Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Apa kezdőőődik.... :lol: :lol: :lol: :P Csak nézegettem az ebayt...amúgy a gyári 18-as magnéziumötvözetű felnije szerintem nagyon szép... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Csabi...még pont időben... :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Csak nézegettem az ebayt... tudom én azt... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 amúgy meg turbicsekórát keresgélek...hogy milyen lenne a legszebb, legjobb...gondolkoztam, digitálisban is...vagy ilyen fele-fele megoldáson...analog-digit mix... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 amúgy meg turbicsekórát keresgélek...hogy milyen lenne a legszebb, legjobb...gondolkoztam, digitálisban is...vagy ilyen fele-fele megoldáson...analog-digit mix... értem tehát beirtad hogy nyomásmértő és véletlen kidobott egy olyan felnit amiben pont volt sárga, tiszta sor :sowwy: :lol: hova raknád azt az órát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 amúgy meg turbicsekórát keresgélek...hogy milyen lenne a legszebb, legjobb...gondolkoztam, digitálisban is...vagy ilyen fele-fele megoldáson...analog-digit mix... Na visszajöttem :sowwy: szerintem nézz egy hajtóka és csapágysort is, na meg dugókat, szerintem ogod te emelgetni a nyomást és nemárt készüli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Tényleg ment valaki végül is a driftre??? Milyen vóóót??? Már ha volt valaki... :sowwy: Mi kint voltunk Csabival,nekem tetszett csak kicsit vontatott volt a dolog. Elég jól kenték főleg a toyota. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Ez pl azért szimpi, mert 1.4-ig csak zöld..aztán 1.5 bár felett már pirosan mér...így ha valami bibi van overboost ügyben, azt relatív jól észre lehet venni... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 hova raknád azt az órát? Az A oszlopra lenne célszerű...így nem oda fogom... :sowwy: Nem tudom...lehet az a oszlop közé meg a kmóra műszeregység közé...passz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Na visszajöttem :sowwy: szerintem nézz egy hajtóka és csapágysort is, na meg dugókat, szerintem ogod te emelgetni a nyomást és nemárt készüli :lol: Nem...nem akarok hozzányúlni, tekergetni semmit...ez a moci ezt tudja ahova most be van lőve...lehetne feljebbvinni, de akkor elöbb utóbb jönne a bibi...azt meg neeeeeeem... Jó lesz ez így... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 http://sl-pro.de/eBay/660500.jpg Ez pl azért szimpi, mert 1.4-ig csak zöld..aztán 1.5 bár felett már pirosan mér...így ha valami bibi van overboost ügyben, azt relatív jól észre lehet venni... :lol: jaja nagyon feltünö a piros pláne ha leforditva a hamutató felé világit és te telefonálsz :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Nem...nem akarok hozzányúlni, tekergetni semmit...ez a moci ezt tudja ahova most be van lőve...lehetne feljebbvinni, de akkor elöbb utóbb jönne a bibi...azt meg neeeeeeem... Jó lesz ez így... :lol: Gyorsulunk majd? :sowwy: ja a másik fórumon is válaszoljááááá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Gyorsulunk majd? :sowwy: ja a másik fórumon is válaszoljááááá :lol: Peeeszeee... Ment a válasz amúgy...ott is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Na ez eddig a legszimpibb megoldás...mondjuk ez egy 5-ös góóófééé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Jah és az egyik bmwn olyan gumi volt a narancssárgán füstölt. Kumho vagy Advan csinált ilyen gumikat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 http://i17.ebayimg.com/07/i/000/eb/44/d0fe_1.JPG http://i6.ebayimg.com/05/i/000/eb/44/d14f_1.JPG Na ez eddig a legszimpibb megoldás...mondjuk ez egy 5-ös góóófééé... ez nagyon szép megoldás :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Peeeszeee... És nem félsz? :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 deeee... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 És nem félsz? :lol: :sowwy: el is goindolkodott azon a dugós hajtókaros nagyobb turbós mokán :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 deeee... :sowwy: :lol: akkor jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 el is goindolkodott azon a dugós hajtókaros nagyobb turbós mokán :lol: :lol: Jobban is teszi, Astra coupe bertone 2.0 turbó (valami 200 vagy 2000 itt a neve a srácnak) ő is azt mondta a jövőhét hétvégén visszavágó, emel a nyomáson egy kicsit :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Jobban is teszi, Astra coupe bertone 2.0 turbó (valami 200 vagy 2000 itt a neve a srácnak) ő is azt mondta a jövőhét hétvégén visszavágó, emel a nyomáson egy kicsit :P :sowwy: :lol: :lol: :lol: Az Astra Coupe turbók gyárilag kb 15.5-eket mennek...szal egálban vannak a GSI-kel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 :sowwy: :lol: :lol: Az Astra Coupe turbók gyárilag kb 15.5-eket mennek...szal egálban vannak a GSI-kel... az uj opcvel kell egyet mennie kb a cuprának nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 az uj opcvel kell egyet mennie kb a cuprának nem? Majd legyorsulom Oszit... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Majd legyorsulom Oszit... :sowwy: :lol: :lol: nem az ujjáépitett opcvel.... :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts