Zsoltee Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 és csak 2 kell nem 4? csak hátra megy rá két szélesítő pogácsa. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 2 fontosabb de ha jó árban van akkor 4 :lol: alapból kilóg a kerék a kasztniból...ha találnék egy ilyet -ami igényes nem átlagnivás- akkor tudnék magasítani a kerékjáraton-és a rendőr se szólhat egy szót se.... hosszútávú terv :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 2 fontosabb de ha jó árban van akkor 4 :lol: alapból kilóg a kerék a kasztniból...ha találnék egy ilyet -ami igényes nem átlagnivás- akkor tudnék magasítani a kerékjáraton-és a rendőr se szólhat egy szót se.... hosszútávú terv :sowwy: rendőr? erdőben vannak zsaruk? nem csak terepen nyomod vele? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 rendőr? erdőben vannak zsaruk? nem csak terepen nyomod vele? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 ....-ami igényes nem átlagnivás-.... Meg toronyórát láccal miii ? :lol: :P Nem elég, hogy írtás csinálhatsz bármelyik erődőben, bármikor ? Mindig csak az a flacolás :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 http://www.konyves-online.hu/images/akiske...o_kapitanya.jpg :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Ez már teljesen használható....rajta van az ajtón is a díszcsík és az ajtó is nyilik rendesen...... Hááát nekem jobban tetszik küszöb nélkül. Bár lehet majd ha színre lesz fújva másképp néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Mór sztem a legújabb felni a legjobb..... Coupé nem fog alatta megállni a kosz sár stb??? ha sz@rul van letömítve szépen tud ám rohasztani, tapasztalat :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Hááát nekem jobban tetszik küszöb nélkül. Bár lehet majd ha színre lesz fújva másképp néz ki. mé ez nem így marad? Le lesz fényezve? Minek? Amúgy tetszik a mondata: "igényesen van megcsinálva és nyílik az ajtó is" Bezzeg ha más csinálná tutkó lefikázná hogy nem igényesen van csinálva :sowwy: Ajtó meg ha nem nyílik semmi gond, megvan az új pénzlocsolási projekt: Az összes ajtó felfelé nyíló legyen, na? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 mé ez nem így marad? Le lesz fényezve? Minek? Amúgy tetszik a mondata: "igényesen van megcsinálva és nyílik az ajtó is" Bezzeg ha más csinálná tutkó lefikázná hogy nem igényesen van csinálva :lol: Ajtó meg ha nem nyílik semmi gond, megvan az új pénzlocsolási projekt: Az összes ajtó felfelé nyíló legyen, na? A locsólást inkább hagyjuk :P ......2 havi garázs :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 A locsólást inkább hagyjuk :P ......2 havi garázs :lol: :lol: :lol: :P :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 A locsólást inkább hagyjuk :lol: ......2 havi garázs :sowwy: :lol: :lol: aha 2 mi? különbenis ha cabriod lenne megértenéd miért fontos a garázs, főleg télen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 aha 2 mi? különbenis ha cabriod lenne megértenéd miért fontos a garázs, főleg télen Lámpid megjött má' .. ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Anti: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Lámpid megjött má' .. ? még nem sajnos. Remélem holnap megjön már Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Anti: http://img258.imageshack.us/img258/7824/corsa5al4.jpg ez itt elég nagy nulla :sowwy: a Golfon nagyon jol állt de ez.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 ez itt elég nagy nulla :lol: a Golfon nagyon jol állt de ez.... Ez a felni közel se olyan mint ami a golfon volt....meg 15ös is :P :lol: :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 aha 2 mi? különbenis ha cabriod lenne megértenéd miért fontos a garázs, főleg télen De nincs cabriom...... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Ez a felni közel se olyan mint ami a golfon volt....meg 15ös is :P :lol: :lol: :sowwy: mindakettő piros :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Mór sztem a legújabb felni a legjobb..... Coupé nem fog alatta megállni a kosz sár stb??? ha sz@rul van letömítve szépen tud ám rohasztani, tapasztalat :sowwy: :lol: :lol: Nem kóóóó a felni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 ez itt elég nagy nulla :lol: a Golfon nagyon jol állt de ez.... Ez a felni közel se olyan mint ami a golfon volt....meg 15ös is :lol: :P :lol: :sowwy: Benyalhatok mindketten! :lol: Nekem amúgy tetszett élőben,főleg ha azt vesszük,hogy a gyári cali felni fillérekért van. A Corsa alá meg nem érdemes,amúgy sem 15-nél nagyobb felnit tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 mindakettő piros :lol: :sowwy: :lol: na ja...a gófééét kéne rászúrni... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 A Corsa alá meg nem érdemes,amúgy sem 15-nél nagyobb felnit tenni. Hát még ez is kompromisszum lenne részemről...mert 17 alatt nem felni a felni... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Hát még ez is kompromisszum lenne részemről...mert 17 alatt nem felni a felni... :sowwy: Persze,téged ismerve majd a gyerekocsi alá is alugörgőt tolsz,de nem is azért raktam be a képet,hanem mert eszembejutott,hogy láttam HASONLÓT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Beveszünk a csapatba,ha majd minimum az autó árának a 3x ráköltötted pluszban :lol: :lol: :lol: :P Nah. ha én a kocsim árának(1,6 misi) 3x-át rákölteném(4,2és a kamatot nem számoltam), tökön is szúrnám magam.. mondjuk nem is lenne miből :lol: (számolgattam.. a 4,5 év alatt kb 850e ment rá.. ) Szal messze vagyok tőletek.. szerencsére :P ja elsőre eltaláltam! kiírtam egyet és reggel megrendeltem délután már itt is volt :lol: pont jó. nem nagyon próbálgattam még, nem szeretném megégetni és a fütyülést meg sípolást hallgatni :lol: meghát kicsit meg kell pucolódniuk a tárcsáknak is. És pont elfogyott a fékolajam is, tehát azt is utántölteni és még 1x légteleníteni kell. Ha jól látom, neked is 4likas maradt.. milyen kombóval tudtad megoldani? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts