből beszippantottad, amikor ráharaptál :sowwy: :P :lol: Amúgy nagyon jó képeket csináltatok, grat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Nem a program a lényeg hanem a társaság.....remélem kojak megvár a pörgös mutatvánnyal......Ja és Csabi ne takarísd ki a kocsid,úgy is homokos lesz :lol: :sowwy: :lol: Szerintem ha rá tudok venni 1-2embert akkor lemegyünk szombaton :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 ....Jogos, nem voltam, nem tudtam. Ez persze Pista érdemeiből nem von le semmit, ráadásul ő több színben is!.... Igazándiból ezekre vadállat driftautókra való :sowwy: Pörögni felesleges vele, mert nem érvényesült - mármint amit bír a Senator azzal sebességel, meg amit én tudok uralni -. Úgy gondoltam, hogy ha már lúd legyen kövér és legyen egyből két szín. Sárga sem rossz, de a kék "elnyomja". Kipróbálható az egyik oldalon sima, másikon színes verzió is, ahogy István felvetette :lol: Meglássuk Kornél mit hagy belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Nem a program a lényeg hanem a társaság.....remélem kojak megvár a pörgös mutatvánnyal......Ja és Csabi ne takarísd ki a kocsid,úgy is homokos lesz :P :sowwy: :lol: Szerintem ha rá tudok venni 1-2embert akkor lemegyünk szombaton :lol: Én megyek , de gyertek akkor! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Én megyek , de gyertek akkor! :sowwy: Szerintem Redi benne van.....Talán Lanti is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 hát ha gondoljátok, de semmi extra dolog nem lesz. Igazából bemegyünk egy igen jó úton egy erdőbe és ott körbeállunk a réten aztán sátrak fel és duma, sör bogrács, ilyenek. 9kor indulás a Lurdytól, nem akkorra kell odajönni hanem akkor indulás, azután megyünk DUVba az Interfruct parkolóba és ott talizunk a maradékkal meg azokkal akik már pénteken is lent leszenk. Tesconál szoktunk talizni de ott most kerékpárbuzulás lesz. Na megyek haza utána írok még :lol: igen jó úton :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Szerintem Redi benne van.....Talán Lanti is. Ha lejöttök én is felmék :sowwy: 100% Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Ámerikai gummi? Ákkó rájtá vót Sákira kézlenyomata is? :sowwy: a Kumho az valami japó, korei, thai vagy ilyesmi cucc engem érdekel ez a dunaujvárosi móka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Nem a program a lényeg hanem a társaság.....remélem kojak megvár a pörgös mutatvánnyal......Ja és Csabi ne takarísd ki a kocsid,úgy is homokos lesz :P :sowwy: :lol: Szerintem ha rá tudok venni 1-2embert akkor lemegyünk szombaton :lol: Na az jó lesz, várunk titeket .... :lol: A bevezető út, tényleg jó.. :P , kocsit majd csak ott érdemes mosni .... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Inkább valami infót nyomjatok róla,mert páran lemennénk szombaton ha nem baj :P :lol: :sowwy: :lol: :lol: Persze ez csak duma,egyébként nem baj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Én megyek , de gyertek akkor! :lol: Én mehetek? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Persze ez csak duma,egyébként nem baj. :lol: :sowwy: :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Én mehetek? :sowwy: Hát ezt szerinted meg köll kérdezni???? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Persze ez csak duma,egyébként nem baj. :lol: Majd csak figyelj..... :lol: :lol: :sowwy: Sikerült berakni az ülést??????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Majd csak figyelj..... :lol: :lol: :sowwy: Sikerült berakni az ülést??????????????? Ja sikerült,mint szombaton kiderült lakatos Szabi beteg és nem dolgozik.Ezekután én aplikáltam be,végül is sikerült csak ×om kivolt egyedül tartani és hegeszteni is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Majd csak figyelj..... :lol: :lol: :sowwy: Sikerült berakni az ülést??????????????? Válaszolk helyette mert ugyis valami szappanoperát néz ahogy hazaér. Igen berakta nekem már képem is van róla hehe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Ja sikerült,mint szombaton kiderült lakatos Szabi beteg és nem dolgozik.Ezekután én aplikáltam be,végül is sikerült csak ×om kivolt egyedül tartani és hegeszteni is. jolvan akkor már van benne gyakorlatod.. később még jól jöhet :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Ja sikerült,mint szombaton kiderült lakatos Szabi beteg és nem dolgozik.Ezekután én aplikáltam be,végül is sikerült csak ×om kivolt egyedül tartani és hegeszteni is. nehogy szoljál hogy bazeg ###### gyere seggíteni légyszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts