Gelko Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 részleteket láttam a műsorból volt ahol elcsoldálkoztam :sowwy: ha át***ás akkor jól ki van találva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Az átbaszarintás az egész...de ez nem titok...a net tele van amúgy uri leleplezéseivel... Pont ezt fírtatják sokan...ha bűvésznek mondaná magát az okés...mert ügyes...de olyan mint mentalista...pff...na olyan nincs... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 én csak kettőt láttam a mostaniból, festékpatronost, meg a billiárdgolyóst. de én nem jövök rá hogy csinálták. ezt sztem nem lehetett előre megtervezni. amúgy én sem hiszek hókuszpókuszokban :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 én csak kettőt láttam a mostaniból, festékpatronost, meg a billiárdgolyóst. de én nem jövök rá hogy csinálták. ezt sztem nem lehetett előre megtervezni. amúgy én sem hiszek hókuszpókuszokban :sowwy: Azt pont én is láttam... Billiárdoztunk a haverokkal a TVben meg pont ez ment... Amikor haverék játszottak akkor én odaültem a pulthoz és lestem ezt a sz... műsort... De a lényeg az volt hogy a pultoscsajjal jól eldumáltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Köszi Sanyi a fok információt (hanyadik sör mondja belőled?) :sowwy: :lol: Hatodik, de ki számolja? :lol: amúgy itt az oroszrulettes megoldása is... Beszarás! :P Ilyen egyszerű, és tényleg senkinek nem tűnik fel! :lol: Mindegyik jobbkézre áll, csak a töltöttet teszi vissza a csaj úgy, hogy balkézre álljon. :lol: Bámulatosan egyszerű és mindenki bekajálja! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Húúúú nem lesz pite... :sowwy: Nem ez a teljes út egyébként, Toulouse-ban van az alkatrész és azt elkell vinni Katowicebe (lengyelország, reptér) és aztán haza! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Nekem itt nincs szám Honnan tudom meg pontosan milyen váltóm van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 ...kell, hogy legyen...max nem látszik rendesen...mert vékonyan van beleütve...de ott van az... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Tényleg ment valaki végül is a driftre??? Milyen vóóót??? Már ha volt valaki... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Állítólag Lobo volt az egyetlen néző, de ő nem ment el, mert egyedül nem akart kimozdulni :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Senkiiiiiiiii... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Az átbaszarintás az egész...de ez nem titok...a net tele van amúgy uri leleplezéseivel... akkor jól csinálják...bár a billiárdos meg a pohárhajlítás :sowwy: meg Urinak a kanalai :lol: azt hogy leplezték le ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Tényleg ment valaki végül is a driftre??? Milyen vóóót??? Már ha volt valaki... :lol: én nagyon ki akartam menni de inkább itthon maradtam és 2 vérnyomáscsökkentővel próbáltam túlélni a 180-200 körüli vérnyomást...megint :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 vettem egy fószertől a niva emelős cuccokat -mellesleg calibrás- és mondta h van aki csinált itthon 4x4 gsit- meg van aki a cali 4x4et akarja befaragni c ascona alá....a gsi-ről ti hallottatok ? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 akkor jól csinálják...bár a billiárdos meg a pohárhajlítás :sowwy: meg Urinak a kanalai :lol: azt hogy leplezték le ? James Randi Így keresgélj a júbúbon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 én nagyon ki akartam menni de inkább itthon maradtam és 2 vérnyomáscsökkentővel próbáltam túlélni a 180-200 körüli vérnyomást...megint :lol: Megen láttál valami 38as felnit Gsin mi ? :lol: Csupa erő, csupa izom LN-nak hogy lehet magas vérnyomása ? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 James Randi Így keresgélj a júbúbon. hüm érdekes....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Itt is elég sokmindent leírnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 A kanálhajítást, itt minden irányból, magyarázattal bemutatják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Na itt van, hogy kell kanalat hajlítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Tényleg ment valaki végül is a driftre??? Milyen vóóót??? Már ha volt valaki... :lol: Állítólag Lobo volt az egyetlen néző, de ő nem ment el, mert egyedül nem akart kimozdulni :P :lol: jaja kinnt voltam. A hangulatfelelős csávó szerint 3-4ezer emberke volt kinnt, szerintem annyi azé nem de volt rendes tömeg. Állitólag tavaj a belső íven a lehetett állni, most csak a külsőn, mármint a legnagyobb kanyarnál ami egy mol kút kürül volt. Nem mondom hogy ez jót tett a biztonságérzetemnek, és még most is kis kavicsokat és gumidarabokat könnyezek. Az egyik szervező gyereknek sikerült kiütni a futóművet a toyotája alol egy olyan körben ahol elvileg azt nézték h tiszta e a pálya már és kb 40el ment :sowwy: :lol: Volt egy ford focus kit car ami egyszer elsokalt a külsö iven szerencsére nem nagyon, megfogta a padka, ugyan ez kicsit késöbb ott ahol lett volna egy terhelés váltás és át kellett volna forditani az autót beszaladt a nézök közé szerensére olyan helyenahol a nézők vagy 5 métert hátra tudtak menni, ha ott többen állnak akkor csunya lett volna. Volt 4-5 bmw, egy bitang nissan 200sx (naon szépen szuszugott és jol is ment) egy subatu gt 300+ pacival (nem nagyon akart keresztbe menni de amikor sikerült belengetnie akkor nagyon szépen ment) volt egy nagyon jo toyota e86 ö is nagyon jol csinálta, meg ugye volt a focus kit car, asszem kb ennyi. Jah és az egyik bmwn olyan gumi volt a narancssárgán füstölt. Szvsz nem volt olyan nagy szám, de uri gellert szerintem magasan verte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Hm...és van benne sárga is... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Hm...és van benne sárga is... :sowwy: :lol: :lol: http://i7.ebayimg.com/05/i/000/ea/5c/819f_1.JPG Apa kezdőőődik.... :lol: :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Hm...és van benne sárga is... :sowwy: :lol: :lol: http://i7.ebayimg.com/05/i/000/ea/5c/819f_1.JPG Ez kuva duva :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts