redline Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Redinek...... http://www.kepfeltoltes.hu/080505/DSC02282...ltoltes.hu_.jpg milyen kemény.....ilyen messziről is látszik a rozsda :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 a szembeképekről jutott eszembe, hogy körtét kell cserélni az első lámpában :sowwy: :lol: jóhogynem vackort :lol: szerintem égő és slusszpasssssz :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Má nemazé de 1 C Kadett volt csak? Teli minden Astrákkal? Oh anyám Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Má nemazé de 1 C Kadett volt csak? Teli minden Astrákkal? Oh anyám a bontós (a.k.a Kadett) tali most hétvégén lesz Dunaújvárosban....rettegjetek :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Redinek...... Kijez a csóka ezzela paripával??????? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Nem gondoltam volna hogy lehet MO-n ilyen színesen füstölő gumikat szerezni. Még a King of Europe Driften is csak meséltek róla hogy létezik ilyen. Pista, ez igazán nagy dobás volt, grat! Mi is jól szórakoztunk a hétvégén Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 köszi :P :sowwy: :lol: a szembeképekről jutott eszembe, hogy körtét kell cserélni az első lámpában :lol: :lol: Akko má ellenőrizd a drótokat is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Akko má ellenőrizd a drótokat is ez túl hivatalos a drót inkább TYÚKBELET :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Nem gondoltam volna hogy lehet MO-n ilyen színesen füstölő gumikat szerezni. Még a King of Europe Driften is csak meséltek róla hogy létezik ilyen. Pista, ez igazán nagy dobás volt, grat! Mi is jól szórakoztunk a hétvégén http://www.sailing.hu/files/255/255252.jpg Ezt hogy szokták visszaborogatni? Kiülnek a másik szélére? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Ezt hogy szokták visszaborogatni? Kiülnek a másik szélére? :sowwy: ezeknek hello van, korallzátony lesz belőlük Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Ezt hogy szokták visszaborogatni? Kiülnek a másik szélére? :lol: Pl sok-sok héliumos lufit akasztanak az árbócvégre? :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Ezt hogy szokták visszaborogatni? Kiülnek a másik szélére? :lol: Ez nagy, ennek keel van az alján, látszik is, szóval visszaáll magától. Ettől még mivel elszakadt meg elhajlott pár dolog, mentek a partra. Ez még előző hétvégén törpént amúgy. Most viszont mi borultunk sokkal kisebb hajóval Tihany alatt és az nem állt vissza magától. Szerencse hogy volt ott motoros. Igen, jó a víz, bárki nyugodtan fürödhet a Balcsiban! (3mm-es hosszú neoprénben) Itt van még egy kép ahogy állnak vissza, itt már elverettünk mellettük Mi meg ilyennel firkáltunk Pl sok-sok héliumos lufit akasztanak az árbócvégre? :sowwy: :lol: :P Kisebb hajókra nagy szélben szoktak kötni labdát az árboc tetejére hogy ne fúródjon bele az iszapba a Balcsi mélységénél szinte biztos hogy hosszabb árboc. Amúgy a macskák összejárkálták lent az autómat, de Ati havercsávó frissen hozott G60-as Golfján össze is karcolták az elég patika fényezést. Szóval ő nem ússza meg annyival hogy most zuhag az eső az majd lemossa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Van valami menő tengerésztetkód? Pl. egy horgony az alkaron? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Van valami menő tengerésztetkód? Pl. egy horgony az alkaron? :sowwy: Mitérdekelaztéged. Részemről Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Van valami menő tengerésztetkód? Pl. egy horgony az alkaron? :P Az popeynek van nemnézel elég mesét :lol: :lol: :lol: Vagy csak állandóan a superment meg a Herculest?? :sowwy: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Külömben is Spenóttal nem lehet vitorlázni :sowwy: :lol: Amúgy , Abert Paksról a barátaim is vitorláznak versenyszerűen,,,,, :lol: Sztem ők is ottvoltak! :lol: ASE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Külömben is Spenóttal nem lehet vitorlázni :sowwy: :lol: Amúgy , Abert Paksról a barátaim is vitorláznak versenyszerűen,,,,, :lol: Sztem ők is ottvoltak! :lol: ASE Arácsi kikötő vágom persze, nagyon kis szuper hely. Ezen a hétvégén az egyik onnan érkező hajónak egy kress következtében kilyukasztották az oldalát egy tenyérnyi helyen. Vízvonal felett tehát hazáig nem volt gond, de lehet szétszedni és mehet a műhelybe. Eztet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 a bontós (a.k.a Kadett) tali most hétvégén lesz Dunaújvárosban....rettegjetek :sowwy: bontós tali mi? Irigykedel hogy mennyien talizunk igaz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Albi egyébként a Legal Driften is volt színes gumifüst, az egyik BMW pirossan égette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Mi meg ilyennel firkáltunk ez 470es vagy repülő hollandi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Albi egyébként a Legal Driften is volt színes gumifüst, az egyik BMW pirossan égette. Jogos, nem voltam, nem tudtam. Ez persze Pista érdemeiből nem von le semmit, ráadásul ő több színben is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 ez 470es vagy repülő hollandi? 470. Egy Rephollandi nagyobb és sokkal drágább mert karbon a fél hajó. Így is komoly költség ez nemhogy úgy. Talán 2-3 év múlva de majd látjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 bontós tali mi? Irigykedel hogy mennyien talizunk igaz? :lol: nem mindenkinek lehet nehézbombázója(1200-1400kg) Nekünk csak 900kg vasra tellett :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Piiista! Megnéztem Coupe videóját a burn outról....qrva jó lett...bár picit látszik, hogy megy a küszködés a 255-ös gumikkal, de jó volt a színpompa... :lol: :P Ezt egyszer ki kell hozni szigetre...lenne ámulás bámulás... :lol: :P :lol: a felni meg egyenesen szép rajta...jó ízlésre vall... :lol: István is azt mondta, hogy szigeten lehet nagyobb sikere lett volna, de talira lettek zsákmányolva, azoknak szólt, akik eljöttek :lol: Meglepően puha szerintem a guma, elvileg közúton nem is használható. Sokkal jobb lehetett volna, csak 2 dologra kellett figyelni. Egyrészt ne forrjon fel túl hamar víz x+1edik alkalommal, nem lehetett, nem akartam tartósan tiltás közelében forgatni - khmmmm.... láttunk ilyet pénteken ugyebár -. Nem állahattam egyhelyben, mert akkor elég esélyes lett volna, hogy megolvasztja az felületett - khmmmm.... láttunk ilyet már aznap - oszt mit csinálunk a kráterral ? Szórunk rá homokot ? Barna ragacsszalag itt nem megoldás :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 nem mindenkinek lehet nehézbombázója(1200-1400kg) Nekünk csak 900kg vasra tellett :sowwy: :lol: :lol: milyen igazad van, lehet erre irigykedik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts