Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Jaaaa hogy a Norbié.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 renccám lökösben lesssz :?: s kijé a középső géjesii? me tijed Tomijé ok :wink: jaja Norbié!!! a rencám megy a lökibe pont ma megyek a műanyagoshoz, hogy réseljem már bele a lökösbe aztán jöhet a fényezés azután meg az elsőt is megcsináltatom és feldobom az m3 tükröket végre (ha azokat is lefényeztettem) és akkor 1 idejig ohne kasztnimeló Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Kess! Te meg tomi okés, de ki a harmadik???? 8) de már látom kisakkoztátok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Hát ha a májámikék állt volna középen, akkor vágtuk volna elsőre, de ezt még nem szokta meg a szemünk... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 de ezt még nem szokta meg a szemünk... :lol: :lol: pedig már ideje lenne 8) ;) szokjad mert nem soxxor fogod látni az elejét 8) 8) valamit kell csinálni az elejével, de most eléggé nemkevés pénzt vitt el a pudvaládaf/i]...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 "....soxxor fogod látni az elejét...." ...a visszapillantómban!!!! :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Szilárd! Óvatosan a renccámmal pont most töröm éjn is a fejem ezen, mert az áthelyezése is átalakításnak számít! Ha peched one mint a spanomnak minap akkor megszívat6nak vele... Redi! A frszről vágtam le,h a Tijed :lol: Amúgy meg a maji napig skkék asztrásként jucc eszembe... Ezé SRY majd csinálok egy cache ürítést, ha az nem segít akkor ipconfig -flushdns ha asse akkor már komoly gázok vannak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Redi! A frszről vágtam le,h a Tijed :lol: Amúgy meg a maji napig skkék asztrásként jucc eszembe... mellesleg ez tök kedves abbol kiindulva, hogy sok más embernek miként jutok eszébe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Redi, de nem gondolod, hogy itt a fórumon ennyi ember előtt kinyilvánítja majd a véleményét... :roll: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 "....soxxor fogod látni az elejét...." ...a visszapillantómban!!!! :lol: :lol: ;)reménykeggyél kiscsaj 8) :( Óvatosan a renccámmal pont most töröm éjn is a fejem ezen, mert az áthelyezése is átalakításnak számít! woooo wtf??? :shock: :shock: azaz ha én előre szerznek matricarendszámot (nagyot) és oldalra teszem az is átalakítás??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ne haragudj már Redi bíró, de hogy néz ki az a baszott nagy matrica ráadásul féloldalt???? :roll: Aj-Aj-Aj.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ne haragudj már Redi bíró, de hogy néz ki az a baszott nagy matrica ráadásul féloldalt???? :roll: Aj-Aj-Aj.... :roll: Olyanalfáslenne.Szerintem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ne haragudj már Redi bíró, de hogy néz ki az a baszott nagy matrica ráadásul féloldalt???? :roll: a gsi.tomi is mindig ezzel b@sztat.....de most mit tudok tenni :? ami most fennvan lemez az ugye egyértelműen ocsmány & sz@r kismatricát már nem nagyon lehet szerezni nagyot ugytudom lehet, de középen nem nagyon van hely ahová ragasztani tudnám tudom nem a legrulezebb megoldás de ha tudsz jobbat hallgatom....jaaaa nekem a rendszámtábla az ablakba megoldás felejtős ahhoz én nyúl vagyok :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Akkor még mindig a helyén van a legjobb helyen... :wink: Szerintem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Szilárd! Óvatosan a renccámmal pont most töröm éjn is a fejem ezen, mert az áthelyezése is átalakításnak számít! Ha peched one mint a spanomnak minap akkor megszívat6nak vele... Redi! A frszről vágtam le,h a Tijed :lol: Amúgy meg a maji napig skkék asztrásként jucc eszembe... Ezé SRY majd csinálok egy cache ürítést, ha az nem segít akkor ipconfig -flushdns ha asse akkor már komoly gázok vannak :lol: na regéjjé csak! mijafütyi?? elküldöm a péket a halál fa***ra ha beszól ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Én azt a megoldást mondtam, hogy megcsináltatja a lökh úgy mint az enyém és arra a nagy matricát fel lehet ragasztani úgy, hogy egy kicsi a tetejéből ráhajlik a lökh. tetejére. De az a dRed Bírónak nem tetsz! Kess pl úgy akarja, hogy kivág az egész elöl és a rácsra rak a tábla. Kess 17:00-ra kell mennünk! De úgy is csörgök ha ott vagyok nálad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 A középen ráhajlik verzió okés... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 na regéjjé csak! mijafütyi?? elküldöm a péket a halál fa***ra ha beszól ;) :( Szerintem csak kötöszködés szinten ment a biz-basz mert ugye ha van világítása akkor nem köthet bele senki! Átépítési engedélyt meg csak fődarabokra kell kérni szerintem! A rendszám ha olvasható nappal és éccaka akkor pá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 gyere! télleg a világításnak is utánakérdezek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Én azt a megoldást mondtam, hogy megcsináltatja a lökh úgy mint az enyém és arra a nagy matricát fel lehet ragasztani úgy, hogy egy kicsi a tetejéből ráhajlik a lökh. tetejére. De az a dRed Bírónak nem tetsz! Kess pl úgy akarja, hogy kivág az egész elöl és a rácsra rak a tábla. Kess 17:00-ra kell mennünk! De úgy is csörgök ha ott vagyok nálad. Kess Hogy kijavítsam magam nem 17:00-re hanem 17:30-ra kell mennünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 de hova kell 17:30ra? Zajba vagy Ürömre? intézzek neked is pár kék dejódát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Én azt a megoldást mondtam, hogy megcsináltatja a lökh úgy mint az enyém és arra a nagy matricát fel lehet ragasztani úgy, hogy egy kicsi a tetejéből ráhajlik a lökh. tetejére. De az a dRed Bírónak nem tetsz! nana ezt nem mondtam csak nem tudom mennyire férne rá a nagy matrica akkora felületre amekkora pl. neked van :? sz@r ugy ez...kellene kismatrica :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 de azé nem olcsó ám a matrica én utánanéztem pár hónapja a calira, mer nem akartam átfúrni a lököst a nagy matirca 26e összesen, ha mindenért én futkozok :-? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 hát pedig emberünk műszakin nem ment át ha jól tudom, mert letette ő is a lökösbe! Ha beszélek vele megkérdem konkrétan :wink: Elöl nekem a nagyrácsra lesz felfogva anno ezt ecseteltem Kessnek is, hogy talán ez a legkultúráltabb megoldás :idea: Szilárd csomitaritető nyitás projekt :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 de hova kell 17:30ra? Zajba vagy Ürömre? intézzek neked is pár kék dejódát? Üröm, addig meg elintézem Zay-t ha ott vagyok nálad csörgök! Ledet köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts