Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 azt a 8 szelepes motort nem lehet megölni. Nagyon úgyfest igen pedíg kb 20 an hajtjuk és mindenki másképp!!! :sowwy: Nagyon becsülom azt az autót!! nemtudom melyik márka bírna ennyit de sztem egy sem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 azt a 8 szelepes motort nem lehet megölni. aztek-nak anno sikerült kinyirni egy c16se-t :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 aztek-nak anno sikerült kinyirni egy c16se-t :sowwy: Ahhoz már veszettül tudni kell valamit! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Csabi, károkozásban mivagyunk a jobbak ezeknekmég nem állt meg semmi meg nem is törtek kocsit!! :sowwy: :lol: Tavaly egy omega TK, egy astra elejecsere (meg az alján is kellett kicsit futkorászni)... jöhetek a klubba? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Ahhoz már veszettül tudni kell valamit! :sowwy: :lol: :lol: ő volt az a legendás tagunk aki nekikezdett egy váltócserének...majd 168 napig nem volt autója :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Tavaly egy omega TK, egy astra elejecsere (meg az alján is kellett kicsit futkorászni)... jöhetek a klubba? :sowwy: egyébként valamiért kifejezetten örülök, hogy ebbe a klubba nem vagyok tag :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 egyébként valamiért kifejezetten örülök, hogy ebbe a klubba nem vagyok tag :lol: :lol: :lol: Ne szóld el :lol: Sosem késő elkezdeni :sowwy: Azé csak vigyázz magadra, mert a legoninják könnyen törnek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Kevesek vagytok még mindíg :sowwy: :lol: :lol: dupázzátok, triplázzátok, aztán beszélhetünk róla... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Ha bele számolom karcsikát is akkor már nagyon távol vagytok :lol: :P :lol: hát én inkább el sem kezdek számolni, mert feladják... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Majd iparkodunk! :sowwy: :lol: :lol: Bár Csabi már töréstesztet is csinált én meg beálítottam egy blokkot 2 szer szal nektek is összekell kapni magatokat! :lol: :P Én ezt is mind egyedül...szal ez még mindig nem elég... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Tavaly egy omega TK, egy astra elejecsere (meg az alján is kellett kicsit futkorászni)... jöhetek a klubba? :sowwy: ÜDV a MEDMEX klub-ban! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Elnevezem a klubbot: MGB klub!!!! az az MINDENT GALLYRA BA...UNK! :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Elnevezem a klubbot: MGB klub!!!! az az MINDENT GALLYRA BA...UNK! :lol: :lol: :lol: pénteken eltörtem egy felespoharat :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Kevesek vagytok még mindíg :sowwy: :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 pénteken eltörtem egy felespoharat :sowwy: Mén ? Elfogyott belőle a pájinka ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 pénteken eltörtem egy felespoharat :sowwy: Határeset, elfogadjuk! Az iváskozbeni károkozás + pont :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Az iváskozbeni károkozás + pont :sowwy: :lol: :lol: akkor megvan a klubelnök :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 szerintetek melyik? kis ültetés végre fent a 288-as mire nem jó a csoki 6 méteres tetőlécek :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Ja ha tudtok valakit akit érdekel akkor eladó a 256-os első fék kompletten nyergek, brembo tárcsák, ferodo betétek, nagyon jó állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 szerintetek melyik? .... Szerintem az első és gyönyörű a gép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valahogy nem birok ilyen autoraköltös hülyeségekbe belemenni. Ha erősebbet akarok akkor veszek egy erősebbet, ha kényelmesebbet akarok, veszek egy kényelmesebbet. Ez túl jó bakker :sowwy: - voltunk is ma megnézni és még mindig. Picit drága de akkor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 szerintetek melyik? :lol: :lol: öszintén,egyik se.....A legjobb felnidet eladtad :lol: Ha még nem akkor rakd azt vissza :lol: :P :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Ez túl jó bakker :sowwy: - voltunk is ma megnézni és még mindig. Picit drága de akkor is. Azért ne éld bele magad......Kicsit nem ártana alkudni belöle,mert elég drága :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Azért ne éld bele magad...... Neeeem neeeem dehogy :sowwy: Kicsit nem ártana alkudni belöle,mert elég drága :lol: Igen és igen. Remélem tudsz jönni fikázni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 öszintén,egyik se.....A legjobb felnidet eladtad :lol: Ha még nem akkor rakd azt vissza :P :lol: :sowwy: hát a schmidtek már Thaiföldön gurulnak egy astrán. nekem nem tetszettek annyira, csak mikor anno megvettem akkor. kékhez egyáltalán nem állt jól, ehhez meg nem is próbáltam :lol: . Mindig a peremes felnik vonzottak. Scmidtben a Space ami tetszik dehát az meg elég drága sajna. Majd talán 1x. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Neeeem neeeem dehogy :sowwy: Igen és igen. Remélem tudsz jönni fikázni :lol: Nemszab fikkantani , ondolj bele neked is rosszul esne :lol: meg kell győzni hogy komolyan érdekel bevillantasz neki 750 kp-t és nemfogja aztmondani hogy nem! :lol: Ha látja akkor hatásos, meg egyébként is elég rég árulja szal nem tolonganak a vevői szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts