aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 átirjam a topikot Anti vs. Aztec köpködőre? ó dehogy :lol: csak front volt :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Remélem kialudtad magad... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 hát erről lehet hogy lecsúsztál....most úgy tűnik viszik az egészet egybe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Remélem kialudtad magad... :wink: nem jött össze :lol: viszont ne szójjá be me' tegnap 4 cápával meg jópár rájával összespanoltam a tropicariumba, ha tré one rádküldöm őket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Babrálsz itt a cápáiddal amikor lövöldözés lesz... :roll: :lol: :lol: Látom asszonyka ma sem hagyott aludni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Hát pont ez az brúder! Hogy HAGYOTT :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Há mi történt... :lol: Lehet, hogy napközben már lefárasztották... :roll: Koma! Hogy állsz????? Nekem 6 hét múlva kész... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Őszintén? Majdnem minden megvan, most csak Csergő kör hijányzik meg 1 rakat szabadídő..... Emellett életem 1ik legnagyobb dilemmájába csúsztam bele és most ezen ropogok napi 24 órát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Akarsz róla beszélni???? :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Akarsz róla beszélni???? :roll: :lol: nem me itt a BMbe lassú a net :lol: majd ha már tisztázódtak a körülmények.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 koll míííí mébi...if icc ákcsuál... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 koll míííí mébi...if icc ákcsuál... :roll: okéj bro ájll dú dett :lol: ma megjönnek a hifi kábelek is, ezzel az is full már csak be kellene pakolni remélem a 7végén lesz rá min 1 nap, hogy hekkeljük, akkor már majdnem kace :lol: csak még a fényt donno úgyanis a fényezőm Ltünt bázz :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Votam Janóéknál Laci4-is ott volt. :lol: Most megint frankón dolgoztak....gratula. Kati a csomitartóban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ilyet kapok 1 napra próbára csak sajna nem GTC hanem 1.6 16V :oops: :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 mi volt Petya pontosan a gasss? s hogyan oldották + :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Találtam turbót házilag megoldott leömlőkkel. http://www.powerpage.dk/manifold/manifold_06.jpg http://www.powerpage.dk/manifold/manifold_06.jpg Egyismerősőm szerint egy kis nyomásu turbó nem vágja haza a gépet és teljesítmény növekedést is elérhetünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Középdob kuka volt (széthullott a közepe :shock: ) a katalizátor helyett meg hajtogattak egy átvezető csövet,csavarozható,cserélhető kivitelben. Jah a középdobot gariba cserélték! Nem is tudtam,hogy még garis :lol: Kapott új tűzkarikát is a system. Egyenlőre jónak tűnik nem lett sokkal hangosabb a menettulajdonságokat majd tesztelem. 8) Az anyagi vonzat : 10 ropi volt amiből ugye a középdob az gariba cserélődött. Laci4 nek is sikerült kiszedetni velük a lambda szondát és betudták rakni az "uj" cuccost. Majd bővebben beszámol ha erre jár. Én siettem vissza mert meló van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ehez mit szoltok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 http://www.opel-modellauto-museum.de/media.../GSi-hinten.jpg http://www.opel-modellauto-museum.de/media...GSi-vorn-01.jpg Ehez mit szoltok. aranyos jatékok :lol: :lol: mondjuk igy a kép alapján érdekes (gyk. gyengus) minőségnek tünnek lehet, hogy rendelni kellene.....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 3 a magyar igazság! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 UHHHHH ezek a képek nagyon durvák :lol: Le is mentem őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 még te is jöhettél volna :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 még te is jöhettél volna :wink: 8) renccám lökösben lesssz :?: s kijé a középső géjesii? me tijed Tomijé ok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Kess! Te meg tomi okés, de ki a harmadik???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Kess! Te meg tomi okés, de ki a harmadik???? :roll: ennyit a szinkronról öccsse :lol: Norbijéééé báz :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts