coupe Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Nah. ha én a kocsim árának(1,6 misi) 3x-át rákölteném(4,2és a kamatot nem számoltam), tökön is szúrnám magam.. mondjuk nem is lenne miből :sowwy: (számolgattam.. a 4,5 év alatt kb 850e ment rá.. ) Szal messze vagyok tőletek.. szerencsére :P Látod milyen nehéz bekerülni a csapatba :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 klikk-katt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Ha jól látom, neked is 4likas maradt.. milyen kombóval tudtad megoldani? :sowwy: hát a tárcsát kintről hozták nekem, nemtom márkáját, fékbetét az meg a 2.5 v6 B vekié, 156,3x74x19,6 mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_66776.jpg klikk-katt... szép felgen, de engem vmiért nem tud megfogni a sokkülő :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 akkor itt egy peremes, kevesebb küllős...mondjuk én a dunakavicsokat azért hanyagolnám belőle... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 szép felgen, de engem vmiért nem tud megfogni a sokkülő :sowwy: Nekem sem zsánerem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 akkor itt egy peremes, kevesebb küllős...mondjuk én a dunakavicsokat azért hanyagolnám belőle... :lol: :P :lol: Ezmeg bucsus kavics nélkül is :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Ezmeg bucsus kavics nélkül is :sowwy: :lol: :lol: nézzzééé már az avatarodraaaa teeeeeeeeeee.... :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 akkor itt egy peremes, kevesebb küllős...mondjuk én a dunakavicsokat azért hanyagolnám belőle... :lol: :P :lol: http://smggermany.typepad.com/photos/uncat...2/01/felge1.jpg :lol: :sowwy: nem bejövős a bele :P úgy látszik nem igazán egyezik az ízlésünk ezen téren :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 :lol: :sowwy: nem bejövős a bele :P úgy látszik nem igazán egyezik az ízlésünk ezen téren :lol: Nekem sem tetszik annyira...csak gondoltam peremes, meg kevesebb küllős is...de amúgy sem hinném, hogy szánsz 1 misit darabjára a felnikért... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 nézzzééé már az avatarodraaaa teeeeeeeeeee.... :P :lol: :lol: Még mindíg jobb mint az a "szúnyog írtós" kadi kép :lol: :lol: :lol: Csak látnám amit má eccer tecsinálsz vazze :P :lol: Amúgy meg nemtod kimondta hogy nem is olyan szar??? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Mit csinálok??? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Mit csinálok??? :sowwy: Há mikor mit :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Há mikor mit :sowwy: :lol: :lol: Na gyere inkább lövöldözni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 :lol: :lol: nem bejövős a bele :lol: úgy látszik nem igazán egyezik az ízlésünk ezen téren :P Ne legyél már olyan válogatós! :P Egyébként én a régire szevazok szerintem... :sowwy: Az se az igazi, de szerintem jobb, mint az új, amit vettél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Amúgy ezek látványtervek , most mé köll fikázni :sowwy: :lol: :lol: Na megálj vadkerten lefújom a suzudat! :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Nekem sem tetszik annyira...csak gondoltam peremes, meg kevesebb küllős is...de amúgy sem hinném, hogy szánsz 1 misit darabjára a felnikért... :sowwy: hát ja akkor a 4 felnivel überelném az egész gsi projektedet és átvenném a vezetést :lol: (de én nagyon ügyes vagyok és megfontolt és kis pízből építgetem az ótóm :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Egyébként én a régire szevazok szerintem... :sowwy: Az se az igazi, de szerintem jobb, mint az új, amit vettél... :lol: nem tudom. holnap felrakom az újakat és kiagyalom még :P bázzz gumifelrakásnál megsérült a perem!!! csak nem én vittem felrakatni, most meg már hova reklamáljak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 nem tudom. holnap felrakom az újakat és kiagyalom még :lol: bázzz gumifelrakásnál megsérült a perem!!! csak nem én vittem felrakatni, most meg már hova reklamáljak :lol: :sowwy: Az újnak???? :lol: Nebassz , na jó feléért megveszem :P :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 jaaa tegnap utaltuk a lovettát. gondolom kaptál mailt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Az újnak???? :lol: Nebassz , na jó feléért megveszem :P :lol: :lol: :P ja és állítólag azt mondták hogyha le akarom majd szedetni ne merjem hozzájuk vinni azt nem vállalják el :sowwy: no comment... remélem polírral ki tudom majd szedni belőle :lol: Ha nem akkor egye baxa a fele duplájáért a tied :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 .... Ha nem akkor egye baxa a fele duplájáért a tied :lol: :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Laci4 figy mit találtam! Ezt ugye ismered: http://laci4.uw.hu/kepek/tali2008ring/100_1280.jpg Róla meg aszittem Te vagy amikor bejelölt, de nem állt össze a kép Klikk - de nem Te vagy :lol: LOL... tényleg hasonlít.. de én jobbképűűű vagyok :lol: Ki ő amúgy? (nem is jelöltelek még be? :sowwy: ) mondjuk nem sűrűn iwiw-ezek... hát a tárcsát kintről hozták nekem, nemtom márkáját, fékbetét az meg a 2.5 v6 B vekié, 156,3x74x19,6 mm Nyereg? Ha nem indiszkrét mennyi volt a tárcsa? hátha mondasz egy olyan árat, ami hatására tuti még a gondolatát is hagyom a nagyféknek :lol: Amúgy az elmúlt 1-2 hétben, hétvégén megejtettem pár dolgot.. Le lett cserézve az olaj.. mókás volt, amikor egy zoknival :lol: fogtam meg a meleg csavart, és tekertem kifelé.. persze pont amikor elengedtem, lökte ki az olaj.. pont az 5leteres flakonba.. amit gyors pont az olajsugár alá toltam.. fincsi volt kihalászni utána egy auchanos zacsival a kezemen .. Háát nem szivesen lennék sült krumpli...(meleg olajban...) De sikerűűlt.. Aztán tegnap kicseréztem a termosztátot is.. még a gyár lehetett benne!! Sokkal jobb lett! 90-és 95-98 között ingázik.. hama fel is megy.. szal ráfért.. Pár nap, és lesz róluk képes beszámoló.. Ma meg Ákosnak és Andrisnak köszönhetően ki lett cserézve a komplett vezérlés..meg a hosszbordás szíj is.. Mindezek hatására,mintha kicsit kúltúráltabb lenne a hangja,meg a járása a verdának.. Viszont kiderűlt, hogy az egyik hátsó rugómból le van törve egy menet.. fel se tűnt... Azt meg tudtam, hogy a lengőim egy kalap.... kakik.. Háááát ennyi.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Nekem sem tetszik annyira...csak gondoltam peremes, meg kevesebb küllős is...de amúgy sem hinném, hogy szánsz 1 misit darabjára a felnikért... :sowwy: no ez meg még illene is a sargahoz és még szép is ez a felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Nyereg? Ha nem indiszkrét mennyi volt a tárcsa? hátha mondasz egy olyan árat, ami hatására tuti még a gondolatát is hagyom a nagyféknek :sowwy: hát nekem nyereg+tárcsa+betét=60.000,- a tárcsák nem újak, kb 10 ezer km van bennük, az meg semmi. Amúgy ebayen 170 juró körül lehet kapni a 288x25-ös 4x100-as tárcsákat. Az már kicsit húzósabb :lol: Itthon amúgy 80-ért ajánlottak anno komplett de némileg használt szettet. Tehát én ebből most jól jöttem ki sztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts